DÜZCE (İHA) – Düzce’de bir araba, jandarma aracına çarptı. Kazada arabada bulunan 2 kişi yaralandı.
Kaza, Düzce-Yığılca karayolu üzerinde meydana geldi. Alınan bilgilere nazaran, 81 BZ 849 plakalı Opel marka araba, Güney köyü mevkiinde 81 JAA 074 plakalı jandarma trafik aracına geriden çarptı. Kazada arabada bulunan Mehmet V. (63) ve Şaban T. (45) yaralandı. 112 Acil Davet Merkezi’ne yapılan ihbar üzerine bölgeye iki ambulans gönderildi. Sıhhat grupları, olay yerinde yaptıkları müdahalenin akabinde yaralıları Düzce Atatürk Devlet Hastanesine kaldırdı. Kaza yapan araçlar alımlı yardımı ile olay yerinden kaldırılırken, kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.


Araba jandarma aracına geriden çarptı: 2 yaralı
Bolu’da D-100’de takla atan otomobilden burunları bile kanamadan çıktılar
Bolu’da D-100 kara yolunda kontrolden çıkarak orta refüje çarpan otomobil takla attı. Araçta bulunan 2 kişi kazadan burunları bile kanamadan kurtuldu.
Kaza, D-100 kara yolu Gölyüzü Mahallesi mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, seyir halinde olan ve sürücüsünün ismi henüz öğrenilemeyen 14 NA 873 plakalı otomobil kontrolden çıkarak orta refüje çarptı. Çarpmanın şiddetiyle savrulan otomobil, takla atarak yolun ortasında ters döndü. Kazayı şans eseri yara almadan atlatan sürücü ve yolcu, tepetaklak olan araçtan kendi imkanlarıyla çıkmayı başardı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Kaza nedeniyle D-100 kara yolunun 2 şeridi trafiğe kapandı. Polis ekipleri, olası bir başka kazayı önlemek amacıyla bölgede geniş güvenlik önlemleri alarak trafik akışını yan yoldan kontrollü olarak yönlendirdi. Aracın kaldırılması için bölgeye oto kurtarıcı sevk edildi.
Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

