Artvin Valisi Ünsal taşkın bölgesinde incelemelerde bulundu - Karabük Haber Postası
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
17 Eylül, 2024 08:15 tarihinde yayınlandı
0
0

Artvin Valisi Ünsal taşkın bölgesinde incelemelerde bulundu

Artvin Valisi Cengiz Ünsal, sağanak yağış sonrası sel ve su taşkınlarının yaşandığı Arhavi ilçesinde incelemelerde bulundu.

Artvin’de etkili olan şiddetli yağışlar Hopa ve Arhavi ilçelerinde sel ve su taşkınlarına neden oldu. Arhavi ilçesinde aşırı yağışlar sonucu debisi yükselen Kapisre Deresi’nde ani taşkınları önlemek amacıyla yürütülen çalışmaları yerinde inceleyen Artvin Valisi Cengiz Ünsal, yetkililerden bilgi aldı. İncelemeleri sonrası açıklamada bulunan Vali Ünsal, “İlimiz genelinde ve Arhavi ilçemizde meydana gelebilecek acil durumlara hızlı ve etkili müdahale edebilmek için tüm önlemleri almış bulunuyoruz. Halkımızın güvenliği için ekiplerimiz titizlikle çalışmalarını sürdürüyor. Muhtemel yeni yağış ve taşkın risklerine karşı tüm birimlerimizle teyakkuz halindeyiz” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
emekli ogretmen evinde olu bulundu yyNXHOv6
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
24 Nisan, 2026 00:00 tarihinde yayınlandı
0
0

Emekli öğretmen evinde ölü bulundu

Kastamonu’nun Daday ilçesinde kendisinden haber alınamayan emekli öğretmen, yalnız yaşadığı evinde ölü bulundu.

Olay, Daday ilçesi Çölmekçiler köyünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, yalnız yaşayan emekli müzik öğretmeni Ali Özcan’dan (69) haber alamayan komşuları, şüphe üzerine durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. İhbar üzerine köye jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Eve giren ekipler, 69 yaşındaki Ali Özcan’ı hareketsiz halde buldu. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrollerde, Özcan’ın hayatını kaybettiği belirlendi.

Cenazesi morga kaldırılan Özcan’ın kalp krizi sebebiyle hayatını kaybettiği değerlendiriliyor. Özcan’ın kesin ölüm sebebinin ise otopsi incelemesi neticesinde kesinleşeceği öğrenildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin