Reklam
Reklam
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
02 Eylül, 2023 08:36 tarihinde yayınlandı
0

Araba jandarma aracına geriden çarptı: 2 yaralı

DÜZCE (İHA) – Düzce’de bir araba, jandarma aracına çarptı. Kazada arabada bulunan 2 kişi yaralandı.

Kaza, Düzce-Yığılca karayolu üzerinde meydana geldi. Alınan bilgilere nazaran, 81 BZ 849 plakalı Opel marka araba, Güney köyü mevkiinde 81 JAA 074 plakalı jandarma trafik aracına geriden çarptı. Kazada arabada bulunan Mehmet V. (63) ve Şaban T. (45) yaralandı. 112 Acil Davet Merkezi’ne yapılan ihbar üzerine bölgeye iki ambulans gönderildi. Sıhhat grupları, olay yerinde yaptıkları müdahalenin akabinde yaralıları Düzce Atatürk Devlet Hastanesine kaldırdı. Kaza yapan araçlar alımlı yardımı ile olay yerinden kaldırılırken, kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
vs
Aylin Sarıoğlu Avatarı
Aylin Sarıoğlu tarafından
12 Haziran, 2026 14:22 tarihinde yayınlandı
0

Safranbolu’da süne sürvey çalışmaları tamamlandı

Safranbolu İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen Süne Mücadelesi Programı kapsamında ilçeye bağlı köylerde süne sürvey çalışmaları tamamlandı.

Teknik personeller tarafından Davutobası, Alören, Değirmencik, Karapınar, Düzce ve Ağaçkese köylerinde gerçekleştirilen arazi incelemelerinde, hububat ekili alanlarda süne yoğunluğu kontrol edildi.

Yapılan sürvey ve değerlendirmeler sonucunda, bölgedeki süne popülasyonunun ekonomik zarar eşiğinin altında olduğu belirlendi. Bu nedenle söz konusu alanlarda kimyasal mücadele yapılmasına gerek olmadığı ifade edildi.

Yetkililer, ürün verim ve kalitesini olumsuz etkileyebilen süne zararlısına karşı çalışmaların belirlenen program doğrultusunda sürdürüleceğini, üreticilerin ise tarım teşkilatlarının bilgilendirmelerini takip etmelerinin önem taşıdığını kaydetti.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin