Reklam
Reklam

Artvin’de heyelan bölgesi yağan yağmurla çamura döndü

artvinde heyelan bolgesi yagan yagmurla camura dondu eButsFKP
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
14 Aralık, 2024 04:15 tarihinde yayınlandı
0

Artvin’in Arhavi ilçesinde geçtiğimiz Cumartesi günü meydana gelen heyelanın ardından topraktan temizlenen karayolu etkili olan yağışlar nedeniyle çamurla kaplandı. Trafikte aksamalar yaşanırken, ekipler bölgede temizlik çalışmalarına başladı.

Arhavi ilçesi Güngören köyünde 7 Aralık Cumartesi gecesi meydana gelen ve 4 kişinin hayatını kaybettiği heyelan sonrası bölgede başlatılan çalışmalar tamamlanmıştı. Ancak, son günlerde etkisini artıran yağışlar sonucu heyelan bölgesinden taşan çamur karayolunu kapladı.

Trafikte yaşanan aksamaların ardından olay yerine iş makineleri sevk edildi. Ekipler, çamuru temizlemek için çalışmalarını sürdürürken, trafik ekipleri araç geçişlerini kontrollü bir şekilde sağlamaya devam ediyor. Çalışmaların kısa sürede tamamlanması planlanıyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Yenice’de gri balıkçıl ile martı aynı karede av bekledi

f 1
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
16 Haziran, 2026 09:49 tarihinde yayınlandı
0

Karabük’ün Yenice ilçesinde, martı ile karşılıklı av için bekleyen gri balıkçıl kuşu (Ardea cinerea) cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.

Çay kenarında dolanan bir vatandaş sabit bir şekilde bekleyen gri balıkçılı fark etti. Cep telefonu ile kaydedilen İncedere Çayı’ndaki görüntülerde, gri balıkçıl kuşunun su kenarında uzun süre hareketsiz şekilde bekleyerek avını kolladığı, bu sırada martı ile aynı alanda bulunduğu görüldü.

Bizi sosyal medyadan takip edin