Artvin Valisi Cengiz Ünsal, sağanak yağış sonrası sel ve su taşkınlarının yaşandığı Arhavi ilçesinde incelemelerde bulundu.
Artvin’de etkili olan şiddetli yağışlar Hopa ve Arhavi ilçelerinde sel ve su taşkınlarına neden oldu. Arhavi ilçesinde aşırı yağışlar sonucu debisi yükselen Kapisre Deresi’nde ani taşkınları önlemek amacıyla yürütülen çalışmaları yerinde inceleyen Artvin Valisi Cengiz Ünsal, yetkililerden bilgi aldı. İncelemeleri sonrası açıklamada bulunan Vali Ünsal, “İlimiz genelinde ve Arhavi ilçemizde meydana gelebilecek acil durumlara hızlı ve etkili müdahale edebilmek için tüm önlemleri almış bulunuyoruz. Halkımızın güvenliği için ekiplerimiz titizlikle çalışmalarını sürdürüyor. Muhtemel yeni yağış ve taşkın risklerine karşı tüm birimlerimizle teyakkuz halindeyiz” dedi.


Artvin Valisi Ünsal taşkın bölgesinde incelemelerde bulundu
Karabük Atatürkçü Düşünce Derneği’nden Söyleşi Daveti
Atatürkçü Düşünce Derneği Karabük Şubesi, emekli albay Orkun Özeller’in katılımıyla gerçekleştirilecek söyleşi programını duyurdu.
Derneğin sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, Özeller’in ABD tarafından kendisine verilmek istenen madalyayı reddettiği belirtilerek dikkat çeken ifadelerine yer verildi.
Paylaşımda, Emekli Albay Orkun Özeller’in, “Benim düşmanım olan YPG/PKK terör örgütüne yardım eden bir devletin verdiği bu madalyayı almaya onurum müsaade etmiyor” sözleri hatırlatıldı.
Söyleşi programının 24 Mayıs 2026 Pazar günü saat 14.00’te Leyla Dizdar Kültür Merkezi’nde gerçekleştirileceği bildirildi. Etkinliğe tüm vatandaşların davetli olduğu ifade edildi.

