Artvin’in Şavşat ilçesine de köye inen kurtlarla tek başına uğraş eden ‘Panter’ isimli köpeğin sahibi yaşananları anlattı.
Şavşat ilçesine bağlı Pınarlı Köyü’nde aç kalan kurtlar köye indi. Köyde besicilik yapan Tolga Kumaş’ın ahırında bulunan ‘Panter’ isimli köpek kurt sürüsünü görünce zincirini kopartıp tek başına kurtlarla uğraş etti ve onları uzaklaştırdı. O anlar ise köyde bulunan güvenlik kamerasına yansıdı.
Köpeğin sahibi 23 yaşındaki Tolga Kumaş, yaptığı açıklamada “Köpeğim kurtları görünce direk taarruza geçti. Kurtlar evvel kaçtı sonra geri döndü. Köpeğim bir kere daha saldırdı. Köpeğim de kurtlarla boğuştu lakin rastgele bir yara almadı. Köpeğimi düzgün tanıyorum, yavuz korkusuzdur” tabirlerini kullandı.


Artvin’de kurt sürüsüyle tek başına mücadele eden köpeğin sahibi yaşanan o anları anlattı
Ceset kokusu sanıldı, gerçek polisin eve girmesiyle ortaya çıktı
Gümüşhane’de bir apartmandan yayılan kötü koku paniğe neden oldu. Ekiplerin seferber olduğu olayda kokunun buzdolabında unutulan bozuk etlerden kaynaklandığı ortaya çıktı.
Olay, gece saatlerinde Hasanbey Mahallesi Kıbrıs Caddesi üzerinde bulunan bir apartmanda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, apartman sakinleri apartmanın giriş katından gelen ağır koku nedeniyle durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine adrese polis, itfaiye ve 112 Acil Sağlık ekipleri sevk edildi. Ekipler tarafından yapılan ilk değerlendirmede kokunun ceset kokusu olabileceği ihtimali üzerinde durulurken, evde yaşlı bir kadın ile genç bir kızın yaşadığı bilgisine ulaşıldı. Uzun süre ev sahibine ulaşmaya çalışan ekipler, daha sonra anahtarı temin etti. Savcılıktan alınan iznin ardından eve giren ekipler, ev içerisinde inceleme yaptı. Yapılan kontrollerde apartmanı alarma geçiren kokunun evde elektrik sigortasının atması nedeniyle buzdolabında unutulan ve bozulan etlerden kaynaklandığı belirlendi. Olayın ardından ekipler normale dönerken, apartman sakinleri de rahat bir nefes aldı.

