Artvin’in Şavşat ilçesine de köye inen kurtlarla tek başına uğraş eden ‘Panter’ isimli köpeğin sahibi yaşananları anlattı.
Şavşat ilçesine bağlı Pınarlı Köyü’nde aç kalan kurtlar köye indi. Köyde besicilik yapan Tolga Kumaş’ın ahırında bulunan ‘Panter’ isimli köpek kurt sürüsünü görünce zincirini kopartıp tek başına kurtlarla uğraş etti ve onları uzaklaştırdı. O anlar ise köyde bulunan güvenlik kamerasına yansıdı.
Köpeğin sahibi 23 yaşındaki Tolga Kumaş, yaptığı açıklamada “Köpeğim kurtları görünce direk taarruza geçti. Kurtlar evvel kaçtı sonra geri döndü. Köpeğim bir kere daha saldırdı. Köpeğim de kurtlarla boğuştu lakin rastgele bir yara almadı. Köpeğimi düzgün tanıyorum, yavuz korkusuzdur” tabirlerini kullandı.


Artvin’de kurt sürüsüyle tek başına mücadele eden köpeğin sahibi yaşanan o anları anlattı
Kargo gönderiminden kaçak ürün çıktı
DÜZCE(İHA) – Düzce’de jandarma ekiplerince kaçakçılıkla mücadele kapsamında düzenlenen operasyonda, İstanbul’a kargo firmaları aracılığıyla sevk edilmek istenen kaçak ürünler ele geçirildi.
Düzce İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince kaçakçılıkla mücadele kapsamında yürütülen çalışmalar neticesinde, kargo firmaları aracılığıyla Doğu illerinden İstanbul’a kaçak ürün sevkiyatı yapılacağı bilgisine ulaştı. Edinilen istihbari bilgiler doğrultusunda, Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde çalışma başlatıldı. Şüpheli şahıslara ait kargolarda gerçekleştirilen adli aramalarda 920 paket elektronik sigara kartuşu, 7 bin 616 paket sigara sarma kağıdı ve 28 çift ayakkabı ele geçirildi.
Ele geçirilen kaçak ürünlere el konulurken, olayla ilgili 6 şüpheli hakkında adli işlem başlatıldığı bildirildi.

