Artvin’de seyir halindeki araç alev alev yandı - Karabük Haber Postası
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
28 Eylül, 2024 20:30 tarihinde yayınlandı
0
0

Artvin’de seyir halindeki araç alev alev yandı

Artvin-Borçka karayolunda seyir halindeyken alevlere teslim olan araç kullanılmaz hale geldi.

Edinilen bilgiye göre, Artvin-Borçka karayolunun Ormanlı köyü yakınlarında seyir halinde bulunan E.G. yönetimindeki 53 LA 562 plakalı otomobil, bilinmeyen bir nedenle alev aldı. Çevredeki vatandaşların 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirmesiyle olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri yangını kısa sürede kontrol altına alırken, alevlere teslim olan araç kullanılmaz hale geldi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
s 4
Aylin Sarıoğlu Avatarı
Aylin Sarıoğlu tarafından
30 Nisan, 2026 15:03 tarihinde yayınlandı
0
0

Karabük’te yabancı uyruklulara kumar operasyonu

Karabük’te İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince kumar oynanmasının önlenmesine yönelik yürütülen çalışmalar kapsamında bir adrese operasyon düzenlendi.

Kayabaşı Mahallesi’nde belirlenen ikamette yabancı uyruklu şahısların kumar oynadığı tespit edildi. Yapılan fiziki takip ve saha çalışmaları sonucunda adrese gerçekleştirilen operasyonda 19 yabancı uyruklu şahıs kumar oynarken yakalandı.

Şahıslara 5326 sayılı Kabahatler Kanunu’nun 34. maddesi gereğince toplam 220 bin 476 lira idari para cezası uygulanırken, “kumar oynanmasına yer ve imkân sağlamak” suçundan 2 kişi hakkında adli işlem başlatıldı.

Adreste yapılan aramalarda 3 deste poker kâğıdı, zar çubuğu, 2 adet zar ile birlikte 170 bin 900 lira, 2 bin 850 dolar ve 400 euro olmak üzere toplam 320 bin 380 lira karşılığı para ele geçirildi ve söz konusu paraya el konuldu.

Emniyet yetkilileri, şehir genelinde kamu düzenini bozan ve vatandaşları mağdur eden suçlarla mücadelenin kararlılıkla sürdürüleceğini bildirdi.

 

 

Bizi sosyal medyadan takip edin