Aranan 4 Kişi Yakalandı - Karabük Haber Postası
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
02 Mayıs, 2016 13:54 tarihinde yayınlandı
0
0

Aranan 4 Kişi Yakalandı

Karabük Emniyet Müdürlüğü Safranbolu İlçe Emniyet Müdürlüğü Ekipleri aranması olan 4 şahsı yakaladı Yapılan açıklamada; “İl Emniyet Müdürlüğümüz Safranbolu İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlilerimizin çalışmaları neticesinde; Yaralama, Borçlunun Ödeme Şartını ihlal suçlarından aranmaları bulunan İ.Y, H.G, M.Ç ve İ.T isimli olan toplam 4 şahıs görevlilerimizce yakalanarak haklarında adli işlemler yapılmıştır. Yakalanan bu şahıslardan İ.Y, H.G, ve İ.T çıkarıldıkları adli makamlarca tutuklanarak Karabük T tipi Ceza İnfaz Kurumuna teslim edilmişlerdir. İlimizde her türlü suç ve suç oluşumlarına karşı mücadelemiz kesintisiz sürdürülecektir” denildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
muzisyen atmde unutulan 13 bin 100 lirayi zabitaya teslim etti exRk9umt
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
22 Nisan, 2026 16:00 tarihinde yayınlandı
0
0

Müzisyen ATM’de unutulan 13 bin 100 lirayı zabıtaya teslim etti

Zonguldak’ın Devrek ilçesinde müzisyen Göksel Kara, ATM’de unutulan 13 bin 100 lirayı bularak Devrek Belediye Zabıta Müdürlüğüne tutanak karşılığında teslim etti.

Devrek ilçesinde müzisyen Göksel Kara, ATM’de unutulan 13 bin 100 lirayı Devrek Belediye Zabıta Müdürlüğüne teslim etti. Olay Dr. Vedat Ali Özkan Caddesi’ndeki ATM’de meydana geldi. İddiaya göre, ismi öğrenilemeyen bir şahıs ATM’de hesabına para yatırdı. Paranın yattığını düşünen şahıs ATM önünden ayrıldı.

Daha sonra işlem yapmak için ATM’ye gelen müzisyen Göksel Kara, cihazın haznesinde unutulmuş bir miktar para olduğunu gördü. Kara, 13 bin 100 lirayı cihazdan alarak Devrek Belediye Zabıta Müdürlüğüne gidip ilgililere tutanak karşılığında teslim etti.

“Vicdanen gayet rahatım”

Parayı cihazın haznesinde gördüğünde şaşırdığını söyleyen Göksel Kara, “İlk şaşkınlığı atlattıktan sonra parayı aldım ve hiç tereddüt etmeden yetkililere teslim ettim. Ve bundan dolayı da vicdanen gayet rahatım benim bu davranışım diğer vatandaşlara örnek olsun belki de bu parayı unutan vatandaşın ilaç parasıydı” diye konuştu.

Bizi sosyal medyadan takip edin