Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
02 Mayıs, 2016 13:54 tarihinde yayınlandı
0

Aranan 4 Kişi Yakalandı

Karabük Emniyet Müdürlüğü Safranbolu İlçe Emniyet Müdürlüğü Ekipleri aranması olan 4 şahsı yakaladı Yapılan açıklamada; “İl Emniyet Müdürlüğümüz Safranbolu İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlilerimizin çalışmaları neticesinde; Yaralama, Borçlunun Ödeme Şartını ihlal suçlarından aranmaları bulunan İ.Y, H.G, M.Ç ve İ.T isimli olan toplam 4 şahıs görevlilerimizce yakalanarak haklarında adli işlemler yapılmıştır. Yakalanan bu şahıslardan İ.Y, H.G, ve İ.T çıkarıldıkları adli makamlarca tutuklanarak Karabük T tipi Ceza İnfaz Kurumuna teslim edilmişlerdir. İlimizde her türlü suç ve suç oluşumlarına karşı mücadelemiz kesintisiz sürdürülecektir” denildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
xa2
Asuman Doğan Avatarı
Asuman Doğan tarafından
15 Mayıs, 2026 11:14 tarihinde yayınlandı
0

Vali Çağatay’a Gençlik Haftası ziyareti

15-21 Mayıs Gençlik Haftası ve 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri çerçevesinde, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü heyeti, Vali Oktay Çağatay’ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette; gençlerin tarih bilinci, milli ruh ve şuurla yetişmeleri, sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlere aktif katılımlarının teşvik edilmesi amacıyla yürütülen programlar hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

Heyette, Gençlik ve Spor İl Müdürü Coşkun Güven, Spor Hizmetleri Müdürü İsmail Özcan, Gençlik Hizmetleri Müdürü Hüseyin Bilicioğlu, Yurt Hizmetleri Müdürü Mehmet Özkeskin, Antrenör Serdar Akad, Gençlik Lideri Gülşan Alıç ile genç sporcular ve öğrenciler Beyza Yücesay, Tuğçe Emici ve Yiğit Ömer Yılman yer aldı.

Vali Oktay Çağatay, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, gençlerin ülkenin geleceği olduğunu vurguladı. Gençlerin sportif, sosyal ve kültürel alanlarda elde ettikleri başarıların gurur verici olduğunu belirten Vali Çağatay, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutlayarak tüm gençlere başarılar diledi.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin