Araba motosiklete çarpıp markete girdi: 1’i ağır 3 yaralı - Karabük Haber Postası
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
28 Ağustos, 2023 12:00 tarihinde yayınlandı
0
0

Araba motosiklete çarpıp markete girdi: 1’i ağır 3 yaralı

Düzce’de şoförünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği araba motosiklete çarpıp markete girdi. Kazada 1’i ağır 3 kişi yaralandı.

Kaza, Aydınpınar Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere nazaran, Şaguç Köprüsü istikametinden Aziz Yıldırım istikametine seyir halinde olan Elif A. yönetimindeki 81 ADF 630 plakalı araba şoförünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonrasında seyir halindeki Zafer A. yönetimindeki 81 ACH 546 plakalı motosiklete çarpıp markete girdi. Kazada motosiklet şoförü Zafer A., araba şoförü Elif A. ve kaldırımda yürüyen Melih P. yaralandı. İhbar üzerine bölgeye gelen sıhhat grupları yaralılara olay yerinde birinci müdahaleleri yapmasının akabinde hastaneye kaldırdı. Kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.

Öte yandan kaza etraftaki işyerlerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
ccc 2
Asuman Doğan Avatarı
Asuman Doğan tarafından
25 Mart, 2026 13:05 tarihinde yayınlandı
0
0

ŞAMPİYONUN ADINI TAŞIYAN KÖPRÜ TALAN MI EDİLİYOR?

KÖPRÜ PARÇA PARÇA SOYULUYOR MU?

Karabük’te, milli boksör Elif Güneri’nin adını taşıyan yaya köprüsü bu kez bakımsızlık yanı sıra hırsızlık iddialarıyla gündeme geliyor.

Karabük’te Kartaltepe ile Yenişehir mahallelerini birbirine bağlayan ve 2019 yılında hizmete açılan köprü, zamanla kaderine terk edildiği yönündeki eleştirilerle sık sık gündeme gelmişti.

Son olarak vatandaşların iddialarına göre köprü üzerindeki metal, alüminyum ve aydınlatma sistemlerine ait çok sayıda parçanın sökülerek çalındığı öne sürülüyor. Özellikle kablo, aydınlatma aparatları ve bazı bağlantı ekipmanlarının yerinde olmadığı, mevcut yapı elemanlarında ise ciddi paslanmaya ve tahribata uğradığı görülüyor.

Daha önce de köprüde alüminyum korkulukların parça parça sökülerek çalındığı iddia edilmişti.

Vatandaşlar, hem güvenlik hem de estetik açıdan risk oluşturan bu durum karşısında yetkililere çağrıda bulunarak köprüde acil bakım ve denetim yapılmasını istiyor. Özellikle gece saatlerinde aydınlatma sistemlerinin zarar görmesinin, yayalar için ciddi tehlike oluşturduğu ifade ediliyor.

Karabük’ün gururu olan bir sporcunun adını taşıyan köprünün bu hale gelmesi ise kamuoyunda “değere sahip çıkılmıyor” yorumlarına neden oluyor.

Yetkililerden konuyla ilgili resmi bir açıklama bekleniyor.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin