Artvin’in Borçka ilçesinde iki grup arasında çıkan silahlı kavgada 1 kişiyi öldüren, 2 kişiyi yaralayan zanlı tutuklandı.
İlçeye bağlı Çifteköprü Köyü Cankurtaran mevkiinde, yapımı planlanan Konaklamalı Mesire Alanı Projesi kapsamında şirket yetkilileri ile projeyi protesto etmek isteyen bir grup arasında çıkan kavgada tabancayla 1 kişiyi öldüren 2 kişiyi de yaralayan Muhammet U. ile olayda kullanılan ruhsatlı tabancanın sabi olduğu gerekçesiyle gözaltına alınan F.M.’nin jandarmadaki işlemleri tamamlandı. Muhammet U. ve F.M. jandarmadaki işlemlerinin ardından Borçka Adliyesi’nde mahkemeye çıkarıldı. Muhammet U. çıkarıldığı mahkemece tutuklanırken, F.M. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.


Artvin’de mesire alanı projesi için çıkan kavgada zanlı tutuklandı
Zonguldak Defterdarlığından anlamlı açılış
Zonguldak Defterdarlığı personelleri tarafından, madenci ailelerinin yoğunlukla ikamet ettiği Gelik beldesinde bulunan Gelik İlkokuluna kütüphane yaptırıldı.
Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu ve eşi Günay Hacıbektaşoğlu, AK Parti Zonguldak Milletvekili Ahmet Çolakoğlu7nun katılımıyla açılan kütüphaneye; Defterdarlık tarafından 1992 yılında Şırnak’ta terörle girilen çatışmada şehit düşen Gelik doğumlu Jandarma Er Arif Çakır’ın adı verildi. Açılışa şehit annesi Melahat Çakır ve şehidin kardeşleri de katıldı.

