Artvin’de göçmen kaçakçılığı operasyonu: 5 gözaltı - Karabük Haber Postası
artvinde gocmen kacakciligi operasyonu 5 gozalti rkwND82b
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
04 Nisan, 2025 20:30 tarihinde yayınlandı
0
0

Artvin’de göçmen kaçakçılığı operasyonu: 5 gözaltı

Artvin’de gerçekleştirilen göçmen kaçakçılığı operasyonunda 5 kişi yakalanarak gözaltına alındı.

Artvin Vilayet Jandarma Komutanlığı takımlarınca 2 Nisan’da göçmen kaçakçılığına yönelik yapılan operasyonda Kemalpaşa ilçesi Sarp Köyü mevkiinde durdurulan tırda arama yapıldı. Araçtaki 5 kuşkulu gözaltına alındı. Yapılan incelemede yakalanan şahıslardan birinin İstanbul Maltepe’de 11 Ocak’ta gerçekleşen “kasten öldürme” olayının firarisi olduğu belirlendi. Başka şahısların da dolandırıcılık, uyuşturucu unsur bulundurmak ve çeşitli cürümlerden arandıkları tespit edildi. Araçta gizlenen 2 organizatör de yakalandı. Şüphelilerden 1’i mahkemece özgür bırakılırken, 4’ü tutuklanarak Artvin Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna sevk edildi.

Yetkililer, göçmen kaçakçılığı ve kabahatle çabaya kararlılıkla devam edeceğini açıkladı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
duzcede kacakciliga gecit yok Hq1FXPlT
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
16 Nisan, 2026 12:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Düzce’de kaçakçılığa geçit yok

DÜZCE (İHA) – Düzce’de polis ve jandarma Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ekipleri tarafından 12 ayrı operasyonda 12 şahsa işlem yapılırken çok sayıda tarihi sikke, kaçak sigara, tütün, elektronik eşya ele geçirildi.

Düzce’de Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ekiplerinin suçların azaltılması, önlenmesi ve suçluların yakalanmasına yönelik çalışmaları sürüyor. Bu kapsamda son bir hafta içinde 12 olaya müdahale edildi. Yapılan çalışmalarda 18 kilo nargile tütünü, bin 500 kaçak puro, 6 adet kaçak cep telefonu, 8 adet kaçak flaş bellek, 10 bin 233 adet tarihi sikke, 8 adet yasaklı kitap, 3 adet kaçak bilgisayar, 415 adet kaçak elektronik sigara ve bin 960 paket elektronik sigara tütünü ele geçirildi.

12 kişi hakkında ise adli işlem yapıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin