Reklam
Reklam
ariza yapan vincin sepetinde kalan vatandasi itfaiye merdiveni kurtardi KDYAbTUa
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
23 Kasım, 2024 16:37 tarihinde yayınlandı
0

Arıza yapan vincin sepetinde kalan vatandaşı itfaiye merdiveni kurtardı

Rize’de yüksek katlı binada çalışma yapan vincin sepetinde kalan vatandaş, vinç arıza yapınca itfaiye ekiplerinin merdiveni ile kurtarıldı.

Olay, merkeze bağlı Bağdatlı Mahallesi 4 No.’lu çıkmaz sokakta öğle saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 11 katlı bir binanın 10. katında dış cephede çalışma yapan işçi, vincin arıza yapması nedeniyle olduğu yerde sepetin içerisinde mahsur kaldı. Sepetin aşağıya inmemesi nedeniyle itfaiye ekipleri çağrıldı. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri sepette mahsur kalan işçiyi merdiven ile bulunduğu bölgeden kurtardı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
rizede yayla yollarinda kar temizleme calismasi suruyor r7nEsna5
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
18 Mayıs, 2026 12:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Rize’de yayla yollarında kar temizleme çalışması sürüyor

Rize genelinde yaz aylarında ciddi turizm hareketliliği olan yüksek rakımlı yayla yollarını kardan ulaşıma açmak için çalışmalar sürüyor.

Özellikle Çamlıhemşin ilçesine bağlı Sal ve Pokut yaylaları, İkizdere ilçesinde Demirkapı ve Homeze yaylaları, Ardeşen ilçesinde Siprona Yaylası, Fındıklı ilçesinde Sultandağı Yaylası ile Hemşin ilçesine bağlı Gito ve Badara yaylalarında yürütülen çalışmalar kapsamında, yolların ulaşıma açık tutulması için yoğun çaba harcanıyor.

Bölgede Rize İl Özel İdaresi tarafından sürdürülen karla mücadele faaliyetleri 7 iş makinesi ve 14 personel ile devam ediyor. Ekipler, yaylalara ulaşım için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin