Artvin’in Hopa ve Arhavi ilçelerinde kaydedilen enteresan imgelerde, bir martı çatıya çıkardığı topla oynarken, bir şahin ise kargalardan korkarak bir binanın kenarına sığındı.
Artvin’in Hopa ve Arhavi ilçelerinde kaydedilen enteresan imajlar, Hopa ilçesinde bir martı, alışılmadık bir halde çatıya çıkardığı topla oyun oynarken görüntülendi. Bu enteresan davranış, bölgedeki kuşların farklı ve şaşırtan özelliklerini bir defa daha gözler önüne serdi.
Arhavi ilçesinde ise farklı bir imaj kaydedildi. Kargalardan korkan şahin bir binanın kenarına sığındı. Yırtıcı kuşların da bazen tabiatta karşılaştıkları tehlikelerden nasıl etkilendiklerini gösterdi.
Görüntülerin devamında insanlardan ve kargalardan korkan şahin, uçarak cadde ortasında gözden kayboldu.


Artvin’de kuşların tuhaf halleri görüntülendi
Atakum’da operasyonda silah ve uyuşturucu ele geçirildi
Samsun’un Atakum ilçesinde polis ekiplerince düzenlenen operasyonda ruhsatsız silahlar, fişekler ve uyuşturucu maddeler ele geçirildi, aranan 1 şüpheli hakkında adli işlem başlatıldı.
Samsun İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından Atakum ilçesinde gerçekleştirilen operasyonda bir ikamette arama yapıldı. Yapılan aramada 2 adet ruhsatsız tabanca, 157 adet tabanca fişeği, 5 adet şarjör, 50 adet kurusıkı fişek, 0,12 gram esrar maddesi, 0,54 gram taş kokain ve 4 adet uyuşturucu kullanma aparatı ele geçirildi.
Operasyonda, basit yaralama suçundan kesinleşmiş adli para cezası ile arandığı tespit edilen 1 şüpheli hakkında ruhsatsız silah bulundurmak ve uyuşturucu madde kullanmak suçlarından adli işlem başlatıldı.

