blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
07 Nisan, 2025 12:00 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Ardanuç-Ardahan karayolu 4.5 ay sonra ulaşıma açıldı

Kar nedeniyle ulaşıma kapanan Artvin’in Ardanuç ilçesini Ardahan’a bağlayan karayolu 4.5 ay sonra tekrar ulaşıma açıldı.
Ardanuç ilçesini Ardahan’a bağlayan karayolu, 25 Kasım 2024’ten bu yana tesirli olan kar ve tipi nedeniyle kapalıydı. Karayolları 102. ve 183. Şube Şefliği gruplarının 15 gün süren ağır çalışmaları sonucunda, yaklaşık 4.5 ay sonra yol tek şeritten ulaşıma açıldı.
Yolun çift şeritli hale getirilmesi için karla gayret çalışmaları aralıksız sürdürülüyor. Yetkililer, yüksek rakımlı geçitlerdeki kar kalınlığının yer yer 2 metreyi aşması nedeniyle ilerlemekte zorluk yaşandığını belirtti.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
01 Ocak, 2026 08:37 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Düzce’de eğlence mekanlarına sıkı denetim

Yılbaşında Kaçakcılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube ekipleri il merkezinde alkollü mekanlarda denetimler yaptı.
Düzce’de yılbaşı tedbirleri kapsamında Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, il merkezinde bulunan alkollü eğlence mekânlarına yönelik denetim gerçekleştirdi. Ekipler, mekânlarda satışa sunulan alkollerin bandrol, fatura ve ruhsat kontrollerini yaparken, işletmelerin yasal yükümlülüklere uygunluğu da denetlendi. Yapılan kontrollerde kurallara uymayan işletmeler hakkında gerekli işlemler uygulanırken, denetimlerin yıl boyunca aralıksız devam edeceği bildirildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin