Ihlas Haber Ajansı tarafından
27 Temmuz, 2024 20:00 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Artvin Valisi Ünsal, heyelan nedeniyle kapanan köy yolunu inceledi

Artvin Valisi Cengiz Ünsal, heyelan nedeniyle yolu 26 gündür kapalı olan Yusufeli ilçesine bağlı Havuzlu köyü yolunda incelemelerde bulundu.
Heyelan sebebiyle kapanan köy yolunun yeniden açılması için yürütülen çalışmaları yerinde incelemek üzere bölgeye giden Vali Cengiz Ünsal, süreçle ilgili yetkililerden bilgi aldı. İncelemelerinin ardından konuşan Vali Cengiz Ünsal "Heyelan nedeniyle kapanan köy yolunun en kısa sürede açılması için tüm ekiplerimiz bölgeye seferber edilmiştir. Heyelanın meydana geldiği bölgede, yeni heyelanlar yaşanması riskine karşılık ekiplerimiz dağın üst yamacından başlayarak palyalar yaparak, sorunu tamamen ortadan kaldırmak amacıyla çalışmalarını titizlikle yürütmektedirler. Ayrıca teknik ekiplerimiz, bölgedeki yamaçlardan kaya düşmesi riskine karşı profesyonel dağcılar ile birlikte koordineli bir çalışma yapmaktadırlar. Heyelanlı bölgedeki yol temizleme ve iyileştirme çalışmaları İl Özel İdaresi ekiplerimiz tarafından 1-2 gün içerisinde tamamen bitirilmiş olacaktır. Vatandaşlarımızın can ve mal güvenliği için gerekli tüm tedbirler alınmış olup, ilgili kurumlarımız sorunu en kısa sürede çözmek amacıyla azami gayret göstermektedirler" dedi.

blank
Ihlas Haber Ajansı tarafından
08 Mart, 2025 16:15 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Kumar oynarken yakalanan 4 kişiye 39 bin 988 TL para cezası

Bartın’da bir iş yerine düzenlenen operasyonda kumar oynarken suçüstü yakalanan 4 bireye toplamda 36 bin 988 TL para cezası kesildi.
İl Emniyet Müdürlüğü takımları, Okulak Mahallesinde bir iş yerine düzenlediği operasyonda 4 şahsın kumar oynadığını tespit etti. Kumar oynayan şahıslara 36 bin 988 idari para cezası uygulandı.
İş yeri sahibi hakkında da idari yaptırım uygulandı.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.