Karabük’ün Safranbolu ilçesindeki dinlenme tesisinin yanında 10 yıldır mısır satışı yapan Yasin Yassıçayır’ın müşterileriyle dansı ve diyaloğu sosyal medyada büyük ilgi çekiyor.
Safranbolu-Bartın kara yolu Soğuksu mevkiinde 10 yıl önce mısır satışına başlayan 24 yaşındaki Yasin Yassıçayır, bu yaz satışlarını sosyal medyanın gücünü kullanarak yapmaya başladı.
Yassıçayır’ın müşterileriyle girdiği diyalog ve dansları sosyal medyada binlerce kez beğeni topladı.
Vatandaşlar tarafından büyük ilgi gören Yassıçayır, ‘Karadeniz’in çılgın mısırcısı’ olarak tanınıyor.
İhlas Haber Ajansı (İHA) muhabirine konuşan Yasin Yassıçayı, bu yıl satışları artırmak için sosyal medya hesabı açtığını ve müşterilerini eğlendirmek için çeşitli dans figürleri sergilemeye başladığını söyledi.
Danslarla müşterilerinin dikkatini çekmeye başardığını belirten Yassıçayır, videoları sosyal medya hesabında paylaştığını ifade ederek, “Orada attığım videolar binlerce kez beğeni takipçiye ulaştı. Vatandaşlar nasıl Antalya’daki Mehmet Dinç’i ‘Çılgın Dondurmacı’ olarak tanıyorlar beni de ‘Karadeniz’in çılgın mısırcısı’ olarak tanıyorlar” dedi.
Sosyal medyada çok fazla etkileşim aldığını aktaran Yassıçayır, “Bu güzergahı kullanan müşterilerimiz hem beni ziyaret ediyor hem fotoğraf çektiriyoruz hem de danslar ediyoruz. Sosyal medyayı kullanarak hem satışımı hem de tanınırlığımı artırdım” diye konuştu.
Yassıçayır, mısır satışı sırasında müşterilerinin dikkatini çektiği ‘Bu mısır konuşuyor, resmen ye beni diyor’ sözü için de patent başvurusunda bulunduğunu ifade etti. (İHA)


Antalya’nın “Çılgın Dondurmacı’sına” rakip çıktı
Kiraz toplamak için çıktığı ağaçtan düştü
Rize’nin Pazar ilçesinde kiraz toplamak için çıktığı ağaçtan dengesini kaybederek yaklaşık 10 metre yükseklikten düşen bir kişi yaralandı.
Olay Pazar ilçesine bağlı Hisarlı köyünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, kiraz toplamak amacıyla ağaca çıkan Tayfun Tafralı, bir anlık dikkatsizlik sonucu dengesini kaybederek yaklaşık 10 metre yükseklikten yere düştü. Tafralı’nın düştüğünü gören yakınları durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine kısa sürede sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yaralı genç, engebeli arazide sağlık ekipleri ve çevredeki vatandaşların yoğun çabasıyla sedyeyle taşınarak hazır bekletilen ambulansa ulaştırıldı. Olay yerinde yapılan ilk müdahalesinin ardından Kaçkar Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Tayfun Tafralı, buradaki ilk müdahalesinin ardından Rize Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi.


