Artvin’in Şavşat ilçesi, Oba köyünde gece saatlerinde çıkan yangında samanlık kullanılamaz hale geldi.
Edinilen bilgiye göre olay ilçeye bağlı Oba köyünde saat 23.00 sıralarında meydana geldi. İsmail ve Zekeriya Gümüş’e ait samanlıkta sebebi henüz bilinmeyen bir şekilde yangın çıktı. Yangın kısa sürede samanlığı sararken ihbar üzerine olay yerine itfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi.
Şavşat Belediyesi ile Orman İşletmesi itfaiye ekipleri ve köylü vatandaşların yoğun çalışması üzerine yangın diğer evlere sıçramadan kontrol altına alındı.
Ekiplerin yoğun çabası ile söndürülen yangında, samanlıklar kullanılamaz hale geldi.


0
Artvin’de köyde çıkan yangında samanlık kullanılamaz hale geldi
0
Karabük’te tek katlı ev çıkan yangında küle döndü
Karabük’ün Eskipazar ilçesinde tek katlı bir ev çıkan yangında kullanılamaz hale geldi.
Olay, Karahasanlar köyünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Durmuş Diktepe’ye ait tek katlı evde henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Alevleri fark eden köy sakinleri durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirirken, çeşme hortumlarıyla yangına ilk müdahaleyi yaptı. İhbar üzerine bölgeye itfaiye, arazöz ve jandarma ekipleri sevk edildi. Ekiplerin müdahalesiyle yangın kontrol altına alınarak söndürüldü.
Yangın sırasında evde kimsenin bulunmadığı öğrenilirken, tek katlı ev tamamen yanarak kullanılamaz hale geldi. Jandarma ekipleri yangının çıkış nedenine ilişkin inceleme başlattı.

