Reklam
Reklam

Artık Bunlardan Bıktık

Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
03 Mayıs, 2014 14:43 tarihinde yayınlandı
0

Türkiye Sakatlar Derneği Karabük Şube Başkanı Muhsin Yılmaz, cadde üzerinde kendi adlarını kullanarak dergi satanlara tepki göstererek, “Artık bunlardan bıktık. Üç beş kuruş uğruna bizlerin onurunu hiçe sayıyorlar” dedi

Engelliler adına sokaklarda dergi satanlara Türkiye Sakatlar Derneği Karabük  Şubesi Başkanı Muhittin Yılmaz, açtı ağzını yumdu gözünü

Başka İllerden gelerek özellikle Hürriyet Caddesi üzerinde kendi adlarını kullanarak dergi satanlardan bıktıklarını ifade eden Başkan Muhittin Yılmaz, Bizi kullanarak vatandaşların duygularını istismar ediyorlar. Üç beş kuruş uğruna bizlerin onurunu hiçe sayıyorlar.”

Yılmaz; “Üniversite öğrencisi kılığında sakatlara yardım ediyoruz diye dergi ve gazete satan bir sürü insan var. Bunlara halkımız tarafından değer verilmemesi gerektiği konusunda uyarıda bulunmak istiyorum.  Her an yanımıza gelip engelli derneklerinin adını kullanarak gazete, dergi, kağıt mendil, kalem satmaya çalışan ya da yardım toplamaya çalışanlara karşı biraz daha dikkat” dedi.

İşlek caddeleri tutarak engelliler adına yardım amaçlı dergi sattıklarını söyleyen kızlı erkekli grupların engelliler üzerinden rant sağladığını söyleyen Yılmaz; “Biz vatandaşı tekrar tekrar uyarıyoruz. Bu istismarcılara kanıp dergi satın almasınlar. Dergiler engellilerin yararına satılmıyor. Bu sahtekarlar bizim üzerimizden rant sağlıyor. Bunlar dergiyi değil bizim onurumuzu 5 TL’ye satıyor.

Engelliler kullanılarak çok büyük paralar kazanılıyor, bu paralarla da günlerini gün ediyorlar. Engelliler adına hazırladıklarını söyledikleri ürünleri satarken engelli çocuklar, engelli kadınlar ve tüm engellileri buna alet ediyorlar. Engelliler üzerinden duygu sömürüsü yapıyorlar. Vatandaşlarımız bilmeli ki yaptıkları bu yardımlar engellilere gitmiyor. Engellilerin sırtından kazanç sağlayanlara gidiyor.” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Kastamonu’da kaçakçılık operasyonu

kastamonuda kacakcilik operasyonu IXWfkATh
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
19 Haziran, 2026 00:52 tarihinde yayınlandı
0 0

Kastamonu’da polis ekiplerince gerçekleştirilen kaçakçılık operasyonunda 7 adet gümrük kaçağı cep telefonu, şarj aleti ve parfüm ele geçirildi.

Edinilen bilgiye göre, Kastamonu İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince, il merkezinde bulunan 2 iş yerinde arama yapıldı. Aramalarda 7 adet gümrük kaçağı cep telefonu, 8 adet gümrük kaçağı şarj aleti ile 30 adet gümrük kaçağı parfüm ele geçirilirken, olayla ilgili 3 şüpheli şahıs hakkında adli işlem başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin