Reklam
Reklam
apartmanda bulunan el bombasi polisi alarma gecirdi mTi1tXqQ
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
07 Nisan, 2025 04:00 tarihinde yayınlandı
0

Apartmanda bulunan el bombası polisi alarma geçirdi

Kastamonu’da vatandaşlar tarafından bir apartmanın içerisinde bulunan el bombası, polis takımlarını harekete geçirdi. Bulunan el bombası, takımların incelemesinin akabinde alınarak götürüldü.

Olay, İsmailbey Mahallesi Taşçeşme Sokak’ta meydana geldi. Edinilen bilgiye nazaran, sokak üzerindeki bir apartmanın içerisine bir el bombası bırakıldığını gören vatandaşlar, durumu 112 Acil Davet Merkezi’ne bidirdi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis takımı sevk edildi. Polis gruplarının sokağı güvenlik şeridiyle

kapatmasının akabinde bomba imha takımları incelemelerde bulundu. Yapılan incelemelerin akabinde patlamamış vaziyetteki bomba binadan alınarak götürüldü.

Polis, el bombasını binaya bırakan kişi ya da şahısların yakalanması için çalışma başlattı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
gece boyu arandi gun agarinca botlarla arama calismalari yeniden basladi Pc1LhJ5N
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
08 Haziran, 2026 08:00 tarihinde yayınlandı
0 0

Gece boyu arandı, gün ağarınca botlarla arama çalışmaları yeniden başladı

Karabük’te Filyos Çayı’na düşerek akıntıya kapılan Örgütlerden Sorumlu CHP Karabük İl Başkan Yardımcısı Mustafa Erten’i bulmak için başlatılan arama çalışmaları gece boyunca devam etti. Günün ilk ışıklarıyla birlikte ekipler botlarla çay üzerinde yeniden arama çalışması başlattı.

Olay, Karabük-Zonguldak karayolunun Yeşilköy mevkisinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Yenice ilçesinden Karabük istikametine seyir halinde olan ve içerisinde CHP Karabük İl Başkan Yardımcısı Mustafa Erten’in (72) de bulunduğu 78 ACD 559 plakalı otomobil, yolculuk sırasında tuvalet molası verdi. Araçtan inen Erten, Filyos Çayı kenarında bulunduğu sırada dengesini kaybederek yaklaşık 10 metre yükseklikten yuvarlanıp suya düştü. Akıntıya kapılan Erten, kısa sürede gözden kayboldu.

İhbar üzerine bölgeye sağlık, jandarma, AFAD, UMKE, itfaiye ve arama kurtarma ekipleri sevk edildi. Gece boyunca dere kenarında ve su üzerinde termal dron ile sürdürülen çalışmalarda Erten’e ulaşılamadı. Günün ağarmasıyla birlikte arama çalışmaları yeniden yoğunlaştırıldı. AFAD ekipleri botlarla Filyos Çayı üzerinde arama faaliyetlerini sürdürürken, ekipler dere boyunca da tarama çalışmalarına devam ediyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin