Karabük’te şoförünün denetiminden çıkan arabanın karşı şeride geçtikten sonra tarlaya uçması sonucu 1 kişi yaralandı.
Kaza Karabük-Kastamonu Karayolu Kadıbükü mevkiinde meydana geldi. M.T. sevk ve yönetimindeki 78 BB 513 plakalı araba, şoförünün denetimini kaybetmesi nedeniyle karşı şeride geçerek tarlaya uçtu. Kazada arabada yolcu olarak bulunan A.H.T. yaralanırken, ihbar üzerine olay yerine polis ve 112 Acil Servis takımları sevk edildi. Sıhhat gruplarının birinci müdahalesinin akabinde yaralı Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.
Tedavi altına alınan yaralının sıhhat durumlarının güzel olduğu öğrenilirken, kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.


Araba karşı şeride geçip tarlaya uçtu: 1 yaralı
Samsun’da narkotikten peş peşe operasyon: Gözaltına alınan 8 kişi adliyeye sevk edildi
Samsun’da narkotik ekiplerince Atakum ve İlkadım ilçelerinde düzenlenen 3 ayrı uyuşturucu operasyonunda çok sayıda uyuşturucu madde ile 275 bin 800 TL ele geçirilirken, 8 şüpheli gözaltına alındı.
Samsun İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından uyuşturucuyla mücadele kapsamında Atakum ve İlkadım ilçelerinde operasyon düzenlendi. Atakum ilçesinde gerçekleştirilen operasyonda S.A. ve M.Ş.’nin bulunduğu adreste yapılan aramada 600 gram skunk, 6 adet extacy hap, 2 adet hassas terazi ile uyuşturucu madde ticaretinden elde edildiği değerlendirilen 275 bin 800 TL ele geçirildi. Operasyonda 2 şüpheli gözaltına alındı.
İlkadım ilçesinde düzenlenen başka bir operasyonda ise M.G.Ö. (17), K.D., M.İ.H. ve Y.Y.’nin bulunduğu adreste yapılan aramada 700 adet sentetik ecza ele geçirildi. Olayla ilgili 4 şüpheli gözaltına alındı. Aynı ilçede gerçekleştirilen diğer operasyonda da E.A. ve Y.E.K.’nin üzerleri ile ikametlerinde yapılan aramada 183 adet sentetik ecza bulundu. 2 şüpheli hakkında adli işlem başlatılarak gözaltına alındı. Operasyonlarda ele geçirilen uyuşturucu maddelere el konulurken, toplam 8 şüpheli bugün Samsun Adliyesi’ne sevk edildi.

