Artvin’de seyir halindeki araç alev alev yandı - Karabük Haber Postası
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
28 Eylül, 2024 20:30 tarihinde yayınlandı
0
0

Artvin’de seyir halindeki araç alev alev yandı

Artvin-Borçka karayolunda seyir halindeyken alevlere teslim olan araç kullanılmaz hale geldi.

Edinilen bilgiye göre, Artvin-Borçka karayolunun Ormanlı köyü yakınlarında seyir halinde bulunan E.G. yönetimindeki 53 LA 562 plakalı otomobil, bilinmeyen bir nedenle alev aldı. Çevredeki vatandaşların 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirmesiyle olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri yangını kısa sürede kontrol altına alırken, alevlere teslim olan araç kullanılmaz hale geldi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
DQ
Asuman Doğan Avatarı
Asuman Doğan tarafından
08 Nisan, 2026 14:30 tarihinde yayınlandı
0
0

Dolmuş duraklarında altyapı sorunu tepki çekiyor

Karabük dolmuş duraklarında yaşanan altyapı yetersizliği vatandaşların tepkisine neden oluyor. Özellikle yağışlı havalarda durak çevresindeki giderlerin taşması sonucu oluşan kirli su birikintileri, hem yayaların günlük yaşamını zorlaştırıyor hem de çevre kirliliğine yol açıyor.

Yağmur sonrası taşan giderlerden akan kirli suyun kaldırımlara yayılması, duraklarda bekleyen vatandaşları zor durumda bırakıyor. Vatandaşlar, su birikintilerinden korunmak için büyük çaba harcadıklarını belirtirken, bazı noktalarda kötü koku ve hijyen sorununun da ortaya çıktığını ifade ediyor.

.Vatandaşlar, yetkililerden soruna kalıcı çözüm bulunmasını talep ederken, altyapı sistemlerinin gözden geçirilmesi ve gerekli bakım çalışmalarının bir an önce yapılması gerektiğini vurguluyor. Özellikle yağışlı mevsimlerde tekrar eden bu sorunun, modern şehircilik anlayışıyla bağdaşmadığını ifade eden vatandaşlar, ilgili kurumların daha hızlı harekete geçmesini bekliyor.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin