Ardanuç-Ardahan karayolu 4.5 ay sonra ulaşıma açıldı - Karabük Haber Postası
Reklam Alanı — Gövde Üst Bu alana reklam ver
ardanuc ardahan karayolu 45 ay sonra ulasima acildi ZjawemlR
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
07 Nisan, 2025 12:00 tarihinde yayınlandı
0
0

Ardanuç-Ardahan karayolu 4.5 ay sonra ulaşıma açıldı

Kar nedeniyle ulaşıma kapanan Artvin’in Ardanuç ilçesini Ardahan’a bağlayan karayolu 4.5 ay sonra tekrar ulaşıma açıldı.

Ardanuç ilçesini Ardahan’a bağlayan karayolu, 25 Kasım 2024’ten bu yana tesirli olan kar ve tipi nedeniyle kapalıydı. Karayolları 102. ve 183. Şube Şefliği gruplarının 15 gün süren ağır çalışmaları sonucunda, yaklaşık 4.5 ay sonra yol tek şeritten ulaşıma açıldı.

Yolun çift şeritli hale getirilmesi için karla gayret çalışmaları aralıksız sürdürülüyor. Yetkililer, yüksek rakımlı geçitlerdeki kar kalınlığının yer yer 2 metreyi aşması nedeniyle ilerlemekte zorluk yaşandığını belirtti.

Bizi sosyal medyadan takip edin
samsunda kayaliklardan dusen sahis yaralandi liD5lS4D
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
27 Nisan, 2026 00:00 tarihinde yayınlandı
0
0

Samsun’da kayalıklardan düşen şahıs yaralandı

Samsun’un Atakum ilçesinde kayalıklardan düşerek yaralanan şahıs, ekiplerin çalışmaları sonucu kurtarılarak hastaneye kaldırıldı.

Edinilen bilgiye göre, Atakum ilçesinde kayalıklardan düşen vatandaşı gören çevredeki vatandaşlar, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine olay yerine AFAD, jandarma, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Bölgeye ulaşan ekipler tarafından yürütülen koordineli ve titiz çalışma sonucu bulunduğu yerden çıkartılan vatandaş, sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı.

Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin