Artvin’in Şavşat ilçesine de köye inen kurtlarla tek başına uğraş eden ‘Panter’ isimli köpeğin sahibi yaşananları anlattı.
Şavşat ilçesine bağlı Pınarlı Köyü’nde aç kalan kurtlar köye indi. Köyde besicilik yapan Tolga Kumaş’ın ahırında bulunan ‘Panter’ isimli köpek kurt sürüsünü görünce zincirini kopartıp tek başına kurtlarla uğraş etti ve onları uzaklaştırdı. O anlar ise köyde bulunan güvenlik kamerasına yansıdı.
Köpeğin sahibi 23 yaşındaki Tolga Kumaş, yaptığı açıklamada “Köpeğim kurtları görünce direk taarruza geçti. Kurtlar evvel kaçtı sonra geri döndü. Köpeğim bir kere daha saldırdı. Köpeğim de kurtlarla boğuştu lakin rastgele bir yara almadı. Köpeğimi düzgün tanıyorum, yavuz korkusuzdur” tabirlerini kullandı.


Artvin’de kurt sürüsüyle tek başına mücadele eden köpeğin sahibi yaşanan o anları anlattı
Doktorlar mangal şenliğinde buluştu
Karadeniz Ereğli’de faaliyet gösteren Anadolu Hastanesi’nin geleneksel hale getirdiği mangal şenliği, Köseağzı mevkisinde gerçekleştirildi. Hastane yönetimi ve doktorların katıldığı etkinlikte katılımcılar yoğun çalışma temposuna kısa bir ara vererek moral depoladı.
Samimi bir atmosferde gerçekleşen organizasyonda doktorlar ve yönetim kadrosu bir araya gelerek sohbet etme ve kaynaşma fırsatı buldu. Birlik ve beraberlik mesajlarının verildiği etkinlikte katılımcılar keyifli anlar yaşadı.
Genel Müdür Dr. Evrim Balbaloğlu, etkinliğin önemine değinerek, “Sağlık hizmetlerinde başarının temelinde güçlü bir ekip ruhu yatıyor. Doktorlarımız ve yönetim kadromuzla bir araya geldiğimiz bu tür organizasyonlar, hem moral ve motivasyonumuzu artırıyor hem de çalışma arkadaşlarımız arasındaki iletişimi ve dayanışmayı güçlendiriyor. Yoğun çalışma temposu içerisinde bir araya gelerek güzel vakit geçirmek, kurumsal bağlarımızı daha da kuvvetlendiriyor. Bu tür etkinlikleri yalnızca geleneksel bir buluşma olarak değil, ekip ruhunu canlı tutan önemli organizasyonlar olarak görüyoruz. Bundan sonraki süreçte de bu tür etkinlikleri sık sık düzenleyerek bir araya gelmeye devam edeceğiz” dedi.
Etkinlik gün boyunca devam ederken, katılımcılar hem güzel havanın hem de birlikte vakit geçirmenin keyfini yaşadı.

