Reklam
Reklam
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
22 Eylül, 2023 00:36 tarihinde yayınlandı
0

Araba karşı şeride geçip tarlaya uçtu: 1 yaralı

Karabük’te şoförünün denetiminden çıkan arabanın karşı şeride geçtikten sonra tarlaya uçması sonucu 1 kişi yaralandı.

Kaza Karabük-Kastamonu Karayolu Kadıbükü mevkiinde meydana geldi. M.T. sevk ve yönetimindeki 78 BB 513 plakalı araba, şoförünün denetimini kaybetmesi nedeniyle karşı şeride geçerek tarlaya uçtu. Kazada arabada yolcu olarak bulunan A.H.T. yaralanırken, ihbar üzerine olay yerine polis ve 112 Acil Servis takımları sevk edildi. Sıhhat gruplarının birinci müdahalesinin akabinde yaralı Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

Tedavi altına alınan yaralının sıhhat durumlarının güzel olduğu öğrenilirken, kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
73343aba 8dd4 4b09 8432 1d390a0d5569
Aylin Sarıoğlu Avatarı
Aylin Sarıoğlu tarafından
07 Haziran, 2026 12:54 tarihinde yayınlandı
Yapay Zeka
Yazıyı sesli dinle
0

Fenerbahçe ve Real Madrid seçim kampanyaları arasındaki dikkat çeken benzerlikler

Fenerbahçe’de yaklaşan başkanlık seçimi öncesinde adayların açıklamaları gündem olurken, İspanyol devi Real Madrid’de geçmiş dönem seçim süreçleriyle dikkat çekici benzerlikler ortaya çıktı.

Fenerbahçe başkan adaylarından Aziz Yıldırım’ın rakiplerine yönelik kullandığı “Size hayal satıyorlar” ifadesi, Real Madrid Başkanı Florentino Pérez’in seçim döneminde dile getirdiği “Diğer aday sizi kandırıyor” sözleriyle karşılaştırıldı.

Benzer şekilde, Fenerbahçe yönetimine talip olan Hakan Safi’nin “65 yaş üstü aday olmasın” çıkışı ile Real Madrid’de adaylardan Enrique Riquelme’nin “Gençlerin önünü açın” çağrısı arasında da benzerlik kuruldu.

Transfer vaatlerinde de dikkat çekici paralellikler görüldü. Aziz Yıldırım’ın “2 oyuncu imza atacak” açıklamasına karşılık Florentino Perez’in seçim sürecinde “2 oyuncu ile anlaştık” ifadelerini kullandığı hatırlatıldı.

Öte yandan Hakan Safi’nin “Suarez ile anlaştık” açıklaması ile Enrique Riquelme’nin “Haaland ile anlaştık” söylemi de seçim kampanyalarındaki iddialı transfer vaatleri arasında gösterildi.

Sosyal medyada yapılan paylaşımlarda, hem Aziz Yıldırım hem de Florentino Perez’in seçim kampanyalarına ait hesapların askıya alınmasının da iki süreç arasındaki dikkat çekici ortak noktalardan biri olduğu öne sürüldü.

Söz konusu benzerlikler, futbol kamuoyunda seçim kampanyalarının dili ve vaatleri üzerine yeni tartışmaları beraberinde getirdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin