Reklam
Reklam

Artvin’de göçmen kaçakçılığı operasyonu: 5 gözaltı

artvinde gocmen kacakciligi operasyonu 5 gozalti rkwND82b
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
04 Nisan, 2025 20:30 tarihinde yayınlandı
0

Artvin’de gerçekleştirilen göçmen kaçakçılığı operasyonunda 5 kişi yakalanarak gözaltına alındı.

Artvin Vilayet Jandarma Komutanlığı takımlarınca 2 Nisan’da göçmen kaçakçılığına yönelik yapılan operasyonda Kemalpaşa ilçesi Sarp Köyü mevkiinde durdurulan tırda arama yapıldı. Araçtaki 5 kuşkulu gözaltına alındı. Yapılan incelemede yakalanan şahıslardan birinin İstanbul Maltepe’de 11 Ocak’ta gerçekleşen “kasten öldürme” olayının firarisi olduğu belirlendi. Başka şahısların da dolandırıcılık, uyuşturucu unsur bulundurmak ve çeşitli cürümlerden arandıkları tespit edildi. Araçta gizlenen 2 organizatör de yakalandı. Şüphelilerden 1’i mahkemece özgür bırakılırken, 4’ü tutuklanarak Artvin Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna sevk edildi.

Yetkililer, göçmen kaçakçılığı ve kabahatle çabaya kararlılıkla devam edeceğini açıkladı.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Karabük’te Vali Yardımcısı ve Kaymakam Atamaları

bf8068c0 f2de 420e a76f 30e4863078dd
Berkay Doğan Avatarı
Berkay Doğan tarafından
17 Haziran, 2026 10:32 tarihinde yayınlandı
Yapay Zeka
Yazıyı sesli dinle
0 0

Cumhurbaşkanlığı tarafından yayımlanan Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi kapsamında Türkiye genelinde çok sayıda vali yardımcısı ve kaymakamın görev yerleri değiştirildi. Kararname doğrultusunda Karabük’te görev yapan bir vali yardımcısı ile bir kaymakam da başka illerde görevlendirildi.

Yaklaşık üç yıldır Eflani Kaymakamı olarak görev yapan Ömer Bulut, kararnameyle Kahramanmaraş’ın Andırın ilçesine kaymakam olarak atandı. Görev süresi boyunca ilçede yürütülen kamu hizmetleri ile çeşitli projelerde aktif rol üstlenen Bulut, yeni görev yerinde çalışmalarını sürdürecek.

Karabük Vali Yardımcısı Mustafa Şahin de atama kararı kapsamında Tekirdağ Vali Yardımcılığı görevine getirildi. Yaklaşık üç yıldır Karabük’te görev yapan Şahin, kentte kamu hizmetlerinin koordinasyonu ve yürütülmesinde önemli görevler üstlenmişti.

Öte yandan Karabük’e iki yeni vali yardımcısı atandı. Kararnameyle Adana Vali Yardımcısı Mehmet Öz ve Diyarbakır Vali Yardımcısı Muhammet Özyüksel, Karabük Vali Yardımcılığı görevine getirildi.

Yayımlanan atama kararnamesinde Eflani Kaymakamlığı için ise herhangi bir görevlendirme yapılmadığı görüldü.

Bizi sosyal medyadan takip edin