Düzce’de aracın kaputuna giren kedi, itfaiye ekiplerince kurtarılmak istendiği esnada başka araca geçti. Yavru kedi uzun uğraşlara rağmen kurtarılamazken, aracın camına yazı yazıldı.
Olay, Konuralp bölgesinde meydana geldi. Alınan bilgilere göre arkadaşları ile birlikte hastane otoparkında bir aracın kaputundan miyavlama sesi duyan Mehmet Dinç, durumu itfaiye ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine bölgeye gelen ekipler araç içerisindeki kedinin çıkartılması için çalışma başlattı. Fakat yavru kedi tam kurtarılacağı esnada başka bir aracın kaputundan içeri girdi. Yavru kedi uzun uğraşlar sonucu bulunduğu yerden çıkarılamayınca, aracın camına “Dikkat edin. Motorda kedi var” yazısı yazıldı. Araç içerisinde kedi sesini duyar duymaz itfaiye ekiplerine haber verdiklerini belirten Mehmet Dinç, “Beçi’ye geldik arkadaşlarım ile gezmeye. Arka arabada miyavlama sesi vardı. Arabanın altına eğilip baktığımızda çıkmayacak bir yerdeydi, biz de itfaiyeyi aradık hemen. Ekipler geldi hemen müdahale ettiler. Diğer arabaya girdi ama oradan çıkaramadık. Büyük ihtimalle kendisi çıkar herhalde” şeklinde konuştu.


Araçlarda dolaşan kedi ekipleri uğraştırdı
Ceset kokusu sanıldı, gerçek polisin eve girmesiyle ortaya çıktı
Gümüşhane’de bir apartmandan yayılan kötü koku paniğe neden oldu. Ekiplerin seferber olduğu olayda kokunun buzdolabında unutulan bozuk etlerden kaynaklandığı ortaya çıktı.
Olay, gece saatlerinde Hasanbey Mahallesi Kıbrıs Caddesi üzerinde bulunan bir apartmanda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, apartman sakinleri apartmanın giriş katından gelen ağır koku nedeniyle durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine adrese polis, itfaiye ve 112 Acil Sağlık ekipleri sevk edildi. Ekipler tarafından yapılan ilk değerlendirmede kokunun ceset kokusu olabileceği ihtimali üzerinde durulurken, evde yaşlı bir kadın ile genç bir kızın yaşadığı bilgisine ulaşıldı. Uzun süre ev sahibine ulaşmaya çalışan ekipler, daha sonra anahtarı temin etti. Savcılıktan alınan iznin ardından eve giren ekipler, ev içerisinde inceleme yaptı. Yapılan kontrollerde apartmanı alarma geçiren kokunun evde elektrik sigortasının atması nedeniyle buzdolabında unutulan ve bozulan etlerden kaynaklandığı belirlendi. Olayın ardından ekipler normale dönerken, apartman sakinleri de rahat bir nefes aldı.

