Zonguldak’ta üç gün evvel aracıyla seyir halindeki şoföre kurşun yağdıran zanlı, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
Edinilen bilgiye nazaran olay, 20 Ağustos günü gece Kilimli ilçesine bağlı Güney Mahallesi’nde yaşandı. Argümanlara nazaran Okan Ç., marketten alışveriş yaptıktan sonra aracına bindi. Bir mühlet sonra E.Ö., Okan Ç.’nin aracına kurşun yağdırdı. Saldırgandan kaçmaya çalışan Okan Ç.’nin aracı 100 metre aralıktan bir konutun çatısına uçtu. Yaralanan Okan Ç., aracından inerek süratle olay yerinden kaçtı. Saldırgan ise olaydan sonra kayıplara karıştı. Olay yerine gelen gruplar Okan Ç.’ye birinci müdahaleyi yaparak Atatürk Devlet Hastanesi’ne kaldırdı. Bir konutun çatısına uçtuğu 33 VV 377 plakalı aracı ise vinç yardımıyla kaza yerinden kurtarılarak çekiciye yüklendi.
Olaydan sonra çalışma yapan gruplar saldırgan E.Ö.’yü kıskıvrak yakaladı. Zanlı, sözünde Okan Ç.’nin oğlunu dövdüğünü, bunun üzerine bir anlık sonla olayı gerçekleştirdiğini söyledi. Tutuklanan E.Ö., emelinin öldürmek olmadığını tabirine ekledi.


Aracıyla seyreden şoföre kurşun yağdıran zanlı tutuklandı
Karabük’te Alkol ortamında tekme ve yumruklar konuştu
Karabük’te birlikte alkol alan arkadaş grubu arasında çıkan tekmeli yumruklu kavga cep telefonu kamerasına yansırken, darbedilen kişi saldırganlardan şikayetçi olmadı.
Olay, Yenişehir Mahallesi’nde araç girişine kapalı pazar yeri bölgesinde meydana geldi. İddiaya göre, birlikte alkol alan 5 arkadaş arasında henüz bilinmeyen nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine gruptaki bir kişi çalılık alana doğru uzaklaşırken, 3 kişi diğer arkadaşlarını aralarına alarak tekme ve yumruklarla darbetti.
Yere düşen kişinin darbedildiği kavga, gruptaki diğer 2 kişinin araya girmesiyle sona erdi.
İhbar üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanan kişi, ambulansta yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye gitmeyi kabul etmedi.
Darbedilen kişinin arkadaşlarından şikayetçi olmadığı öğrenildi.
Polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.

