Reklam
Reklam
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
21 Şubat, 2024 00:12 tarihinde yayınlandı
0

Araçta sıkışan sürücüyü itfaiye ekipleri kurtardı

Karabük’te kavşaktan dönüş yapan otomobile başka bir aracın çarpışması sonucu 1 kişi yaralandı.

Kaza Organize Sanayi Kavşağında meydana geldi. T.K. sevk ve idaresindeki 78 AAD 720 plakalı otomobil Eskipazar istikametine seyir halindeyken kavşaktan dönüş yapmakta olan C.D. sevk ve idaresindeki 78 AAZ 617 plakalı otomobille çarpıştı. Kazada 78 AAZ 617 plakalı otomobilin sürücüsü yaralanırken ihbar üzerine olay yerine polis, itfaiye ve 112 Acil Servis ekipleri sevk edildi. Araçta sıkışan sürücü itfaiye ekiplerince kurtarılırken sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Tedavi altına alınan yaralının sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
motorculardan anitkabire bayrak surusu JnM7Ia11
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
19 Mayıs, 2026 16:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Motorculardan Anıtkabir’e “bayrak sürüşü”

Karabük’ün Safranbolu ilçesinde geleneksel hale gelen bayrak sürüşü etkinliğinde, 83 motosiklet tutkunu Türk bayrağını Samsun’dan Anıtkabir’e taşıdı.

Müzekent Motosiklet Kulübü Başkanı Celil Özdemir öncülüğünde gerçekleştirilen organizasyonda, Safranbolu’dan teslim alınan Türk bayrağı motosiklet konvoyu eşliğinde anlamlı bir yolculuğa çıkarıldı. Yaklaşık 1100 kilometrelik rotada ilerleyen grup, ilk olarak Milli Mücadele’nin başladığı Samsun’a ulaştı.

Samsun’da Türk bayrağını gururla dalgalandıran motosiklet tutkunları, daha sonra rotalarını başkent Ankara’ya çevirdi. 83 kişiden oluşan grup, Anıtkabir’e ulaşarak anlamlı sürüşü tamamladı.

Müzekent Motosiklet Kulübü Başkanı Celil Özdemir, her yıl düzenledikleri etkinliği büyük bir gururla gerçekleştirdiklerini belirterek, “Her yıl bu kutsal emaneti taşımaktan ve bu rotayı tamamlamaktan büyük bir onur duyuyoruz” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin