Artvin’in Yusufeli ilçesinde sis bulutlarının görsel şöleni dron kamerasıyla görüntülendi.
Artvin’in Yusufeli ilçesinde yeni yerleşim yerinin çabucak üzerinde oluşan sis bulutları adeta görsel bir şölen sundu. Tabiatın bu büyüleyici anları, bölge esnafından amatör fotoğrafçı İbrahim Kılıçlıoğlu tarafından dron kamerasıyla kaydedildi.
Sis bulutlarının hareketi sırasında ortaya çıkan büyüleyici imajlar, bölgenin varlıklı coğrafyasını bir defa daha gözler önüne serdi. Bilhassa sabah saatlerinde tesirli olan sis, dağların ortasından süzülerek adeta dans edercesine gökyüzünü kapladı.
Görüntüler, toplumsal medyada kısa müddette geniş bir kitleye ulaşarak büyük beğeni topladı. Bu eşsiz imgeler ise bölge esnaflarından amatör fotoğrafçı Kılıçlıoğlu tarafından kayıt edildi.


54
Artvin’de bulutların dansı
22
Ahşap kapı fabrikasının talaş silosunda korkutan yangın
Kastamonu’nun Tosya ilçesinde ahşap kapı fabrikanın talaş silosunda çıkan yangın, itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.
Olay, Tosya ilçesi Organize Sanayi Bölgesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, ahşap kapı fabrikasının talaş silosunda henüz belirlenemeyen sebeple yangın çıktı. Yangını fark eden işçiler, durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine Tosya Belediyesi itfaiye ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yangın söndürüldü.
Yangınla ilgili inceleme başlatıldı.

