Arslan Ailesinin Mutlu Günü - Karabük Haber Postası
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
21 Ağustos, 2023 13:05 tarihinde yayınlandı
0
0

Arslan Ailesinin Mutlu Günü

WhatsApp Image 2023 08 21 at 14.07.54

Birlik Medya Bölgenin Sesi Gazetesi Haber Müdürü Sadık Arslan’ın oğlu Batuhan hayatını Çalışkan ailesinin kızları Gizem  ile birleştirdi.

Doruk Konak’ta gerçekleşen düğün merasimine Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, AK Parti 27. Dönem Karabük Milletvekili Cumhur Ünal, İl Özel İdare Genel Sekreteri Şerafettin Kelleci, İYİ Parti İl Başkanı Recep Yılmaz, MHP İl Başkan Yardımcısı Cenk Gedikoğlu, MHP Merkez İlçe Başkanı Abdurrahman Meşe,  Eğitim -Sen Şube Başkanı Ahmet Turgut Kurtoğlu, Yenice Belediyesi eski Başkanı Mustafa Akay, Birlik Medya Yönetim Kurulu Üyeleri İsmail AKCA, İhsan Ersözlü, Sedat Karaoğlu,  Okan Küçük, Karabük Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Metin Kaya, Karabük Gazeteciler ve İletişim Derneği Başkanı Serap Karaoğlu, basın mensupları ile STK Temsilcileri ve davetliler katıldı.

Düğün merasimi canlı müzik eşliğinde gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam ederken, Arslan; “Düğünümüze katılmak üzere, vakit ayırıp bizzat gelen dostlarımıza teşekkür ederiz” dedi.

Güllü ve Sadık Arslan Ailesi ile Hatice ve Selman Çalışkan Ailelerini kutlar, Güzem ve Batuhan Çiftine ömür boyu mutluluklar dileriz.  (Haber Merkezi)

Bizi sosyal medyadan takip edin
kendini savci olarak tanitip yasli kadinin altinlarini alan 2 supheli yakalandi ay1EcpBA
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
17 Nisan, 2026 20:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Kendini savcı olarak tanıtıp yaşlı kadının altınlarını alan 2 şüpheli yakalandı

Bolu’da, kendilerini polis ve savcı olarak tanıtıp, “Kimlik bilgileriniz terör örgütünün eline geçti” yalanıyla 71 yaşındaki kadını 350 bin TL dolandıran 2 şahıs, polis ekiplerinin 250 saatlik güvenlik kamerası incelemesi sonucu İstanbul’da yakalandı. Adliyeye sevk edilen şüpheliler, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Olay, 7 Nisan’da Bolu il merkezinde meydana geldi. İddiaya göre, 71 yaşındaki F.A.’yı telefonla arayarak kendilerini polis ve savcı olarak tanıtan şüpheliler, yaşlı kadını “Kimlik bilgileriniz terör örgütünün eline geçti” diyerek korkuttu. Paniğe kapılan F.A., toplam 350 bin TL değerindeki nakit para ve ziynet eşyasını ikametine gelen dolandırıcılara elden teslim etti. Bir süre sonra dolandırıldığını anlayan yaşlı kadının ihbarı üzerine Bolu İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri harekete geçti.

250 saat kamera izlemesi

Şüphelilerin yakalanması için geniş çaplı araştırma başlatan Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, bölgedeki çok sayıda güvenlik kamerasını ve şüpheli aracı mercek altına aldı. Yaklaşık 250 saatlik kamera kaydını saniye saniye izleyen polis, olayı gerçekleştirenlerin F.A. (30) ve P.E. (42) olduğunu tespit etti. Şüphelilerin İstanbul’un Esenyurt ilçesinde olduğunu belirleyen ekipler, 16 Nisan’da iki farklı adrese eş zamanlı operasyon düzenledi. Operasyonda F.A. ve P.E. yakalanarak gözaltına alındı. Bolu’ya getirilen ve emniyetteki işlemleri tamamlanan biri kadın olmak üzere 2 şüpheli, sevk edildikleri adliyede çıkarıldıkları mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin