Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
12 Eylül, 2023 14:35 tarihinde yayınlandı
0

Antalya’nın “Çılgın Dondurmacı’sına” rakip çıktı

Karabük’ün Safranbolu ilçesindeki dinlenme tesisinin yanında 10 yıldır mısır satışı yapan Yasin Yassıçayır’ın müşterileriyle dansı ve diyaloğu sosyal medyada büyük ilgi çekiyor.
Safranbolu-Bartın kara yolu Soğuksu mevkiinde 10 yıl önce mısır satışına başlayan 24 yaşındaki Yasin Yassıçayır, bu yaz satışlarını sosyal medyanın gücünü kullanarak yapmaya başladı.
Yassıçayır’ın müşterileriyle girdiği diyalog ve dansları sosyal medyada binlerce kez beğeni topladı.
Vatandaşlar tarafından büyük ilgi gören Yassıçayır, ‘Karadeniz’in çılgın mısırcısı’ olarak tanınıyor.
İhlas Haber Ajansı (İHA) muhabirine konuşan Yasin Yassıçayı, bu yıl satışları artırmak için sosyal medya hesabı açtığını ve müşterilerini eğlendirmek için çeşitli dans figürleri sergilemeye başladığını söyledi.
Danslarla müşterilerinin dikkatini çekmeye başardığını belirten Yassıçayır, videoları sosyal medya hesabında paylaştığını ifade ederek, “Orada attığım videolar binlerce kez beğeni takipçiye ulaştı. Vatandaşlar nasıl Antalya’daki Mehmet Dinç’i ‘Çılgın Dondurmacı’ olarak tanıyorlar beni de ‘Karadeniz’in çılgın mısırcısı’ olarak tanıyorlar” dedi.
Sosyal medyada çok fazla etkileşim aldığını aktaran Yassıçayır, “Bu güzergahı kullanan müşterilerimiz hem beni ziyaret ediyor hem fotoğraf çektiriyoruz hem de danslar ediyoruz. Sosyal medyayı kullanarak hem satışımı hem de tanınırlığımı artırdım” diye konuştu.
Yassıçayır, mısır satışı sırasında müşterilerinin dikkatini çektiği ‘Bu mısır konuşuyor, resmen ye beni diyor’ sözü için de patent başvurusunda bulunduğunu ifade etti. (İHA)

Bizi sosyal medyadan takip edin
mahalle sakinlerinden baskan cetinkayaya tesekkur ziyareti xnpM185P
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
21 Mayıs, 2026 16:52 tarihinde yayınlandı
0 0

Mahalle sakinlerinden Başkan Çetinkaya’ya teşekkür ziyareti

Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, 100. Yıl Mahallesi sakinleriyle bir araya gelerek mahallede yürütülen ve planlanan çalışmaları değerlendirdi.

Karabük Belediyesinde gerçekleştirilen ziyarette, 100. Yıl Mahallesi’ne yönelik altyapı, asfalt, kaldırım ve park yatırımları ele alındı.

Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, 100. Yıl Mahallesi Muhtarı Bahri Yılmaz ve mahalle sakinlerinden oluşan heyeti makamında kabul etti.

Ziyarette mahallede tamamlanan çalışmalar ile planlanan altyapı ve üstyapı yatırımları değerlendirildi. Muhtar Bahri Yılmaz, mahalleye kazandırılan hizmetlerden dolayı Başkan Çetinkaya’ya teşekkür etti. Mahalle sakinleri de gerçekleştirilen yatırımların yaşam kalitesini artırdığını belirterek, asfalt serimi, kaldırım yenileme ve park yapımı gibi taleplerini iletti.

Başkan Özkan Çetinkaya, mahallelerin ihtiyaçlarını saha ziyaretleriyle yerinde tespit ettiklerini belirterek, vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda çalışmaların sürdürüleceğini ifade etti. Çetinkaya, asfalt, kaldırım ve park yatırımlarına öncelik vereceklerini kaydederek kamu kaynaklarını etkin şekilde kullanarak mahallelerin eksiklerini gidermeyi hedeflediklerini söyledi.

Ziyaret, görüş alışverişi ve hatıra fotoğrafı çekimiyle sona erdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin