Reklam
Reklam
artvinde camasir asmaya ciktigi balkon cokunce yaralandi JjSZnwzF
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
26 Mart, 2025 20:22 tarihinde yayınlandı
0

Artvin’de çamaşır asmaya çıktığı balkon çökünce yaralandı

Artvin’de çamaşır asmak için meskeninin balkona çıkan bayan balkonun çökmesi sonucunda 4 metrelik aradan düşerek yaralandı.

Olay Dere Mahallesi’nde meydana geldi. Alınan bilgiye nazaran, çamaşır asmak için balkona çıkan T.C isimli yabancı asıllı bir bayan, balkon yerinin çökmesi sonucu yaklaşık 4 metre yükseklikten yere düştü. Olayı gören etraf sakinlerinin ihbarı üzerine olay yerine sıhhat grupları sevk edildi. Sıhhat grupları, yaralı bayanı birinci müdahalenin akabinde Artvin Devlet Hastanesi’ne götürdü. Bayanın sıhhat durumunun uygun olduğu öğrenilirken, olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
turhalda yesilirmak suyu tasti bazi evleri su basti yOxMV31E
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
19 Mayıs, 2026 04:07 tarihinde yayınlandı
0
0

Turhal’da Yeşilırmak suyu taştı, bazı evleri su bastı

Tokat’ın Turhal ilçesinde etkili olan yoğun yağışlar nedeniyle bazı mahallelerde su baskınları yaşandı. Almus Barajı’nda su seviyesinin yükselmesi ve dolusavaktan taşma riskinin gündeme gelmesi ilçede endişeyi artırırken, barajdan gelecek muhtemel taşkın öncesinde Borsa Mahallesi’nde çok sayıda ev sular altında kaldı.

Edinilen bilgilere göre, son günlerde etkili olan yağışlar nedeniyle Yeşilırmak kenarındaki evlerde su birikintileri oluşturdu. Özellikle Borsa Mahallesi’nde bazı evlerin giriş ve zemin katlarını su bastı. Bazı vatandaşların güvenlik amacıyla üst katlara çıktığı öğrenildi.

Mahalle sakinlerinden Abbas Keskin, yaşanan durumun endişe verici boyuta ulaştığını belirterek; “Şu an Turhal Borsa Mahallesi’ndeyiz. Almus Barajı hiç taşmamışken evler su altında kaldı. Bu tarafa doğru her yer deniz gibi. Yarın Almus Barajı taştığında ne olacak biz onu bilmiyoruz. İnsanlar ikinci kattan aşağı inemiyor. Evler su altında kaldı” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin