Reklam
Reklam

Artvin’de bir otelin istinat duvarı çöktü: 1 yaralı

artvinde bir otelin istinat duvari coktu 1 yarali 2bVmcJd4
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
12 Mart, 2025 12:22 tarihinde yayınlandı
0

Artvin’de bir apart otelin istinat duvarı çöktü, olayda bir kişi hafif halde yaralandı.

Artvin merkeze bağlı Çayağzı mahallesi Kaledibi mevkiinde bulunan bir apart otelin istinat duvarı bugün sabah saatlerinde çöktü. Çökme sonucu duvar, apart otelin dört odasını etkilerken odalarda bulunan bir kişi ayağından yaralandı. Olayın akabinde çabucak bölgeye AFAD ve sıhhat takımları sevk edildi. Yaralı kişi tedavisi için hastaneye kaldırılırken, durumunun uygun olduğu öğrenildi.

Artvin Valisi Turan Ergün, olay yerine gelerek incelemelerde bulundu. Vali Turan Ergün, yaptığı açıklamada, “Bugün saat 09.40 civarında 112 davet merkezinden, apart otelin istinat duvarında bir çökme olduğu bilgisi geldi. Süratle bölgeye sevk edilen sıhhat, emniyet ve AFAD takımları olay yerine ulaştı. Olayda bir vatandaşımız ayağından hafif halde yaralanmıştır. Hasar tespit çalışmalarına başlanmıştır. Otel sahiplerine geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz” tabirlerini kullandı.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Alaplı SGK Müdürlüğüne Muhammet Çetin atandı

alapli sgk mudurlugune muhammet cetin atandi Kd94LIuD
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
19 Haziran, 2026 20:22 tarihinde yayınlandı
0 0

Zonguldak’ın Alaplı İlçe Sosyal Güvenlik Kurumu Müdürlüğüne Muhammet Çetin atandı.

Alaplı ilçesinde Sosyal Güvenlik Kurumu Müdürlüğün’de 15 yıldır SGK Merkez Müdürlüğünde görev yapan Muhammet Çetin atandı.

Muhammet Çetin, Alaplı ilçesindeki yeni SGK binasının çalışma ortamının çok güzel olduğunu belirterek, ekip arkadaşlarıyla özverili bir şekilde çalışacağını ifade etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin