Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
26 Eylül, 2024 12:22 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Aranan kişiler tek tek yakalanıyor

DÜZCE(İHA) – Düzce İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan uygulamalarda araması bulunan 26 kişi yakalandı 17’si adli mercilerce tutuklandı.
Düzce’de Polis ekiplerinin uygulamaları devam ediyor. Ekipler tarafından son bir hafta içerisinde yapılan denetimlerde 12 bine yakın kişi sorgulandı. Yapılan sorgulamalarda araması bulunan 26 kişi yakalanırken 17’si çıkartıldıkları adli mercilerce tutukladı. Denetimlerde ayrıca 9 adet ruhsatsız tabanca, 4 adet av tüfeği, 5 adet kuru sıkı tabanca, 3 adet kesici delici alet, 10 adet kartuş ve 220 adet fişek ele geçirildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Berkay Doğan tarafından
29 Ocak, 2026 12:28 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Rektör Kırışık’tan Kültür ve Turizm Bakanlığına iş birliği ziyareti

Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık, Kültür ve Turizm Bakan Yardımcıları Nadir Alpaslan ve Dr. Serdar Çam’ı ziyaret etti.

Görüşmede, kültürel mirasın korunması ve turizm odaklı akademik çalışmalar kapsamında yürütülebilecek iş birliği alanları ele alındı.

Ziyarette; kültürel mirasın tespiti ve korunması, turizm temelli akademik araştırmalar, nitelikli insan kaynağının geliştirilmesi ve kamu politikalarına bilimsel katkı sağlayacak projeler değerlendirildi.

Rektör Kırışık, Karabük Üniversitesi Kamu Politikaları Araştırma ve Geliştirme Merkezi (KAPGEM) tarafından hazırlanan “Türkiye Maddi Kültür Envanteri Politika Raporu”nu Bakan Yardımcılarına sundu. Raporda, maddi kültür varlıklarının kayıt altına alınması ve sürdürülebilir şekilde korunmasına yönelik önerilere yer verildi.

Bakan Yardımcıları Alpaslan ve Çam, üniversitelerin hazırladığı bilimsel çalışmaların kültür politikalarına önemli katkılar sunduğunu belirterek, kamu–üniversite iş birliğinin güçlendirilmesinin önemine dikkat çekti.

Bizi sosyal medyadan takip edin