Reklam
Reklam
artvinde cumhuriyet coskusu denizde yasandi PJFqWiIz
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
29 Ekim, 2024 20:15 tarihinde yayınlandı
0

Artvin’de Cumhuriyet coşkusu denizde yaşandı

Artvin’in Hopa ilçesinde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri çerçevesinde gerçekleştirilen tekne korteji, büyük bir coşkuya sahne oldu. Sahil güvenlik ve deniz polisi ekiplerinin katılımıyla düzenlenen kortej, Cumhuriyet’in denizdeki kutlaması olarak unutulmaz anlara ev sahipliği yaptı.

Tekne korteji, sahil şeridinde toplanan vatandaşların ilgisiyle karşılandı. Sahil güvenlik ve deniz polisi ekiplerinin gösterileriyle süslenen etkinlik, renkli bir görsel şölene dönüştü. Deniz üstünde sıralanan tekneler, Türk bayraklarıyla donatılarak Cumhuriyet ruhunu yansıttı. Ekiplerin uyumlu hareketleri, izleyenlere heyecan dolu anlar yaşatırken, bu yılki kortej denizdeki Cumhuriyet kutlamaları arasındaki yerini aldı.

Etkinlik sonunda sahil boyunca toplanan vatandaşlar, Cumhuriyet Bayramı’na özel olarak düzenlenen bu gösteriye alkışlarla destek verdi. Kutlamalar, Hopalılar ve ilçeyi ziyaret edenler için Cumhuriyet’in coşkusunu denizden yaşama fırsatı sundu. Bu renkli etkinlik, Cumhuriyet Bayramı’nın coşkusunu yeni nesillere deniz üstünde yaşatma hedefiyle Hopalıların hafızasında unutulmaz bir anı olarak kaldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
caycuma kent konseyinden kizilay subesine ziyaret WaSZvjAW
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
06 Haziran, 2026 08:30 tarihinde yayınlandı
0 0

Çaycuma Kent Konseyi’nden Kızılay Şubesine Ziyaret

Çaycuma Kent Konseyi heyeti, kısa süre önce faaliyetlerine başlayan Kızılay Çaycuma Şubesi’ni ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti.

Kızılay Çaycuma Şube Başkanı İzzet Turpçu tarafından karşılanan heyette, Çaycuma Kent Konseyi Başkanı İsmail İnam, Kadın Meclisi Başkanı Semra Çakır, Yönetim Kurulu Üyesi ve Çaycuma Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Hayri Kandemir, Çetin Verim ve Mihrican Kurt yer aldı.

Samimi bir atmosferde gerçekleşen ziyarette, ilçede sosyal dayanışmanın güçlendirilmesi, gönüllülük faaliyetlerinin yaygınlaştırılması ve ihtiyaç sahiplerine yönelik çalışmalar konusunda görüş alışverişinde bulunuldu. Kızılay’ın afet, yardım ve sosyal destek alanlarında yürüttüğü faaliyetlerin toplum açısından taşıdığı öneme dikkat çekildi.

Kent Konseyi Başkanı İsmail İnam, Kızılay’ın toplumun en köklü yardım kuruluşlarından biri olduğunu belirterek, Çaycuma’da yeniden teşkilatlanarak faaliyetlerine başlamasının önemli bir gelişme olduğunu ifade etti. İnam, sivil toplum kuruluşları arasındaki iş birliğinin güçlenmesinin ilçedeki sosyal dayanışmaya katkı sağlayacağını vurguladı.

Kızılay Çaycuma Şube Başkanı İzzet Turpçu da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Kızılay’ın temel amacının ihtiyaç sahiplerine ulaşmak ve toplumsal dayanışmayı güçlendirmek olduğunu söyledi. Turpçu, Çaycuma’da gönüllülük çalışmalarını büyütmek ve daha geniş kitlelere ulaşmak için çalışmalarını sürdüreceklerini ifade etti.

Ziyaret, karşılıklı iyi dileklerin paylaşılması ve hatıra fotoğrafı çekilmesinin ardından sona erdi. Kent Konseyi heyeti, Kızılay Çaycuma Şubesi’ne çalışmalarında başarılar dileyerek yeni dönemin ilçeye hayırlı olmasını temenni etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin