Antalya’nın “Çılgın Dondurmacı’sına” rakip çıktı - Karabük Haber Postası
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
12 Eylül, 2023 14:35 tarihinde yayınlandı
0
0

Antalya’nın “Çılgın Dondurmacı’sına” rakip çıktı

Karabük’ün Safranbolu ilçesindeki dinlenme tesisinin yanında 10 yıldır mısır satışı yapan Yasin Yassıçayır’ın müşterileriyle dansı ve diyaloğu sosyal medyada büyük ilgi çekiyor.
Safranbolu-Bartın kara yolu Soğuksu mevkiinde 10 yıl önce mısır satışına başlayan 24 yaşındaki Yasin Yassıçayır, bu yaz satışlarını sosyal medyanın gücünü kullanarak yapmaya başladı.
Yassıçayır’ın müşterileriyle girdiği diyalog ve dansları sosyal medyada binlerce kez beğeni topladı.
Vatandaşlar tarafından büyük ilgi gören Yassıçayır, ‘Karadeniz’in çılgın mısırcısı’ olarak tanınıyor.
İhlas Haber Ajansı (İHA) muhabirine konuşan Yasin Yassıçayı, bu yıl satışları artırmak için sosyal medya hesabı açtığını ve müşterilerini eğlendirmek için çeşitli dans figürleri sergilemeye başladığını söyledi.
Danslarla müşterilerinin dikkatini çekmeye başardığını belirten Yassıçayır, videoları sosyal medya hesabında paylaştığını ifade ederek, “Orada attığım videolar binlerce kez beğeni takipçiye ulaştı. Vatandaşlar nasıl Antalya’daki Mehmet Dinç’i ‘Çılgın Dondurmacı’ olarak tanıyorlar beni de ‘Karadeniz’in çılgın mısırcısı’ olarak tanıyorlar” dedi.
Sosyal medyada çok fazla etkileşim aldığını aktaran Yassıçayır, “Bu güzergahı kullanan müşterilerimiz hem beni ziyaret ediyor hem fotoğraf çektiriyoruz hem de danslar ediyoruz. Sosyal medyayı kullanarak hem satışımı hem de tanınırlığımı artırdım” diye konuştu.
Yassıçayır, mısır satışı sırasında müşterilerinin dikkatini çektiği ‘Bu mısır konuşuyor, resmen ye beni diyor’ sözü için de patent başvurusunda bulunduğunu ifade etti. (İHA)

Bizi sosyal medyadan takip edin
g23 1
Asuman Doğan Avatarı
Asuman Doğan tarafından
08 Nisan, 2026 11:28 tarihinde yayınlandı
0
0

Kırışık’tan Adalet Bakanı Akın Gürlek’e ziyaret

Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık, Adalet Bakanı Akın Gürlek’i ziyaret etti. Rektör Kırışık, ziyaretinde üniversitede yürütülen akademik ve bilimsel çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık, Adalet Bakanlığı görevine atanan Akın Gürlek’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Gerçekleştirilen ziyarette, Adalet Bakanı Akın Gürlek’e yeni görevinde başarılar dileyen Prof. Dr. Fatih Kırışık, çalışmalarının ülke adına hayırlı olması temennisinde bulundu. Ayrıca, ziyaret kapsamında Rektör Kırışık, Karabük Üniversitesinde yürütülen akademik, bilimsel ve toplumsal katkı odaklı çalışmalar hakkında Bakan Gürlek’e kapsamlı bilgiler sundu.

Ziyaret, karşılıklı iyi niyet temennileri ve hatıra fotoğrafı çekimi ile sona erdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin