Aracı ile 4 takla attı, “çok eğlenceliydi” dedi - Karabük Haber Postası
Karabük
İmsak 05:28
Güneş 06:53
Öğle 13:03
İkindi 16:24
Akşam 19:03
Yatsı 20:23
İftara kalan --:--
araci ile 4 takla atti cok eglenceliydi dedi qI3AfDUU
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
10 Kasım, 2024 20:07 tarihinde yayınlandı
0
0

Aracı ile 4 takla attı, “çok eğlenceliydi” dedi

Düzce’de devam eden offroad yarışlarına Bursa’dan katılan Cihangir Aydın, parkurda aracı ile 4 takla atmasına rağmen, “Çok eğlenceliydi. Hedefim 8 takla” dedi.

Düzce Safari Offroad Kulübü’nün 33’üncüsünü düzenlediği Off-Road yarışları nefesleri kesmeye devam ediyor. Hız yarışlarının yapıldığı parkurda Bursa’dan yarışa gelen Cihangir Aydın damga vurdu. Parkura başlar başlamaz su çukuruna girerken 4 takla atan araçta bulunan sürücü ve co-pilot kazayı burunları bile kanamadan atlattı. O anlar an be an kameralara yansırken, Cihangir Aydın hedefinin bir sonraki yarışlarda 8 takla olduğunu dile getirdi. Aydın, “4 takla çok eğlenceliydi. Bu tarz yarışların devam etmesi lazım. Türkiye’de ki Off-Roadçıların önünün açılması gerekiyor. Çok başarılı bir takla attım. Bundan sonraki hedefim 8 takla atmak olacak” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
cscs
Asuman Doğan Avatarı
Asuman Doğan tarafından
16 Mart, 2026 14:45 tarihinde yayınlandı
0
0

Belediye-İş Sendikası’na TİS yetkisi yeniden verildi

Belediye-İş Sendikası Karabük Şube Başkanı Tarık Düzyer, Karabük Belediyesi Personel A.Ş. çalışanlarını yakından ilgilendiren önemli bir gelişmeyi kamuoyuyla paylaştı. Düzyer, bir süredir belirsizlik içinde devam eden Toplu İş Sözleşmesi (TİS) sürecinin sonuçlandığını ve yetkinin yeniden Belediye-İş Sendikası Karabük Şubesi’ne verildiğini açıkladı.

Düzyer, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından yapılan yetkilendirme ile Karabük Belediyesi Personel A.Ş. çalışanları adına toplu iş sözleşmesi yapma yetkisinin tekrar sendikalarına verildiğini belirtti. Alınan kararın, emekçilerin örgütlü mücadelesinin ve sendikal hakların korunmasının önemli bir göstergesi olduğunu ifade etti.

Belediye-İş Sendikası olarak üyelerinin haklarını korumaya devam edeceklerini vurgulayan Düzyer, adil ve sürdürülebilir bir toplu iş sözleşmesi için mücadeleyi kararlılıkla sürdüreceklerini dile getirdi.

Açıklamasında Karabük Belediyesi Personel A.Ş. bünyesinde çalışan ve henüz sendikaya üye olmayan işçilere de çağrıda bulunan Düzyer, tüm emekçileri haklarını daha güçlü savunabilmek ve birlik ile dayanışmayı büyütmek adına Belediye-İş Sendikası çatısı altında örgütlenmeye davet etti.

Düzyer, birlikten doğan güçle emeğin hakkını savunmaya, çalışma barışını sağlamaya ve çalışanların kazanımlarını büyütmeye devam edeceklerini sözlerine ekledi.

Bizi sosyal medyadan takip edin