Rize’de yüksek katlı binada çalışma yapan vincin sepetinde kalan vatandaş, vinç arıza yapınca itfaiye ekiplerinin merdiveni ile kurtarıldı.
Olay, merkeze bağlı Bağdatlı Mahallesi 4 No.’lu çıkmaz sokakta öğle saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 11 katlı bir binanın 10. katında dış cephede çalışma yapan işçi, vincin arıza yapması nedeniyle olduğu yerde sepetin içerisinde mahsur kaldı. Sepetin aşağıya inmemesi nedeniyle itfaiye ekipleri çağrıldı. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri sepette mahsur kalan işçiyi merdiven ile bulunduğu bölgeden kurtardı.


Arıza yapan vincin sepetinde kalan vatandaşı itfaiye merdiveni kurtardı
Çorum FK’nın Süper Lig’e yükselmesi şehri ayağa kaldırdı
Trendyol 1. Lig play-off finalinde Esenler Erokspor’u 2-0 mağlup ederek Süper Lig’e yükselen Çorum FK’nın tarihi zaferi kentte büyük bir coşkuyla kutlandı. Binlerce taraftarın sokaklara döküldüğü kutlamaların oluşturduğu muhteşem görsel şölen havadan görüntülendi.
Trendyol 1. Lig play-off finalinde Esenler Erokspor’u 2-0 mağlup eden Çorum FK, Süper Lig’e yükselen son takım oldu. Karşılaşmanın ardından Çorum’da binlerce vatandaş sokaklara ve caddelere akın etti. Taraftarlar konvoylar oluşturup şehir turu attı, kent meydanında, sokak ve caddelerde halaylar çekerek şampiyonluk sevincini yaşadı. Tüm şehri saran bu benzersiz şampiyonluk coşkusu ve cadde ve sokaklardaki yoğunluk, havadan görüntülendi.
Taraftarlar duygularını paylaştı
Şampiyonluk kutlamalarına katılan Sultan Kurman, “Çorumluyum, muhteşemiz. Süper Lig’e çıktığımız için muhteşem duygular hissediyorum. Helal olsun diyorum zafer bizimdir” dedi.
Şehir takımının şampiyonluğunu ve sevinçlerini dile getiren Hatice Doymaz da, “Şu an kutlama için buradayız. Bunu hakediyorduk. Çok bekledik, Şampiyon Çorum” diye konuştu.
Ailesiyle birlikte maç sonrası kutlamalara katılan Ali Ertun Kadinler ise, “Takımımız şampiyon oldu. Çok mutluyuz. Burada hep beraber eğleniyoruz. Süper Lig’e çıkmasını bekliyorduk. Bizim içinde güzel oldu. Herkese teşekkürler” şeklinde konuştu.

