karabuk
İmsak 05:56
Güneş 07:21
Öğle 13:07
İkindi 16:12
Akşam 18:44
Yatsı 20:03
İftara kalan son --:--
Namaz Vakitleri
artvinde is makineleri bir anda yukselen dere sularinin ortasinda kaldi KmdDSQSK
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
18 Haziran, 2025 12:15 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Artvin’de iş makineleri bir anda yükselen dere sularının ortasında kaldı

Artvin’in Hopa ilçesinde dere ıslahı çalışmaları sırasında birdenbire yükselen sular, iki iş makinesini dere içinde mahsur bıraktı.
Edinilen bilgiye nazaran, Hopa ilçesine bağlı Sugören köyü mevkiinde dere ıslahı çalışmaları devam ederken apansız bastıran sağanak yağış nedeniyle derenin debisi kısa müddette yükseldi. Bu sırada dere yatağında çalışan bir beton pompası ve bir ekskavatör, yükselen suyun ortasında kaldı. İş makineleri operatörleri durumu fark ederek araçlardan vaktinde uzaklaşırken, olayda rastgele bir yaralanma yaşanmadı.
İş makineleri ise derenin su düzeyinin tekrar normalleşmesinin akabinde dereden çıkartıldı.
Vatandaşlar ise o anları cep telefonu kameralarıyla saniye saniye kaydetti. İmgelerde derenin bir anda nasıl taştığı ve iş makinelerinin sular ortasında kaldığı anlar yer aldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
fefeefeffe
Aylin Sarıoğlu tarafından
27 Şubat, 2026 10:02 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Karabük Valiliği’nden İl Müftülüğüne Ziyaret

Karabük Valisi Oktay Çağatay, kurum ziyaretleri kapsamında Karabük İl Müftülüğünü ziyaret ederek il genelinde yürütülen dini hizmetler ve özellikle Ramazan ayına yönelik faaliyetler hakkında İl Müftüsü Ali Erhun’dan ayrıntılı brifing aldı.

Ramazan Faaliyetleri Değerlendirildi

Ziyarette; Ramazan ayı boyunca camilerde yürütülen irşat faaliyetleri, mukabele programları, teravih namazı düzenlemeleri, vaaz ve sohbet programları, cami hizmetleri ile Kur’an kursları ele alındı.

Ayrıca 4-6 yaş grubu eğitim faaliyetleri, aile ve dini rehberlik hizmetleri, gençlik çalışmaları ile sosyal ve manevi destek faaliyetleri hakkında bilgi verildi. İhtiyaç sahibi vatandaşlara yönelik manevi rehberlik ve sosyal destek çalışmaları da kapsamlı şekilde değerlendirildi.

“Ramazan Birlik ve Dayanışma Ayıdır”

Ziyaret sırasında değerlendirmelerde bulunan Vali Oktay Çağatay, Ramazan ayının birlik, beraberlik ve dayanışma duygularını pekiştiren müstesna bir zaman dilimi olduğunu belirtti.

Vatandaşların bu mübarek ayı huzur ve güven içerisinde idrak edebilmeleri adına yürütülen çalışmaların büyük önem taşıdığını vurgulayan Çağatay, yapılan hizmetlerden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Vali Çağatay, İl Müftüsü Ali Erhun başta olmak üzere tüm müftülük personeline teşekkür ederek görevlerinde başarılar diledi. Ziyarete Kerem Süleyman Yüksel de eşlik etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin