Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
29 Eylül, 2024 20:37 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Aracını yakmaya çalışıp kendini vurdu

Samsun’da bir kişi düğünden eve gelip aracını yakmaya çalışıp daha sonra silahla kendini vurdu.
Olay, Samsun’un Terme ilçesinin İlimdağ Mahallesi’de gece meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Yüksel Bektaş (54) bir yakınının düğün törenine gidip gece eve dönünce eşine seslenerek aracını yakacağını söyledi. Elindeki bidondaki yanıcı maddeyi aracının üzerine döken Yüksel Bektaş daha sonra tabancayla kendini vurdu. Ağır yaralanan Bektaş, Terme Devlet Hastanesine kaldırılarak ilk müdahalesinin ardından Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi. Samsun’daki hastanede tedavi altına alınan Yüksel Bektaş, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Olay ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
21 Ağustos, 2025 20:52 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Bolu’da anne ayı ve 3 yavrusu görüntülendi

Bolu’da ormanlık alana yerleştirilen fotokapan, anne ayı ve 3 yavrusunu görüntüledi. Yavru ayılardan birinin iki ayağı üzerine kalkarak çevreyi izlemesi da kameralara yansıdı.
Bolu kent merkezine bağlı Çaydurt Mahallesi mevkisindeki ormanlık alana doğasever Ali İhsan Zobu tarafından yerleştirilen fotokapan, ender rastlanan imajlara sahne oldu. Aygıta yansıyan imgelerde, anne ayı ve üç yavrusu orman içerisinde yürürken net halde kaydedildi. İmgelerde, yavru ayılardan birinin iki ayağı üzerine kalkarak çevreyi incelemesi dikkat çekti. Peş peşe fotokapanın önünden geçen ayı ailesi, bir mühlet sonra orman içinde gözden kayboldu.
Doğasever Zobu’nun daha evvel de bölgede çeşitli yaban hayvanlarını görüntülediği öğrenildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin