Arhavi’de iş yeri alevlere teslim oldu, biri polis 2 kişi dumandan etkilendi - Karabük Haber Postası
arhavide is yeri alevlere teslim oldu biri polis 2 kisi dumandan etkilendi fy8dIB1F
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
30 Aralık, 2024 16:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Arhavi’de iş yeri alevlere teslim oldu, biri polis 2 kişi dumandan etkilendi

Artvin’in Arhavi ilçesinde bir apartmanın yer katında bulunan iş yerinde çıkan yangın, mahallede paniğe yol açtı. Yangında dumandan etkilenen biri polis iki kişi hastaneye kaldırıldı.

Edinilen bilgilere nazaran, yangın Boğaziçi Mahallesi’nde öğlen saatlerinde meydana geldi. 5 katlı bir apartmanın yer katındaki iş yerinde başlayan yangın, kısa müddette büyüyerek tüm dükkanı sardı. Mahalle sakinleri ortasında dehşet ve paniğe neden olan yangına, olay yerine sevk edilen Arhavi Belediyesi itfaiye grupları müdahale etti.

Yangın sırasında dumandan etkilenen bir polis memuru ve bir vatandaş, sıhhat takımları tarafından hastaneye kaldırıldı. Can kaybının yaşanmadığı olayda iş yeri büsbütün küle dönerken, dükkan önünde park halindeki bir araç da yangından ziyan gördü ve maddi hasar oluştu. Yangının çıkış sebebi şimdi bilinmiyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin
trabzon 1 amator kume play off maci sonrasi tribunde kavga yPrLu1zt
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
22 Nisan, 2026 00:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Trabzon 1. Amatör Küme Play-Off maçı sonrası tribünde kavga

Trabzon 1. Amatör Küme Play-Off grubunda şampiyonluk mücadelesi veren Araklı 1961 ile Faroz Yalıspor maçı sonrası tribünde yaşanan kavgaya polis ekipleri müdahale etti.

Trabzon 1. Amatör Küme Play-Off grubunda şampiyonluk mücadelesi veren Araklı 1961 ile Faroz Yalıspor, Ahmet Suat Özyazıcı Stadyumu’nda kozlarını paylaştı. Maçta ilk golü Araklı 1961 buldu. Ancak Faroz Yalıspor beraberliği yakalamayı başardı. İlerleyen dakikalarda Faroz Yalıspor’un kazandığı penaltı vuruşundan yararlanamaması maçın sonucunu belirledi ve mücadele 1-1 sona erdi.

Bu sonuçla birlikte grupta puan durumu değişti. Aynı saatte oynanan maçta Beşikdüzü’nü 1-0 yenen Sürmenespor, 19 puana ulaştı ve averajla liderliğe oturdu. Aynı puana sahip olan Araklı 1961 ikinci sırada yer alırken, 18 puanlı Faroz Yalıspor ise üçüncü basamakta bulunuyor.

Öte yandan büyük çekişmeye sahne olan karşılaşma sonrası Faroz Yalısporlu taraftarların bulunduğu tribünde kavga çıkarken, kavgaya polis ekipleri müdahale etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin