Artvin’in Şavşat ilçesi, Oba köyünde gece saatlerinde çıkan yangında samanlık kullanılamaz hale geldi.
Edinilen bilgiye göre olay ilçeye bağlı Oba köyünde saat 23.00 sıralarında meydana geldi. İsmail ve Zekeriya Gümüş’e ait samanlıkta sebebi henüz bilinmeyen bir şekilde yangın çıktı. Yangın kısa sürede samanlığı sararken ihbar üzerine olay yerine itfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi.
Şavşat Belediyesi ile Orman İşletmesi itfaiye ekipleri ve köylü vatandaşların yoğun çalışması üzerine yangın diğer evlere sıçramadan kontrol altına alındı.
Ekiplerin yoğun çabası ile söndürülen yangında, samanlıklar kullanılamaz hale geldi.


58
Artvin’de köyde çıkan yangında samanlık kullanılamaz hale geldi
998
Alaplı SGK Müdürlüğüne Muhammet Çetin atandı
Zonguldak’ın Alaplı İlçe Sosyal Güvenlik Kurumu Müdürlüğüne Muhammet Çetin atandı.
Alaplı ilçesinde Sosyal Güvenlik Kurumu Müdürlüğün’de 15 yıldır SGK Merkez Müdürlüğünde görev yapan Muhammet Çetin atandı.
Muhammet Çetin, Alaplı ilçesindeki yeni SGK binasının çalışma ortamının çok güzel olduğunu belirterek, ekip arkadaşlarıyla özverili bir şekilde çalışacağını ifade etti.

