Samsun’da arkadaşını telefonla arayarak hayattan bıktığını ve tırın altına girip intihar edeceğini söyleyen genç, bir müddet sonra aracıyla tıra geriden çarptı. Kaza sonucunda 23 yaşındaki genç hayatını kaybetti.
Olay, Samsun’un Çarşamba ilçesi Çınarlık mevkisi Samsun Ordu karayolu 27. kilometresinde meydana geldi. Edinilen bilgiye nazaran Anıl Tecim (23), bir arkadaşını telefonla arayarak, hayattan bıktığını ve tırın altına girip intihar edeceğini söyledi. Anıl Tecim’in arkadaşı da 112 Acil Davet Merkezini telefonla arayarak olayı haber verdi. Anıl Tecim arkadaşını aradıktan bir mühlet sonra yönetimindeki 55 BB 440 plakalı araba ile Bayram Dinçer idaresindeki 34 LK 2662 plakalı tırın dorsesine geriden çarptı. Kazada araba şoförü Anıl Tecim olay yerinde hayatını kaybetti. Jandarma kazayla ilgili inceleme başlattı.
Reklam Alanı — Yan Sol Reklam
Bu alana reklam ver
Reklam Alanı — Yan Sağ Reklam
Bu alana reklam ver
0
Arkadaşına intihar edeceğini söyleyen genç, aracıyla tıra çarparak hayatını kaybetti
0
0
Tokat’ta kontrolsüz çıkış kazaya davetiye çıkardı
Tokat’ta motosiklet ile otomobilin çarpıştığı kazada 2 kişi yaralandı.
Kaza, kent merkezi Alipaşa Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, mahalle üzerinde motosiklet ile otomobil dörtlü yol birleşiminde çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle motosiklette bulunan 2 kişi yola savrularak yaralandı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralılara ilk müdahale olay yerinde yapılırken, ambulansla hastaneye kaldırıldıkları öğrenildi. Öte yandan kaza anı, çevrede bulunan bir iş yerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

