Arıza yapan vincin sepetinde kalan vatandaşı itfaiye merdiveni kurtardı - Karabük Haber Postası
ariza yapan vincin sepetinde kalan vatandasi itfaiye merdiveni kurtardi KDYAbTUa
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
23 Kasım, 2024 16:37 tarihinde yayınlandı
0
0

Arıza yapan vincin sepetinde kalan vatandaşı itfaiye merdiveni kurtardı

Rize’de yüksek katlı binada çalışma yapan vincin sepetinde kalan vatandaş, vinç arıza yapınca itfaiye ekiplerinin merdiveni ile kurtarıldı.

Olay, merkeze bağlı Bağdatlı Mahallesi 4 No.’lu çıkmaz sokakta öğle saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 11 katlı bir binanın 10. katında dış cephede çalışma yapan işçi, vincin arıza yapması nedeniyle olduğu yerde sepetin içerisinde mahsur kaldı. Sepetin aşağıya inmemesi nedeniyle itfaiye ekipleri çağrıldı. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri sepette mahsur kalan işçiyi merdiven ile bulunduğu bölgeden kurtardı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
boluda kooperatif ve meslek odasina rusvet operasyonu P5VsyUgu
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
17 Nisan, 2026 20:00 tarihinde yayınlandı
0
0

Bolu’da kooperatif ve meslek odasına ’rüşvet’ operasyonu

Bolu’da jandarma ekiplerinin, Bolu Belediyesi’ne yönelik yürütülen ’icbar suretiyle irtikap’ soruşturmasının devamı niteliğinde düzenlediği eş zamanlı operasyonda ’rüşvet’ iddiasıyla gözaltına alınarak adliyeye sevk edilen şüphelilerden Oda Başkanı Mustafa Altındal ve 1 oda personeli tutuklandı.

İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince, dün öğle saatlerinde Bolu Köroğlu Esnaf ve Sanatkar Kredi ve Kefalet Kooperatifi ile Bolu Manavlar ve Pazarcılar Odası binalarına yönelik eş zamanlı baskın düzenlenmişti. Bolu Belediyesi’ne yönelik yürütülen ’icbar suretiyle irtikap’ soruşturmasıyla doğrudan bağlantılı olarak genişletilen operasyon kapsamında, kurumlardaki bilgisayarlar, evrak ve belgeler üzerinde detaylı incelemeler yapılarak suç unsurlarına el konulmuştu. Soruşturmanın derinleştirilmesiyle gündeme gelen ’rüşvet’ iddiaları üzerine Oda Başkanı Mustafa Altındal ile 2 oda personeli jandarma ekipleri tarafından gözaltına alınmıştı. Jandarmadaki ifade işlemleri tamamlandıktan sonra Bolu Adliyesi’ne sevk edilen 3 şüpheli, savcılıktaki sorgularının ardından tutuklama talebiyle nöbetçi mahkemeye sevk edildi.

2 kişi tutuklandı

Hakim karşısına çıkan şüphelilerden Oda Başkanı Mustafa Altındal ve oda personeli Mesut Kalafat, üzerlerine atılı ’rüşvet’ suçlamasıyla tutuklanarak cezaevine gönderildi. Gözaltına alınan diğer oda personelinin ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldığı öğrenildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin