Çorum’un Sungurlu ilçesinde hafif ticari aracın çarptığı arabanın bagajında mahsur kalan koyun, itfaiye takımlarınca kurtarıldı. Kaza anı ise bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.
Kaza, Sungurlu’daki Taş Köprü Kavşağı’nda meydana geldi. Edinilen bilgiye nazaran, şoförleri şimdi öğrenilemeyen 06 CAS 825 plakalı hafif ticari araç ile 05 ABP 843 plakalı araba çarpıştı. Etraftakilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve itfaiye grupları sevk edildi. Maddi hasarın oluştuğu kazada aracın bagajında mahsur kalan koyun, Sungurlu Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü takımlarınca kurtarıldı. Kaza anı ise bir iş yerinin güvenlik kamerasınca anbean kaydedildi.


0
Araba ile hafif ticari aracın çarpıştığı kaza anı kamerada
0
0
Çaycuma’da Engelliler Haftası Programı Düzenlendi
Engelliler Haftası kapsamında düzenlenen etkinlik programı yoğun katılımla gerçekleştirildi. Programa, Adem Kaya, Bülent Kantarcı, Ayhan Alagöz ile kurum amirleri katıldı.
Programda konuşan Kaymakam Adem Kaya, engelli bireylerin toplumsal yaşamın her alanında aktif, bağımsız ve eşit şartlarda yer almasının ortak bir sorumluluk olduğunu belirtti. Sevgi, saygı ve empati ile tüm engellerin aşılabileceğine vurgu yapan Kaya, devletin engelli vatandaşlara eğitimden sağlığa, sosyal yaşamdan istihdama kadar her alanda destek vermeyi sürdürdüğünü ifade etti.
Kaymakam Kaya, konuşmasının sonunda tüm engelli vatandaşların ve ailelerinin Engelliler Haftası’nı kutladı.

