Araçlarda dolaşan kedi ekipleri uğraştırdı - Karabük Haber Postası
araclarda dolasan kedi ekipleri ugrastirdi aMZF5BKi jpg
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
18 Temmuz, 2024 08:37 tarihinde yayınlandı
0
0

Araçlarda dolaşan kedi ekipleri uğraştırdı

Düzce’de aracın kaputuna giren kedi, itfaiye ekiplerince kurtarılmak istendiği esnada başka araca geçti. Yavru kedi uzun uğraşlara rağmen kurtarılamazken, aracın camına yazı yazıldı.

Olay, Konuralp bölgesinde meydana geldi. Alınan bilgilere göre arkadaşları ile birlikte hastane otoparkında bir aracın kaputundan miyavlama sesi duyan Mehmet Dinç, durumu itfaiye ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine bölgeye gelen ekipler araç içerisindeki kedinin çıkartılması için çalışma başlattı. Fakat yavru kedi tam kurtarılacağı esnada başka bir aracın kaputundan içeri girdi. Yavru kedi uzun uğraşlar sonucu bulunduğu yerden çıkarılamayınca, aracın camına “Dikkat edin. Motorda kedi var” yazısı yazıldı. Araç içerisinde kedi sesini duyar duymaz itfaiye ekiplerine haber verdiklerini belirten Mehmet Dinç, “Beçi’ye geldik arkadaşlarım ile gezmeye. Arka arabada miyavlama sesi vardı. Arabanın altına eğilip baktığımızda çıkmayacak bir yerdeydi, biz de itfaiyeyi aradık hemen. Ekipler geldi hemen müdahale ettiler. Diğer arabaya girdi ama oradan çıkaramadık. Büyük ihtimalle kendisi çıkar herhalde” şeklinde konuştu.

Bizi sosyal medyadan takip edin
bafrada cokme riski tasiyan yapilar icin belediyenin daha ciddi onlemler almasi istendi rx6Rrjig
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
22 Nisan, 2026 20:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Bafra’da çökme riski taşıyan yapılar için belediyenin daha ciddi önlemler alması istendi

Samsun’un Bafra ilçesindeki çökme riski taşıyan iki müstakil tarihi yapı için belediye tarafından alınan önlemlerin yeterli olmadığını söyleyen mahalle sakinleri, daha ciddi önlemler alınmasını istedi.

Gazipaşa Mahallesi Bakkal Sokak’taki yapılar, hem yoğun yaya hem de araç trafiğinin ortasında adeta tehlike saçıyor. Yapıların ’kültür varlığı’ statüsünde olması nedeniyle doğrudan müdahale edilemediğini dile getiren Gazipaşa Mahallesi Muhtarı İsmail Öğreten, evlerden birinin çatısının tamamen çöktüğünü, diğerinde ise bacaların yıkıldığını ve dış cephe sıvalarının döküldüğünü ifade etti. Öğreten, ikinci yapıda ise üst katlarda belirgin çökme işaretlerinin görüldüğünü söyledi.

Bafra Belediyesi tarafından bölgeye geçici demir bariyerler yerleştirildiğini ancak bunun yeterli olmadığını belirten Öğreten, “Burası her an göçebilir durumda” diyerek uyarıda bulundu. Bakkal Sokak’ın okul güzergâhı olduğunu söyleyen Öğreten, sabah ve öğle saatlerinde yüzlerce öğrencinin bu güzergâhı kullandığını hatırlattı.

Mahalle sakinleri ise, belediyeden daha ciddi önlemler almasını talep etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin