Reklam
Reklam
artvinde kurt surusuyle tek basina mucadele eden kopegin sahibi yasanan o anlari anlatti iPimjQpO
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
25 Mart, 2025 20:22 tarihinde yayınlandı
0

Artvin’de kurt sürüsüyle tek başına mücadele eden köpeğin sahibi yaşanan o anları anlattı

Artvin’in Şavşat ilçesine de köye inen kurtlarla tek başına uğraş eden ‘Panter’ isimli köpeğin sahibi yaşananları anlattı.

Şavşat ilçesine bağlı Pınarlı Köyü’nde aç kalan kurtlar köye indi. Köyde besicilik yapan Tolga Kumaş’ın ahırında bulunan ‘Panter’ isimli köpek kurt sürüsünü görünce zincirini kopartıp tek başına kurtlarla uğraş etti ve onları uzaklaştırdı. O anlar ise köyde bulunan güvenlik kamerasına yansıdı.

Köpeğin sahibi 23 yaşındaki Tolga Kumaş, yaptığı açıklamada “Köpeğim kurtları görünce direk taarruza geçti. Kurtlar evvel kaçtı sonra geri döndü. Köpeğim bir kere daha saldırdı. Köpeğim de kurtlarla boğuştu lakin rastgele bir yara almadı. Köpeğimi düzgün tanıyorum, yavuz korkusuzdur” tabirlerini kullandı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
kastamonuda otomobil direge carpti 3 yarali 1XZKzseQ
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
27 Mayıs, 2026 20:45 tarihinde yayınlandı
0 0

Kastamonu’da otomobil direğe çarptı: 3 yaralı

Kastamonu’nun İnebolu ilçesinde otomobilin direğe çarpması neticesinde meydana gelen kazada 3 kişi yaralandı.

Kaza, İnebolu ilçesi Kuzluk köyünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Muzaffer B. yönetimindeki 81 BV 377 plakalı Kia marka otomobil virajı alamayarak elektrik diğerine çarptı. Kazada sürücü ile araçta bulunan Emine B. ve Fatma B. yaralandı. Kazayı gören vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ilk müdahaleleri yapılan yaralılar, İnebolu Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Araçta bulunan vatandaşların bayram tatili için köye geldikleri öğrenilirken, kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin