Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde bir araçta ve aracın içinde bulunan bir kişi üzerinde yapılan aramada 2 adet ruhsatsız tabanca ele geçirildi.
Zonguldak İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Kdz. Ereğli ilçesinde adli makamlardan alınan arama kararına istinaden bir araçta ve araç içerisinde bulunan şahsın üzerinde yapılan aramada 2 adet ruhsatsız tabanca ele geçirildi. Olayla ilgili Cumhuriyet Başsavcısının talimatıyla 1 şüpheli ifadesi alınarak serbest bırakıldı. (İHA)


Arama yapılan araçtan 2 adet ruhsatsız tabanca çıktı
Bartın’da şiddetli fırtına: ağaçlar Otomobillerin üzerine devrildi
Bartın’da akşam saatlerinden itibaren etkisini gösteren fırtınanın şiddetini artırmasıyla ağaçlar otomobillerin üzerine devrildi.
Edinilen bilgiye göre, akşam saatlerinde başlayan sağanak yağış ve fırtına sonrası Bartın’ın Ellibaş Köyü’nde, düğün yapılan bir alanın yakınındaki ağaç fırtına nedeniyle devrildi. Büyük bir gürültüyle devrilen ağaç, düğüne katılanlarda paniğe neden olurken, altında kalan 3 otomobilde hasar meydana geldi. Bölgeye sevk edilen itfaiye ekipleri, devrilen ağacı keserek araçları çıkardı.
Öte yandan Bartın’ın Amasra ilçesi Küçük Liman mevkiinde ise bir ağaç, park halindeki otomobilin üzerine düştü. İhbar üzerine olaya müdahale eden ekipler ağacı kısa sürede olay yerinden kaldırırken, otomobilde maddi hasar meydana geldiği öğrenildi.


