Artvin’in Şavşat ilçesi, Oba köyünde gece saatlerinde çıkan yangında samanlık kullanılamaz hale geldi.
Edinilen bilgiye göre olay ilçeye bağlı Oba köyünde saat 23.00 sıralarında meydana geldi. İsmail ve Zekeriya Gümüş’e ait samanlıkta sebebi henüz bilinmeyen bir şekilde yangın çıktı. Yangın kısa sürede samanlığı sararken ihbar üzerine olay yerine itfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi.
Şavşat Belediyesi ile Orman İşletmesi itfaiye ekipleri ve köylü vatandaşların yoğun çalışması üzerine yangın diğer evlere sıçramadan kontrol altına alındı.
Ekiplerin yoğun çabası ile söndürülen yangında, samanlıklar kullanılamaz hale geldi.
Reklam Alanı — Yan Sol Reklam
Bu alana reklam ver
Reklam Alanı — Yan Sağ Reklam
Bu alana reklam ver
0
Artvin’de köyde çıkan yangında samanlık kullanılamaz hale geldi
0
0
Bolu’da yılkı atları karlar altında görüntülendi
Bolu’nun Mudurnu ilçesinde mayıs ayında etkili olan kar yağışının ardından beyaza bürünen ormanlarda yiyecek arayan yılkı atları, doğaseverler tarafından fotoğraflandı.
Mudurnu ilçesine bağlı Taşkesti Beldesi, mayıs ayında beklenmedik şekilde yağan karla beyaza büründü. Yılkı atları da, beyaza bürünen ormanlık alanlarda grup halinde dolaşırken görüldü. Karlı zeminde yiyecek arayan atların o anları, bölgedeki doğaseverler tarafından görüntülendi.

