Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
08 Ağustos, 2023 10:05 tarihinde yayınlandı
0

Arama yapılan araçtan 2 adet ruhsatsız tabanca çıktı

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde bir araçta ve aracın içinde bulunan bir kişi üzerinde yapılan aramada 2 adet ruhsatsız tabanca ele geçirildi.
Zonguldak İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Kdz. Ereğli ilçesinde adli makamlardan alınan arama kararına istinaden bir araçta ve araç içerisinde bulunan şahsın üzerinde yapılan aramada 2 adet ruhsatsız tabanca ele geçirildi. Olayla ilgili Cumhuriyet Başsavcısının talimatıyla 1 şüpheli ifadesi alınarak serbest bırakıldı. (İHA)

Bizi sosyal medyadan takip edin
giresunda kedinin devirdigi cuvaldaki cevizleri yoldan gecen vatandaslar topladi CTRDdLdp
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
05 Haziran, 2026 20:52 tarihinde yayınlandı
0 0

Giresun’da kedinin devirdiği çuvaldaki cevizleri yoldan geçen vatandaşlar topladı

Giresun’da bir işyerinin önünde bulunan ceviz dolu çuval, sokak kedisi tarafından devrildi. Yola saçılan cevizleri yoldan geçen vatandaşlar el birliğiyle toplarken, o anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

Giresun’da bir işyerinin önünde bulunan ceviz dolu çuvalı sokak kedisi devirdi, çevredeki vatandaşlar ise yola saçılan cevizleri toplamak için seferber oldu. O anlar işyerinin güvenlik kamerasınca kaydedildi.

Olay, Giresun’un Yeniyol mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Yağızbey isimli işyerinin önünden geçen bir sokak kedisi, işyeri önünde bulunan ceviz dolu çuval üzerinde tırnaklarını törpülemeye başladı. Bu sırada dengesini kaybeden çuval devrilirken, cevizler kaldırıma ve yola saçıldı. Gürültüyle birlikte olay yerinden kaçan kedinin ardından işyeri çalışanları dışarı çıktı.

Ne olduğunu ilk anda anlayamayan çalışanlar, çevredeki vatandaşların da yardımıyla yere saçılan cevizleri toplamaya başladı. Daha sonra güvenlik kamerası görüntülerini inceleyen işyeri çalışanları, çuvalı devrilenin mahallede sıkça görülen bir sokak kedisi olduğunu fark etti.

“Mahallenin kedisi genelde çuvallarda tırnaklarını törpülüyordu; Bu kez çuvalı devirmiş”

Yaşananları anlatan işyeri çalışanı Ahmet Emrehan Pir, “İçeride müşterimizle ilgileniyorduk. Bir anda dışarıdan büyük bir ses geldi. Dışarı çıktığımızda cevizlerin yere saçıldığını gördük. İlk başta panik olduk ama çevredeki vatandaşlar hemen yardıma koştu. Kameraları izlediğimizde ise çuvalı kedinin devirdiğini gördük. Mahallenin kedisi genelde çuvallarda tırnaklarını törpülüyordu. Bu kez çuvalı devirmiş” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin