Reklam
Reklam
antalya rize direkt ucuslari basliyor
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
29 Ekim, 2024 16:15 tarihinde yayınlandı
0

Antalya-Rize direkt uçuşları başlıyor

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu’nun 3 Ekim’de Havayolu firmaları ile gerçekleştirdiği toplantıda açıkladığı Antalya-Rize-Artvin Havalimanı’na 8 Kasım’da başlayacak uçuşların biletleri satışa çıktı. Uçuşlar haftada iki kez olmak üzere Pazartesi ve Cuma günleri yapılacak.

Antalya’dan Rize-Artvin Havalimanı’na direkt uçuşlar 8 Kasım’da başlıyor. Kış sezonu boyunca Pazartesi ve Cuma günleri olmak üzere haftada iki kez gerçekleştirilecek uçuşların biletleri satışa sunuldu. Antalya’dan Rize-Artvin Havalimanı’na ilk seferin saat 08.30’da, Rize’den Antalya’ya ilk seferin ise saat 10.55’te gerçekleştirileceği açıklandı.

Rize-Artvin Havalimanı-Antalya arasında başlayan uçuşlar hem iş hem de turizm amaçlı yolcular için yeni bir fırsatlar sunacak. Yeni uçuşlarla Karadeniz ve Akdeniz bölgesinin turistik, ekonomik ve kültürel zenginliklerinin daha da canlandırılması hedefleniyor.

Bakan Uraloğlu açıklamıştı

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 3 Ekim’de havayolu şirketleri ile gerçekleştirdiği toplantıda 12 yeni iç hat müjdesini vermişti ve bu hatlardan birisinin de Antalya- Rize-Artvin Havalimanı olduğunu açıklamıştı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
7f224e0e 7349 4529 8f2c 4edc4c6b71bd
Berkay Doğan Avatarı
Berkay Doğan tarafından
21 Mayıs, 2026 14:08 tarihinde yayınlandı
Yapay Zeka
Yazıyı sesli dinle
0

Karabük Belediyesi’nden Kurbanlık Satış Alanına Ücretsiz Servis

Karabük Belediyesi, Kurban Bayramı öncesinde vatandaşların kurbanlık satış alanına ulaşımını kolaylaştırmak amacıyla ücretsiz servis uygulamasını hayata geçirdi.

Belediye tarafından yapılan duyuruya göre ücretsiz seferler, 22 Mayıs 2026 Cuma gününden itibaren başlayacak. Servisler, Balık Pazarı ile Mezbaha arasında karşılıklı olarak belirlenen saatlerde hizmet verecek.

Balık Pazarı kalkış saatleri 09.00, 11.00, 13.00, 15.00 ve 17.00 olarak açıklanırken; Mezbaha dönüş seferleri ise 10.00, 12.00, 14.00, 16.00 ve 17.15 saatlerinde gerçekleştirilecek.

Karabük Belediyesi yetkilileri, uygulamanın vatandaşların kurbanlık alışverişlerini daha rahat ve güvenli şekilde yapabilmesi amacıyla planlandığını belirtti.

Bizi sosyal medyadan takip edin