Reklam
Reklam
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
23 Kasım, 2024 00:07 tarihinde yayınlandı
0

Artvin’de uyuşturucu operasyonu: 20 şüpheli yakalandı

Artvin’in Hopa ve Kemalpaşa ilçelerinde gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda 20 kişi yakalandı.

Artvin İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Hopa ve Kemalpaşa ilçelerinde uyuşturucu madde satıcıları ve kullanıcılarına yönelik geniş çaplı bir operasyon gerçekleştirdi. 119 jandarma personeli katıldı ve 24 adrese eş zamanlı baskın düzenlendi.

Operasyon sırasında 103 gram bonzai ve çeşitli miktarlarda uyuşturucu madde ele geçirildi. Baskınlarda toplam 20 şüpheli gözaltına alınırken, uyuşturucuyla mücadele kapsamında bölgedeki etkin çalışmaların süreceği bildirildi.

Operasyonun ardından adli işlemleri tamamlanan şüphelilerden 3’ü tutuklanarak cezaevine gönderildi. 4 şüpheli ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Diğer şüpheliler hakkındaki yasal işlemler devam ediyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin
kastamonuda otomobil direge carpti 3 yarali 1XZKzseQ
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
27 Mayıs, 2026 20:45 tarihinde yayınlandı
0 0

Kastamonu’da otomobil direğe çarptı: 3 yaralı

Kastamonu’nun İnebolu ilçesinde otomobilin direğe çarpması neticesinde meydana gelen kazada 3 kişi yaralandı.

Kaza, İnebolu ilçesi Kuzluk köyünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Muzaffer B. yönetimindeki 81 BV 377 plakalı Kia marka otomobil virajı alamayarak elektrik diğerine çarptı. Kazada sürücü ile araçta bulunan Emine B. ve Fatma B. yaralandı. Kazayı gören vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ilk müdahaleleri yapılan yaralılar, İnebolu Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Araçta bulunan vatandaşların bayram tatili için köye geldikleri öğrenilirken, kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin