Artvin’in Arhavi ilçesinde bir apartmanın yer katında bulunan iş yerinde çıkan yangın, mahallede paniğe yol açtı. Yangında dumandan etkilenen biri polis iki kişi hastaneye kaldırıldı.
Edinilen bilgilere nazaran, yangın Boğaziçi Mahallesi’nde öğlen saatlerinde meydana geldi. 5 katlı bir apartmanın yer katındaki iş yerinde başlayan yangın, kısa müddette büyüyerek tüm dükkanı sardı. Mahalle sakinleri ortasında dehşet ve paniğe neden olan yangına, olay yerine sevk edilen Arhavi Belediyesi itfaiye grupları müdahale etti.
Yangın sırasında dumandan etkilenen bir polis memuru ve bir vatandaş, sıhhat takımları tarafından hastaneye kaldırıldı. Can kaybının yaşanmadığı olayda iş yeri büsbütün küle dönerken, dükkan önünde park halindeki bir araç da yangından ziyan gördü ve maddi hasar oluştu. Yangının çıkış sebebi şimdi bilinmiyor.


Arhavi’de iş yeri alevlere teslim oldu, biri polis 2 kişi dumandan etkilendi
Sakin Şehir Şavşat’ın saklı cenneti Balık Gölü ilkbaharla büyüledi
Artvin’in “Sakin Şehir” unvanlı Şavşat ilçesinde bulunan Balık Gölü, ilkbaharla birlikte yeşilin her tonunu barındıran doğasıyla ziyaretçilerini kendine hayran bırakıyor.
Artvin’in “Sakin Şehir” unvanlı Şavşat ilçesinde ilkbaharın gelişiyle birlikte doğa yeniden canlandı. İlçeye bağlı Aşağıkoyunlu köyünde bulunan Balık Gölü, eşsiz manzarasıyla görenleri adeta büyüledi.
İlçe merkezine yaklaşık 20 kilometre uzaklıkta bulunan ve bin 600 rakımda yer alan göl, çevresini saran ladin ve çam ormanlarıyla doğaseverlerin ilgisini çekiyor. İlkbaharla birlikte eriyen kar sularının beslediği göl çevresinde oluşan canlı doğa, kartpostallık görüntüler ortaya çıkardı.
Köy içerisinde yer alan Balık Gölü, sakin atmosferi, temiz havası ve doğal güzelliğiyle özellikle şehir hayatından uzaklaşmak isteyenlerin uğrak noktalarından biri haline geldi.

