Aracıyla seyreden şoföre kurşun yağdıran zanlı tutuklandı - Karabük Haber Postası
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
25 Ağustos, 2023 08:36 tarihinde yayınlandı
0
0

Aracıyla seyreden şoföre kurşun yağdıran zanlı tutuklandı

Zonguldak’ta üç gün evvel aracıyla seyir halindeki şoföre kurşun yağdıran zanlı, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Edinilen bilgiye nazaran olay, 20 Ağustos günü gece Kilimli ilçesine bağlı Güney Mahallesi’nde yaşandı. Argümanlara nazaran Okan Ç., marketten alışveriş yaptıktan sonra aracına bindi. Bir mühlet sonra E.Ö., Okan Ç.’nin aracına kurşun yağdırdı. Saldırgandan kaçmaya çalışan Okan Ç.’nin aracı 100 metre aralıktan bir konutun çatısına uçtu. Yaralanan Okan Ç., aracından inerek süratle olay yerinden kaçtı. Saldırgan ise olaydan sonra kayıplara karıştı. Olay yerine gelen gruplar Okan Ç.’ye birinci müdahaleyi yaparak Atatürk Devlet Hastanesi’ne kaldırdı. Bir konutun çatısına uçtuğu 33 VV 377 plakalı aracı ise vinç yardımıyla kaza yerinden kurtarılarak çekiciye yüklendi.

Olaydan sonra çalışma yapan gruplar saldırgan E.Ö.’yü kıskıvrak yakaladı. Zanlı, sözünde Okan Ç.’nin oğlunu dövdüğünü, bunun üzerine bir anlık sonla olayı gerçekleştirdiğini söyledi. Tutuklanan E.Ö., emelinin öldürmek olmadığını tabirine ekledi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
emekli ogretmen evinde olu bulundu yyNXHOv6
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
24 Nisan, 2026 00:00 tarihinde yayınlandı
0
0

Emekli öğretmen evinde ölü bulundu

Kastamonu’nun Daday ilçesinde kendisinden haber alınamayan emekli öğretmen, yalnız yaşadığı evinde ölü bulundu.

Olay, Daday ilçesi Çölmekçiler köyünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, yalnız yaşayan emekli müzik öğretmeni Ali Özcan’dan (69) haber alamayan komşuları, şüphe üzerine durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. İhbar üzerine köye jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Eve giren ekipler, 69 yaşındaki Ali Özcan’ı hareketsiz halde buldu. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrollerde, Özcan’ın hayatını kaybettiği belirlendi.

Cenazesi morga kaldırılan Özcan’ın kalp krizi sebebiyle hayatını kaybettiği değerlendiriliyor. Özcan’ın kesin ölüm sebebinin ise otopsi incelemesi neticesinde kesinleşeceği öğrenildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin