Artvin’de kurt sürüsüyle tek başına mücadele eden köpeğin sahibi yaşanan o anları anlattı - Karabük Haber Postası
Reklam Alanı — Gövde Üst Bu alana reklam ver
artvinde kurt surusuyle tek basina mucadele eden kopegin sahibi yasanan o anlari anlatti iPimjQpO
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
25 Mart, 2025 20:22 tarihinde yayınlandı
0
0

Artvin’de kurt sürüsüyle tek başına mücadele eden köpeğin sahibi yaşanan o anları anlattı

Artvin’in Şavşat ilçesine de köye inen kurtlarla tek başına uğraş eden ‘Panter’ isimli köpeğin sahibi yaşananları anlattı.

Şavşat ilçesine bağlı Pınarlı Köyü’nde aç kalan kurtlar köye indi. Köyde besicilik yapan Tolga Kumaş’ın ahırında bulunan ‘Panter’ isimli köpek kurt sürüsünü görünce zincirini kopartıp tek başına kurtlarla uğraş etti ve onları uzaklaştırdı. O anlar ise köyde bulunan güvenlik kamerasına yansıdı.

Köpeğin sahibi 23 yaşındaki Tolga Kumaş, yaptığı açıklamada “Köpeğim kurtları görünce direk taarruza geçti. Kurtlar evvel kaçtı sonra geri döndü. Köpeğim bir kere daha saldırdı. Köpeğim de kurtlarla boğuştu lakin rastgele bir yara almadı. Köpeğimi düzgün tanıyorum, yavuz korkusuzdur” tabirlerini kullandı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
dqdqqd
Asuman Doğan Avatarı
Asuman Doğan tarafından
26 Nisan, 2026 14:01 tarihinde yayınlandı
0
0

Karabük şehir merkezindeki Balık Pazarı’na estetik dokunuş

Karabük şehir merkezinde Balık Pazarı’nda gerçekleştirilen çevre düzenlemesi vatandaşların beğenisini kazandı. Yapılan çalışmalar kapsamında alana estetik bir görünüm kazandırılırken, özellikle süs havuzu ve çevresine yerleştirilen çiçekler dikkat çekti.

Yenilenen Balık Pazarı’nda hem görsel hem de kullanım açısından iyileştirmeler yapıldı. Ortaya konulan süs havuzu ile etrafındaki çiçekler vatandaşlardan tam not aldı. Günün her saatinde yoğunluk yaşanan alanda yapılan düzenleme görsel şölen oluşturuyor

Vatandaşlar ise şehir merkezine yakışan bu tür dokunuşların artmasını istediklerini belirtti.

Yetkililer, kent estetiğini artırmaya yönelik çalışmaların devam edeceğini vurgulayarak, benzer düzenlemelerin şehrin farklı noktalarında da hayata geçirileceğini açıkladı.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin