Çorum’da 31 yaşındaki şahıs arkadaşları tarafından park halindeki kamyonetinde meyyit bulundu.
Olay, Kale Mahallesi Hacı Kerim Caddesi İçeri Dere Bağları mevkiindeki sokakta meydana geldi. Edinilen bilgiye nazaran, akşam saatlerinde arkadaşlarıyla alkol alan 31 yaşındaki Hakan Kabakçı, daha sonra park halindeki 01 KM 746 plakalı kamyonetinde kaldı. Sabah saatlerinde aracın yanına gelen arkadaşları Hakan Kabakçı’yı arkasında hareketsiz halde buldu. Arkadaşlarının 112 Acil Davet Merkezi’ne haber vermesi üzerine olay yerine sıhhat ve polis takımları sevk edildi.
Olay yerine gelen sıhhat takımları, Hakan Kabakçı’nın hayatını kaybettiğini belirledi. Olay yeri inceleme ve polis takımları tarafından araçta ve sokakta yapılan incelemelerin akabinde Hakan Kabakçı’nın cenazesi morga kaldırıldı. Hakan Kabakçı’nın kesim mevt sebebinin otopsi incelemesi sonucunda aşikâr olacağı öğrenildi.
Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.


Arkadaşları tarafından park halindeki aracında ölü bulundu
Takla atan araç hurda yığınına döndü: 19 yaşındaki sürücü ağır yaralandı
Zonguldak’ta direksiyon hakimiyetini kaybeden otomobilin taklalar atarak orta refüjü aşıp karşı şeride geçmesi sonucu meydana gelen trafik kazasında, 19 yaşındaki sürücü ağır yaralandı.
Kaza, akşam saatlerinde merkez Karaelmas Mahallesi mevkisinde bulunan Teoman Duralı Tünelleri çıkışında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, S.S. yönetimindeki 67 ABP 922 plakalı otomobil, sürücüsünün henüz belirlenemeyen bir nedenle direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıktı. Savrulan araç, taklalar atarak orta refüjü aştı ve karşı şeride geçerek durabildi. Bu sırada park halindeki iki araca da çarptı.
Kazayı gören diğer sürücülerin durumu bildirmesi üzerine olay yerine yoğun şekilde sağlık, polis ve AFAD ile itfaiye ekipleri sevk edildi. İtfaiye ve sağlık ekiplerinin müdahalesiyle yola savrulduğu öne sürülen ağır yaralı sürücü S.S., olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. S.S.’nin hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.
Kaza nedeniyle güzergahta trafik akışı bir süre kontrollü olarak tek şeritten sağlandı. Polis ekiplerinin çevre güvenliği almasının ardından, adeta demir yığınına dönen ve kullanılamaz hale gelen otomobil çekici vasıtasıyla yoldan kaldırıldı. Yol temizleme çalışmalarının ardından tünel çıkışındaki trafik akışı yeniden normale döndü.
Polis ekipleri kazayla ilgili tahkikat başlattı.

