Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
03 Mayıs, 2014 14:43 tarihinde yayınlandı
0

Artık Bunlardan Bıktık

Türkiye Sakatlar Derneği Karabük Şube Başkanı Muhsin Yılmaz, cadde üzerinde kendi adlarını kullanarak dergi satanlara tepki göstererek, “Artık bunlardan bıktık. Üç beş kuruş uğruna bizlerin onurunu hiçe sayıyorlar” dedi

Engelliler adına sokaklarda dergi satanlara Türkiye Sakatlar Derneği Karabük  Şubesi Başkanı Muhittin Yılmaz, açtı ağzını yumdu gözünü

Başka İllerden gelerek özellikle Hürriyet Caddesi üzerinde kendi adlarını kullanarak dergi satanlardan bıktıklarını ifade eden Başkan Muhittin Yılmaz, Bizi kullanarak vatandaşların duygularını istismar ediyorlar. Üç beş kuruş uğruna bizlerin onurunu hiçe sayıyorlar.”

Yılmaz; “Üniversite öğrencisi kılığında sakatlara yardım ediyoruz diye dergi ve gazete satan bir sürü insan var. Bunlara halkımız tarafından değer verilmemesi gerektiği konusunda uyarıda bulunmak istiyorum.  Her an yanımıza gelip engelli derneklerinin adını kullanarak gazete, dergi, kağıt mendil, kalem satmaya çalışan ya da yardım toplamaya çalışanlara karşı biraz daha dikkat” dedi.

İşlek caddeleri tutarak engelliler adına yardım amaçlı dergi sattıklarını söyleyen kızlı erkekli grupların engelliler üzerinden rant sağladığını söyleyen Yılmaz; “Biz vatandaşı tekrar tekrar uyarıyoruz. Bu istismarcılara kanıp dergi satın almasınlar. Dergiler engellilerin yararına satılmıyor. Bu sahtekarlar bizim üzerimizden rant sağlıyor. Bunlar dergiyi değil bizim onurumuzu 5 TL’ye satıyor.

Engelliler kullanılarak çok büyük paralar kazanılıyor, bu paralarla da günlerini gün ediyorlar. Engelliler adına hazırladıklarını söyledikleri ürünleri satarken engelli çocuklar, engelli kadınlar ve tüm engellileri buna alet ediyorlar. Engelliler üzerinden duygu sömürüsü yapıyorlar. Vatandaşlarımız bilmeli ki yaptıkları bu yardımlar engellilere gitmiyor. Engellilerin sırtından kazanç sağlayanlara gidiyor.” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
bartinda siddetli firtina agaclar otomobillerin uzerine devrildi tGN3K14H
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
31 Mayıs, 2026 04:22 tarihinde yayınlandı
0 0

Bartın’da şiddetli fırtına: ağaçlar Otomobillerin üzerine devrildi

Bartın’da akşam saatlerinden itibaren etkisini gösteren fırtınanın şiddetini artırmasıyla ağaçlar otomobillerin üzerine devrildi.

Edinilen bilgiye göre, akşam saatlerinde başlayan sağanak yağış ve fırtına sonrası Bartın’ın Ellibaş Köyü’nde, düğün yapılan bir alanın yakınındaki ağaç fırtına nedeniyle devrildi. Büyük bir gürültüyle devrilen ağaç, düğüne katılanlarda paniğe neden olurken, altında kalan 3 otomobilde hasar meydana geldi. Bölgeye sevk edilen itfaiye ekipleri, devrilen ağacı keserek araçları çıkardı.

Öte yandan Bartın’ın Amasra ilçesi Küçük Liman mevkiinde ise bir ağaç, park halindeki otomobilin üzerine düştü. İhbar üzerine olaya müdahale eden ekipler ağacı kısa sürede olay yerinden kaldırırken, otomobilde maddi hasar meydana geldiği öğrenildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin