Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
21 Ağustos, 2023 13:05 tarihinde yayınlandı
0

Arslan Ailesinin Mutlu Günü

WhatsApp Image 2023 08 21 at 14.07.54

Birlik Medya Bölgenin Sesi Gazetesi Haber Müdürü Sadık Arslan’ın oğlu Batuhan hayatını Çalışkan ailesinin kızları Gizem  ile birleştirdi.

Doruk Konak’ta gerçekleşen düğün merasimine Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, AK Parti 27. Dönem Karabük Milletvekili Cumhur Ünal, İl Özel İdare Genel Sekreteri Şerafettin Kelleci, İYİ Parti İl Başkanı Recep Yılmaz, MHP İl Başkan Yardımcısı Cenk Gedikoğlu, MHP Merkez İlçe Başkanı Abdurrahman Meşe,  Eğitim -Sen Şube Başkanı Ahmet Turgut Kurtoğlu, Yenice Belediyesi eski Başkanı Mustafa Akay, Birlik Medya Yönetim Kurulu Üyeleri İsmail AKCA, İhsan Ersözlü, Sedat Karaoğlu,  Okan Küçük, Karabük Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Metin Kaya, Karabük Gazeteciler ve İletişim Derneği Başkanı Serap Karaoğlu, basın mensupları ile STK Temsilcileri ve davetliler katıldı.

Düğün merasimi canlı müzik eşliğinde gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam ederken, Arslan; “Düğünümüze katılmak üzere, vakit ayırıp bizzat gelen dostlarımıza teşekkür ederiz” dedi.

Güllü ve Sadık Arslan Ailesi ile Hatice ve Selman Çalışkan Ailelerini kutlar, Güzem ve Batuhan Çiftine ömür boyu mutluluklar dileriz.  (Haber Merkezi)

Bizi sosyal medyadan takip edin
kpyeni 5
Aylin Sarıoğlu Avatarı
Aylin Sarıoğlu tarafından
19 Mayıs, 2026 14:51 tarihinde yayınlandı
0

Gençlik Haftası Şiir Akşamı düzenlendi

15-21 Mayıs Gençlik Haftası etkinlikleri kapsamında Karabük Gençlik Merkezi tarafından “Gençlik Haftası Şiir Akşamı” programı düzenlendi. Stadyum Genç Ofis’te gerçekleştirilen anlamlı etkinlikte tarih, şiir ve müzik aynı sahnede buluştu.

Programa Karabük Gençlik ve Spor İl Müdürü Coşkun Güven, Gençlik Hizmetleri Müdürü Hüseyin Bilicioğlu ve Karabük Gençlik Merkezi Müdürü Fatih Yalı katıldı. Gençlerin yoğun ilgi gösterdiği gecede şiir dinletileri, müzik performansları ve tarihi hikaye anlatımları sanatseverlerle buluştu.

Etkinlikte bir konuşma yapan İl Müdürü Coşkun Güven, gençlerin kültürel ve sanatsal faaliyetlerde aktif rol almasının önemine vurgu yaparak, “Gençlik Haftası’nın ruhuna uygun, anlamlı bir program gerçekleştirdik” dedi.

Programın hazırlanmasında Gençlik Liderleri Melek Ören Bayındırlı ve Funda Erdoğdu görev aldı. Şiir ve müzik eşliğinde keyifli bir akşam geçiren katılımcılar, etkinlikten büyük memnuniyet duyduklarını ifade etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin