Reklam
Reklam
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
28 Ekim, 2024 00:22 tarihinde yayınlandı
0

Artvin’de kar yağışı sürücülere zor anlar yaşattı

Artvin’de etkisini artıran sağanak yağış ve yüksek kesimlerde yoğunlaşan kar yağışı, ulaşımı olumsuz etkiliyor. Özellikle Ardanuç-Ardahan yolunun Geçitli mevkiinde yaşanan kar yağışı ve tipi, sürücülere zor anlar yaşatıyor.

Gece saatlerinden itibaren etkili olan kar yağışı, bölgede biriken kar kalınlığını önemli ölçüde artırdı. Kar yağışı ve tipi nedeniyle görüş mesafesinin azalması sürücülerin dikkatli olmasını gerektirirken, jandarma ekipleri ve karayolları ekipleri güvenlik önlemlerini en üst seviyeye çıkardı.

Hazırlıksız yakalanan bazı sürücüler yolda kalırken, yardımlarına yine başka sürücüler yetişti. Zinciri olan araçlar ise zorlanmadan yoluna devam etti.

Meteoroloji yetkilileri, bölgede kar yağışının aralıklarla devam edeceğini bildirerek sürücülerin tedbirli olmaları konusunda uyarılarda bulundu. Kar yağışının gün boyu süreceği tahmin edilirken, özellikle Ardanuç-Ardahan yolu gibi yüksek kesimlerde ulaşımın daha da zorlaşabileceği belirtiliyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin
sehit polis memuru ugur yildiz dualarla anildi AhmMRJh2
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
22 Mayıs, 2026 20:15 tarihinde yayınlandı
0 0

Şehit Polis Memuru Uğur Yıldız dualarla anıldı

Şehit Polis Memuru Uğur Yıldız, şehadetinin sene-i devriyesinde kabri başında dualarla anıldı.

Mardin’in Nusaybin ilçesinde, 2016 yılında terör örgütü PKK’ya yönelik gerçekleştirilen operasyonda şehit düşen polis memuru Uğur Yıldız, Kastamonu’daki kabri başında anıldı. İl Emniyet Müdürü Tamer Taş, Uğur Yıldız’ın şehadetinin sene-i devriyesi ve Kurban Bayramı dolayısıyla, annesi Fahriye Yıldız’ı evinde ziyaret etti. Ziyaretin ardından Şehit Uğur Yıldız’ın kabri ziyaret edildi. Ziyarette, İl Emniyet Müdürü Tamer Taş, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Harun Köksalan, şehit polis memurunun eşi Perihan Yıldız, annesi Fahriye Yıldız, yakınları, gaziler, emniyet teşkilatı mensupları ve Kastamonu Müftülüğü personelleri, Şehit Polis Memuru Uğur Yıldız’ın kabri başında dua etti. Şehitlikteki şehitler için Kur’an-ı Kerim tilaveti gerçekleştirildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin