Reklam Alanı — Yan Sol Reklam Bu alana reklam ver
Reklam Alanı — Yan Sağ Reklam Bu alana reklam ver
artvinde heyelan nedeniyle hopa borcka karayolu ulasima kapandi 6YZBE6VX
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
20 Aralık, 2024 00:30 tarihinde yayınlandı
0

Artvin’de heyelan nedeniyle Hopa-Borçka karayolu ulaşıma kapandı

Artvin’de tesirli yağışlar ve eriyen karların neden olduğu heyelanlar hayatı olumsuz etkilemeye devam ediyor. Son olarak Hopa-Borçka karayolunda meydana gelen heyelan nedeniyle yol ulaşıma kapandı.

Borçka ilçesine bağlı Demirciler köyü yakınlarında yamaçtan kopan toprak ve kaya kesimleri karayoluna düştü. Olay sırasında yolda araç bulunmaması büyük bir facianın yaşanmasının önüne geçti. Heyelan sonrası yol büsbütün trafiğe kapanırken, Karayolları ve ilgili takımlar bölgede yol açma çalışması başlattı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
tokat sivas kara yolu yasanan taskin nedeniyle kisa sureli trafige kapandi AjvWaarx
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
04 Mayıs, 2026 00:00 tarihinde yayınlandı
0
0

Tokat-Sivas kara yolu yaşanan taşkın nedeniyle kısa süreli trafiğe kapandı

Tokat’ta etkili olan sağanak sonrası birçok akarsuyun taşması sonucu trafikte aksamalar yaşandı. Tokat-Sivas kara yolu da yaşanan taşkın nedeniyle kısa süreli trafiğe kapandı.

Tokat’ta sabah saatlerinden bu yana aralıklarla süren yağmur, akşam saatlerinde şiddetini artırdı. Kent genelinde etkili olan yağışla birlikte birçok akarsuda taşkın yaşandı. Akarsuyun taşması ile sürüklenen taşlar Tokat-Sivas kara yolu Geyras mevkiini trafiğe kapattı. Vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye polis ve Karayolları ekipleri sevk edildi. Polis ekiplerinin güvenliği sağladığı yolda kaya ve taş parçaları, Karayolları Bölge Müdürlüğü personellerince temizlendi. Temizleme çalışmalarının tamamlandığı yol, tekrar trafiğe açıldı.

Yetkililer, yağışın etkisini sürdürdüğü kentte sürücülere dikkatli olmaları yönünde uyarılarda bulundu.

Bizi sosyal medyadan takip edin