Reklam
Reklam
arhavide is yeri alevlere teslim oldu biri polis 2 kisi dumandan etkilendi fy8dIB1F
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
30 Aralık, 2024 16:52 tarihinde yayınlandı
0

Arhavi’de iş yeri alevlere teslim oldu, biri polis 2 kişi dumandan etkilendi

Artvin’in Arhavi ilçesinde bir apartmanın yer katında bulunan iş yerinde çıkan yangın, mahallede paniğe yol açtı. Yangında dumandan etkilenen biri polis iki kişi hastaneye kaldırıldı.

Edinilen bilgilere nazaran, yangın Boğaziçi Mahallesi’nde öğlen saatlerinde meydana geldi. 5 katlı bir apartmanın yer katındaki iş yerinde başlayan yangın, kısa müddette büyüyerek tüm dükkanı sardı. Mahalle sakinleri ortasında dehşet ve paniğe neden olan yangına, olay yerine sevk edilen Arhavi Belediyesi itfaiye grupları müdahale etti.

Yangın sırasında dumandan etkilenen bir polis memuru ve bir vatandaş, sıhhat takımları tarafından hastaneye kaldırıldı. Can kaybının yaşanmadığı olayda iş yeri büsbütün küle dönerken, dükkan önünde park halindeki bir araç da yangından ziyan gördü ve maddi hasar oluştu. Yangının çıkış sebebi şimdi bilinmiyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin
dqdq
Aylin Sarıoğlu Avatarı
Aylin Sarıoğlu tarafından
22 Mayıs, 2026 09:56 tarihinde yayınlandı
0

Vali Çağatay’dan Şehit Aileleri ve Gaziler Derneğine ziyaret

Vali Oktay Çağatay; Muharip Gaziler Derneği Karabük Şube Başkanlığı, Şehit Aileleri Sosyal Yardım ve Dayanışma Derneği ile Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı Karabük Şubesini ziyaret etti.

Ziyaret kapsamında; Muharip Gaziler Derneği Karabük Şube Başkanı Sebahattin Çorbacı, Şehit Aileleri Sosyal Yardım ve Dayanışma Derneği Başkan Yardımcısı Sefer Topçu ile Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı Karabük Şube Başkanı Yüksel Orak ve dernek üyeleriyle bir araya gelen Vali Oktay Çağatay, şehit aileleri ve gazilerin milletin en kıymetli emanetleri olduğunu vurguladı.

Gerçekleştirilen görüşmelerde derneklerin çalışmaları hakkında bilgi alan Vali Oktay Çağatay, devletin her zaman şehit yakınları ve gazilerin yanında olduğunu ifade ederek, gösterilen fedakarlıkların asla unutulmayacağını belirtti.

Ziyaretlerde ayrıca Kur’an-ı Kerim tilaveti gerçekleştirilerek, şehitler ve ebediyete irtihal eden gaziler için dua edildi.

Ziyarete; Vali Yardımcısı Kerem Süleyman Yüksel ile Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Abdurrahman Bilgiç de eşlik etti. ValiOktay Çağatay’a teşekkür eden Dernek Başkanları, şehit aileleri ve gazilere gösterilen ilgi ve destekten duydukları memnuniyeti ifade etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin