Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde bir araçta ve aracın içinde bulunan bir kişi üzerinde yapılan aramada 2 adet ruhsatsız tabanca ele geçirildi.
Zonguldak İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Kdz. Ereğli ilçesinde adli makamlardan alınan arama kararına istinaden bir araçta ve araç içerisinde bulunan şahsın üzerinde yapılan aramada 2 adet ruhsatsız tabanca ele geçirildi. Olayla ilgili Cumhuriyet Başsavcısının talimatıyla 1 şüpheli ifadesi alınarak serbest bırakıldı. (İHA)


Arama yapılan araçtan 2 adet ruhsatsız tabanca çıktı
Başkan Kavaklıgil, Tosya Düğün Salonu’daki çalışmaları inceledi
Tosya Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil, Tosya’ya yakışacak yeni düğün salonunun yapımının hızla devam ettiğini söyledi.
Tosya Belediye Başkanlığı tarafından inşa edilen yeni düğün salonunun yapımı tüm hızıyla sürüyor. Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil, düğün salonundaki çalışmaları yerinde inceledi. Düğün salonunun tamamlandığında modern yapısı, geniş kullanım alanı ve donanımıyla bölgede örnek gösterilecek nitelikte olacağını ifade eden Başkan Kavaklıgil, yeni düğün salonunun vatandaşların en özel günlerine ev sahipliği yapacağını dile getirdi.
Başkan Kavaklıgil, Tosya’nın ihtiyaçlarını gözeten, ilçeye değer katacak yatırımları hayata geçirmek için çalışmaların aralıksız sürdürüldüğünü kaydetti.


