Artvin’in Şavşat ilçesine çalışmak için gittiği şantiyede kaybolan Samsunlu personel Murat Gezer için arama çalışması 95 gündür sürüyor.
Artvin’in Şavşat ilçesinde kaybolan çalışanın bulunması için başlatılan çalışmalar 95 gündür sürüyor.
Samsun’da yaşayan Murat Gezer, prefabrik mesken imali için 25 Ekim 2024 Cuma günü Artvin’in Şavşat ilçesine bağlı Karaağaç Köyü’ne gitti. Ailesi ve çalışma arkadaşları tarafından Jandarmaya yapılan kayıp ihbarı üzerine bölgede AFAD ve Jandarma takımları arama kurtarma çalışması başlattı. Takımlarınca başlatılan arama kurtarama çalışmaları 95 gündür aralıklarla sürerken, iz takip, arama kurtarma ve kadavra köpeklerinin de kullanıldığı arama çalışmalarından şuana kadar bir ize rastlanmadı.


0
Artvin’de kayıp işçi 95 gündür aranıyor
0
0
Amasya’da köy yolunda heyelan
Amasya’da bir köy yolunda yağışlar sonrası heyelan meydana geldi. Yolun 200 metrelik kısmında oluşan heyelan sonrası köye alternatif yol açıldı.
Edinilen bilgiye göre, Amasya merkeze bağlı Bayat köyü civarında son günlerde etkili olan yağışların etkisiyle yolda heyelan meydana geldi. Durumun bildirilmesi üzerine Amasya İl Özel İdaresi ekipleri bölgeye yönlendirildi.
Yolun çevredeki köylerle bağlantı yolu olduğunu belirten Bayat köyü Muhtarı Sefer Sağlam, heyelan tehlikesinin devam etmesi üzerine daha güvenli bir alanda alternatif yol açıldığını açıkladı.

