DÜZCE (İHA) – Düzce’de bir araba, jandarma aracına çarptı. Kazada arabada bulunan 2 kişi yaralandı.
Kaza, Düzce-Yığılca karayolu üzerinde meydana geldi. Alınan bilgilere nazaran, 81 BZ 849 plakalı Opel marka araba, Güney köyü mevkiinde 81 JAA 074 plakalı jandarma trafik aracına geriden çarptı. Kazada arabada bulunan Mehmet V. (63) ve Şaban T. (45) yaralandı. 112 Acil Davet Merkezi’ne yapılan ihbar üzerine bölgeye iki ambulans gönderildi. Sıhhat grupları, olay yerinde yaptıkları müdahalenin akabinde yaralıları Düzce Atatürk Devlet Hastanesine kaldırdı. Kaza yapan araçlar alımlı yardımı ile olay yerinden kaldırılırken, kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.


Araba jandarma aracına geriden çarptı: 2 yaralı
KOF-DER’den müzik şölenine davet
Zonguldak’ın Kozlu ilçesinde faaliyet gösteren Kozlu Folklor ve Kültür ve Dayanışma Derneği (KOF-DER), 19 Haziran 2026 tarihinde gerçekleştireceği konser programıyla sanatseverlere unutulmaz bir akşam yaşatmaya hazırlanıyor.
KOF-DER Başkanı Hikmet Sinan, düzenlenecek etkinlikle ilgili yaptığı açıklamada tüm vatandaşları konsere davet ederek, “Her telden, her türden müzik şöleni ve Darbuka Ritim Show grubu konserimizde sizleri de aramızda görmekten mutluluk duyarız” ifadelerini kullandı.
Türk Halk Müziği eserlerinin yanı sıra farklı müzik türlerinden seçkin eserlerin seslendirileceği programda, Darbuka Ritim Show Grubu da sahne alarak izleyicilere görsel ve işitsel bir şölen sunacak.
Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Sezai Karakoç Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek konser, 19 Haziran 2026 Cuma günü saat 19.45’te başlayacak. Organizasyona Kozlu ve çevre ilçelerden yoğun katılım olması bekleniyor.
KOF-DER yetkilileri, müziğin birleştirici gücünü paylaşmak ve kültürel değerleri yaşatmak amacıyla düzenlenen etkinliğe tüm vatandaşları davet etti.

