Reklam
Reklam
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
25 Ağustos, 2023 16:00 tarihinde yayınlandı
0

Artvin’de Çoruh Nehri’ne düşen araçtan sağ çıktılar

Artvin’de seyir halindeki bir aracın Çoruh Nehri’ne düşmesi sonucu iki kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye nazaran, İbrahim Güllü idaresinde ki 08 AAS 452 plakalı araba, merkeze bağlı Aşağı Şehitlik Mahallesi’nde denetimden çıkarak Çoruh Nehri’ne düştü.

Kaza anını balkondan gören vatandaşlar durumu 112 Acil Servis ve polis gruplarına haber verdi. Kazada şoför ve şoförün eşi Fatma Güllü yaralandı.

Olay yerine gelen takımlar ve vatandaşlar, halat yardımıyla ırmağa inerek yardım bekleyen çifti ırmaktan çıkardı.

Yaralı çift, Artvin Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Çiftin hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
giresunda kedinin devirdigi cuvaldaki cevizleri yoldan gecen vatandaslar topladi CTRDdLdp
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
05 Haziran, 2026 20:52 tarihinde yayınlandı
0 0

Giresun’da kedinin devirdiği çuvaldaki cevizleri yoldan geçen vatandaşlar topladı

Giresun’da bir işyerinin önünde bulunan ceviz dolu çuval, sokak kedisi tarafından devrildi. Yola saçılan cevizleri yoldan geçen vatandaşlar el birliğiyle toplarken, o anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

Giresun’da bir işyerinin önünde bulunan ceviz dolu çuvalı sokak kedisi devirdi, çevredeki vatandaşlar ise yola saçılan cevizleri toplamak için seferber oldu. O anlar işyerinin güvenlik kamerasınca kaydedildi.

Olay, Giresun’un Yeniyol mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Yağızbey isimli işyerinin önünden geçen bir sokak kedisi, işyeri önünde bulunan ceviz dolu çuval üzerinde tırnaklarını törpülemeye başladı. Bu sırada dengesini kaybeden çuval devrilirken, cevizler kaldırıma ve yola saçıldı. Gürültüyle birlikte olay yerinden kaçan kedinin ardından işyeri çalışanları dışarı çıktı.

Ne olduğunu ilk anda anlayamayan çalışanlar, çevredeki vatandaşların da yardımıyla yere saçılan cevizleri toplamaya başladı. Daha sonra güvenlik kamerası görüntülerini inceleyen işyeri çalışanları, çuvalı devrilenin mahallede sıkça görülen bir sokak kedisi olduğunu fark etti.

“Mahallenin kedisi genelde çuvallarda tırnaklarını törpülüyordu; Bu kez çuvalı devirmiş”

Yaşananları anlatan işyeri çalışanı Ahmet Emrehan Pir, “İçeride müşterimizle ilgileniyorduk. Bir anda dışarıdan büyük bir ses geldi. Dışarı çıktığımızda cevizlerin yere saçıldığını gördük. İlk başta panik olduk ama çevredeki vatandaşlar hemen yardıma koştu. Kameraları izlediğimizde ise çuvalı kedinin devirdiğini gördük. Mahallenin kedisi genelde çuvallarda tırnaklarını törpülüyordu. Bu kez çuvalı devirmiş” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin