Reklam
Reklam
artvinde koyde cikan yanginda samanlik kullanilamaz hale geldi
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
24 Ekim, 2024 08:15 tarihinde yayınlandı
0

Artvin’de köyde çıkan yangında samanlık kullanılamaz hale geldi

Artvin’in Şavşat ilçesi, Oba köyünde gece saatlerinde çıkan yangında samanlık kullanılamaz hale geldi.

Edinilen bilgiye göre olay ilçeye bağlı Oba köyünde saat 23.00 sıralarında meydana geldi. İsmail ve Zekeriya Gümüş’e ait samanlıkta sebebi henüz bilinmeyen bir şekilde yangın çıktı. Yangın kısa sürede samanlığı sararken ihbar üzerine olay yerine itfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi.

Şavşat Belediyesi ile Orman İşletmesi itfaiye ekipleri ve köylü vatandaşların yoğun çalışması üzerine yangın diğer evlere sıçramadan kontrol altına alındı.

Ekiplerin yoğun çabası ile söndürülen yangında, samanlıklar kullanılamaz hale geldi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
samsunda zehir tacirlerine gozalti 831 gram metamfetamin ele gecirildi qJu1bzCr
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
04 Haziran, 2026 20:52 tarihinde yayınlandı
0 0

Samsun’da zehir tacirlerine gözaltı: 831 gram metamfetamin ele geçirildi

Samsun’un Atakum ilçesinde narkotik ekiplerince düzenlenen operasyonda 831 gram metamfetamin ile çok sayıda suç unsuru ele geçirilirken, 2 şüpheli gözaltına alındı.

İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu madde ticareti yaptığı değerlendirilen şahıslara yönelik Atakum ilçesinde operasyon gerçekleştirdi. Operasyon kapsamında gözaltına alınan F.M.O. (30) ve E.K.Y. (21) isimli şahısların araçlarında ve ikametlerinde yapılan aramalarda 831 gram metamfetamin, 75 adet sentetik ecza, 1 hassas terazi ve 1 pompalı tüfek ele geçirildi. Şüpheliler hakkında adli işlem başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin