Reklam
Reklam
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
25 Ağustos, 2023 08:36 tarihinde yayınlandı
0

Aracıyla seyreden şoföre kurşun yağdıran zanlı tutuklandı

Zonguldak’ta üç gün evvel aracıyla seyir halindeki şoföre kurşun yağdıran zanlı, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Edinilen bilgiye nazaran olay, 20 Ağustos günü gece Kilimli ilçesine bağlı Güney Mahallesi’nde yaşandı. Argümanlara nazaran Okan Ç., marketten alışveriş yaptıktan sonra aracına bindi. Bir mühlet sonra E.Ö., Okan Ç.’nin aracına kurşun yağdırdı. Saldırgandan kaçmaya çalışan Okan Ç.’nin aracı 100 metre aralıktan bir konutun çatısına uçtu. Yaralanan Okan Ç., aracından inerek süratle olay yerinden kaçtı. Saldırgan ise olaydan sonra kayıplara karıştı. Olay yerine gelen gruplar Okan Ç.’ye birinci müdahaleyi yaparak Atatürk Devlet Hastanesi’ne kaldırdı. Bir konutun çatısına uçtuğu 33 VV 377 plakalı aracı ise vinç yardımıyla kaza yerinden kurtarılarak çekiciye yüklendi.

Olaydan sonra çalışma yapan gruplar saldırgan E.Ö.’yü kıskıvrak yakaladı. Zanlı, sözünde Okan Ç.’nin oğlunu dövdüğünü, bunun üzerine bir anlık sonla olayı gerçekleştirdiğini söyledi. Tutuklanan E.Ö., emelinin öldürmek olmadığını tabirine ekledi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
tokatta yesilirmak tasti 8 asirlik tas koprunun uc gozu su altinda kaldi Qy2EFaKt
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
01 Haziran, 2026 20:22 tarihinde yayınlandı
0 0

Tokat’ta Yeşilırmak taştı, 8 asırlık taş köprünün üç gözü su altında kaldı

Tokat’ta Yeşilırmak’ın taşmasıyla tarım arazileri sular altında kalırken, 788 yıllık tarihi köprünün üç gözü de suya gömüldü.

Tokat’ta etkili olan sağanak yağış ve Almus Barajı’nın maksimum doluluk seviyesine ulaşmasının ardından dolusavaktan su tahliyesinin devam etmesi ile Yeşilırmak’ta taşkın meydana geldi. Irmak kenarındaki tarım arazileri ile Pazar ilçe girişindeki 1238 yapımı tarihi Selçuklu taş köprüsünün 4 gözünden 3’ü su içinde kaldı.

Yöre sakinlerinden Cemalettin Horosan, “1993 yılında yine ırmak gece gündüz aktı. O sene de yine aynı bu aylardaydı. Sonrasında ise arazimize giremedik. Araziye girdikten sonra da bir mahsul alamadık. Bu seneki ise daha da farklı yağdı. Biz daha bunu kaldıramayız. Allah’tan ümit kesilmez ama ümidimizi de yitirdik. Bu daha da akmaya devem ettiği için daha da bir faydası olmaz. Ekimini yaptığım 70 dönüm arazim su altında kaldı. Ekilen arazinin dekar başına 8 bin TL masrafı var. Bunun altından nasıl kalkacağız bilmiyorum. Bu kadar yükseldiğini bilmiyorum. Bu kadar su hiç yoktu. Bu tarih unutulmayacak bir tarih, Allah bir daha göstermesin inşallah” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin