Yusuf Korkmaz tarafından
22 Aralık, 2023 14:12 tarihinde yayınlandı /Güncelleme: 27.12.2023 16:24
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Antrenör Planlama ve Değerlendirme Toplantısı Yapıldı

Karabük Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde çalışan kadrolu ve Eğitim Yönetim Sistemi üzerinden çalıştırılan Antrenörlerle 2023 yılı değerlendirme ve 2024 yılı planlama konulu toplantı gerçekleştirildi.

Toplantıya;  İl Müdürü Coşkun Güven, Spor Hizmetleri Müdürü İsmail Özcan, Spor Şube Müdürü Lokman Mollaoğulları, spor uzmanları ve antrenörler katıldı. Gençlik ve Spor İl Müdürü Coşkun Güven, antrenörlere yaptıkları çalışmalardan dolayı teşekkür ederek, sporun tabana yayılması ve başarılı sporcuların kulüplere ve milli takımlara kazandırılması yönündeki beklentilerini iletti. Önceliklerinin farklı bağımlılıklardan uzak iyi insan yetiştirmek olduğunu söyleyen İl Müdürü Güven, bu çalışmalar içerisinde yetenekli olan gençlerin de yakından takip edilerek, spora yönlendirilmesinin altını çizdi. Toplantıda 2023 yılı değerlendirmesi, antrenörlerin branşlarıyla ilgili çalışma programları, gösterilen genel başarı durumları, spor tesislerinin aktif halde kullanılması, merkez ve ilçelerde yapılacak spor faaliyetleri, lisanslı ve faal sporcu sayısının artırılması, GSB Spor Okulları faaliyetleri, Okul Sporları, Milli takımlara daha çok sporcu gönderme gibi birçok konu ele alındı. Antrenörlerden çalışmalar hakkında bilgiler alan Spor Hizmetleri Müdürü İsmail Özcan, Spor Hizmetleri birimi çalışmaları, Antrenör takip ve değerlendirme, spor bilgi sistemi gibi konularda yapılması gereken iş ve işlevler hakkında bilgiler verdi. Toplantı görüş ve önerilerin alınması ile sona erdi. (Yusuf Korkmaz) blank blank  
Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
31 Ocak, 2026 04:37 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Rektör Kırışık’tan Ankara’da önemli ziyaretler

KARABÜK (İHA) – Karabük Üniversitesi (KBÜ) Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık, Ankara’da gerçekleştirdiği ziyaretler kapsamında 27. Dönem Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı İsmail Kahraman ile AK Parti Grup Başkan Vekili Bahadır Nahit Yenişehirlioğlu ile bir araya geldi.
Rektör Kırışık, Birlik Vakfı Kurucusu ve Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu Başkan Vekili İsmail Kahraman’ı ziyaretinde; üniversitelerin toplumsal gelişimde üstlendiği rol, yükseköğretimde kalite odaklı dönüşüm ve gençliğe yönelik çalışmalar üzerine değerlendirmelerde bulundu. Kırışık, Karabük Üniversitesinin bilimsel çalışmaları ile topluma ve ülke kalkınmasına katkı sunan projeleri hakkında bilgi verdi. Kahraman ise üniversitenin çalışmalarını takdir ederek Rektör Kırışık’a başarı dileklerini iletti. Ziyaret, hatıra fotoğrafı çekilmesiyle sona erdi.
Rektör Kırışık’ın bir diğer durağı ise AK Parti Grup Başkan Vekili Bahadır Nahit Yenişehirlioğlu oldu. Görüşmede, Karabük Üniversitesi bünyesinde faaliyet gösteren Kamu Politikaları Araştırma ve Geliştirme Merkezi (KAPGEM) tarafından hazırlanan raporlar ile Sosyalfest projesi kapsamında yürütülen çalışmalar ele alındı. Kırışık, Türkiye Cumhuriyeti kamu politikalarına katkı sunmak amacıyla hazırlanan proje ve politika raporları hakkında bilgi verdi. Yenişehirlioğlu da raporları inceleyerek, çalışmaların uygulanabilir politika modelleri içerdiğini ve kamu politikaları açısından değerli çıktılar sunduğunu ifade etti.
Ziyarette ayrıca Yenişehirlioğlu’nun rol aldığı dizi projeleri ve edebiyat alanındaki eserleri üzerine sohbet gerçekleştirildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin