Karabük Emniyet Müdürlüğü Safranbolu İlçe Emniyet Müdürlüğü Ekipleri aranması olan 4 şahsı yakaladı Yapılan açıklamada; “İl Emniyet Müdürlüğümüz Safranbolu İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlilerimizin çalışmaları neticesinde; Yaralama, Borçlunun Ödeme Şartını ihlal suçlarından aranmaları bulunan İ.Y, H.G, M.Ç ve İ.T isimli olan toplam 4 şahıs görevlilerimizce yakalanarak haklarında adli işlemler yapılmıştır. Yakalanan bu şahıslardan İ.Y, H.G, ve İ.T çıkarıldıkları adli makamlarca tutuklanarak Karabük T tipi Ceza İnfaz Kurumuna teslim edilmişlerdir. İlimizde her türlü suç ve suç oluşumlarına karşı mücadelemiz kesintisiz sürdürülecektir” denildi.


Aranan 4 Kişi Yakalandı
Karabük’te mezarlıklarda bayram mesaisi başladı
Karabük Belediyesi, bayram öncesinde kent genelindeki mezarlıklarda kapsamlı temizlik ve bakım çalışması başlattı.
Karabük Belediyesince yürütülen çalışmalar kapsamında mezarlıklarda ot biçme, çevre düzenlemesi ve yürüyüş yollarının temizliği gerçekleştiriliyor.
Karabük Belediyesi, yaklaşan bayram öncesinde vatandaşların kabir ziyaretlerini daha rahat ve düzenli şekilde gerçekleştirebilmeleri amacıyla kent genelindeki mezarlıklarda temizlik ve bakım çalışması başlattı.
Mezarlıklar Müdürlüğü ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerinin koordinasyonunda yürütülen çalışmalarda yabani ot biçme, ağaç budama, yürüyüş yollarının temizliği ve çevre düzenlemeleri yapılıyor. Bayram öncesi yoğunlaşacak ziyaretler için mezarlıkların hazır hale getirildiği belirtildi.
Çalışmaları yerinde takip eden Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, ekiplerin sahada yoğun şekilde görev yaptığını ifade etti. Çetinkaya, vatandaşların manevi hassasiyetlerine uygun bir ortam oluşturmayı hedeflediklerini belirterek, tüm mezarlıklarda bakım ve temizlik çalışmalarının titizlikle sürdürüldüğünü kaydetti.
Belediye yetkilileri, çalışmaların bayram arifesine kadar kent merkezindeki tüm mezarlıklarda devam edeceğini bildirdi.


