Artvin’de çöken ahırda mahsur kalan 33 büyükbaş hayvan kurtarıldı - Karabük Haber Postası
artvinde coken ahirda mahsur kalan 33 buyukbas hayvan kurtarildi myfjjRc6
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
29 Haziran, 2025 12:37 tarihinde yayınlandı
0
0

Artvin’de çöken ahırda mahsur kalan 33 büyükbaş hayvan kurtarıldı

Artvin’in Borçka ilçesinde iki katlı ahır çöktü, içinde bulunan 33 büyükbaş hayvan kurtarıldı.

Artvin’in Borçka ilçesine bağlı Klaskur Küçük Yayla’da büyükbaş hayvan yetiştiriciliği yapan 69 yaşındaki Ahmet Çelik’e ilişkin 2 katlı ahşap ahırda çökme meydana geldi. Yapının çökmesi sonucu toplam 33 büyükbaş hayvan enkaz altında mahsur kaldı.

İhbar üzerine olay yerine AFAD ve jandarma grupları sevk edildi. Takımların titiz çalışmaları sonucu 30 büyükbaş yavru hayvan sağ olarak, 3 büyükbaş yetişkin hayvan ise yaralı biçimde kurtarıldı.

Yaralı hayvanların tedavisi ve maddi ziyan tespitinin yapılması maksadıyla bölgeye Borçka İlçe Tarım Müdürlüğü takımları yönlendirildi. Kurtarma çalışmaları tamamlanırken, sağ ve yaralı olarak kurtarılan tüm büyükbaş hayvanlar sahibine teslim edildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
22 1
Berkay Doğan Avatarı
Berkay Doğan tarafından
10 Nisan, 2026 13:33 tarihinde yayınlandı
0
0

Vali Çağatay, Baro Başkanlığı’nı ziyaret etti

Karabük Valisi Oktay Çağatay, Karabük Barosu’nu ziyaret ederek kentte sunulan adli ve hukuki hizmetler hakkında bilgi aldı. Ziyarette, Baro Başkanı Emrah Köklü ev sahipliği yaptı.

Gerçekleşen görüşmede, il genelinde yürütülen adli hizmetler, avukatlık mesleğinin icrası ve vatandaşların adalete erişiminin daha etkin ve hızlı bir şekilde sağlanmasına yönelik çalışmalar ele alındı. Baro Başkanı Köklü, yürütülen faaliyetler ve mevcut durum hakkında Vali Çağatay’a kapsamlı bilgiler sundu.

Vali Çağatay ise nazik ev sahipliği dolayısıyla Baro Başkanı Köklü’ye teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.

Ziyaret, karşılıklı görüş alışverişinin ardından sona erdi.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin