Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
09 Aralık, 2024 04:07 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Arhavi’deki heyelan sonrası yol 19 saat sonra tek şeritten ulaşıma açıldı

Artvin’in Arhavi ilçesinde gece 03.15 sıralarında yaşanan heyelan sonrası ulaşıma kapanan Karadeniz Sahil Yolu 19 saat süren çalışmaların ardından tek şeritten ulaşıma açıldı.
Artvin’in Arhavi ilçesinde gece saat 03.15 sıralarında Kıyıcık mevkisinde yaşanan heyelan, Karadeniz Sahil Yolu’nun ulaşıma kapanmasına neden oldu. Heyelan nedeniyle yamaçtan kopan dev toprak ve kaya kütleleri ile ulaşımın çift yönlü olarak ulaşıma kapandığı kara yolunda günün ilk ışıklarıyla birlikte çalışma başlatıldı. Rize’nin Fındıklı ve Artvin’in Arhavi ilçelerindeki her iki noktadan başlatılan heyelan temizleme çalışmalarında iş makinelerinin hummalı çalışması sonrasında 200 metrelik alan toprak ve taş yığınlarından temizlenerek yol 19 saat sonra tek şeritten ulaşıma açıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
25 Haziran, 2025 20:52 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Yaşlı adam dükkanda ölü bulundu

Düzce’de yaşlı adam bıçak bilediği dükkanında meyyit bulundu.
Olay, Bahçeşehir bölgesinde bulunan iş merkezlerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye nazaran, 1. Bölge’de bıçak bileme dükkanı bulunan 71 yaşındaki Kadir Karduz’den haber alamayan yakınları 112 Acil Davet Merkezi’ne ihbarda bulundu. İhbar üzerine olay yerine sıhhat ve polis grupları sevk edildi. Sıhhat grupları yaptıkları incelemede Karduz’un hayatını kaybettiğini belirledi. Karduz’un cenazesi, olay yerindeki incelemelerin akabinde morga kaldırıldı.
Olay ile ilgili inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin