Bartın’da fanatikliği ile herkesin tanıdığı bedensel engelli Burak Can Bilal annesini kaybetti. Burak Can’ın annesinin tabutuna son defa baktığı anlar ise yürekleri dağladı
Fanatik Bartınspor taraftarı olan ve kentteki herkesin sempatisini kazanan Burak Can Bilal, annesini kaybetti. Damar tıkanması sonucu hayatını yitiren Canan Bilal’in ani mevti bedensel engelli oğlu ve yakınlarını ise hüzne boğdu. Genç yaşında anne acısı yaşayan Burak Can, annesinin son seyahatine ise tekerlekli sandalye ile katılabildi.
Evdeki helalleşmenin akabinde Canan Bilal ikindi namazını müteakiben kılınan cenaze namazının akabinde dualarla son seyahatine uğurlandı.
Şadırvan Camii avlusuna da gelen Burak Can, uzun müddet tabutun başından ayrılmadı. Taziyeleri kabul eden Burak Can, son kere annesinin tabutuna bakarak veda etti. Yürekleri dağlayan Burak Can’ı yanındaki yakınları ve sevenleri sarılıp teskin etmeye çalıştı. Soğuk hava nedeniyle cenaze namazının çabucak öncesinde cami avlusundan çıkarılan Bırak Can, konutuna götürüldü.
Anne Canan Bilal ise Halatçıyaması Mezarlığı’na gözyaşı ve dualarla defnedildi.


Annesinin tabutuna son bakışı yürekleri dağladı
Vali Hacıbektaşoğlu’ndan trafik ekiplerine başarı belgesi
Zonguldak’ta Trafik Haftası etkinlikleri kapsamında, vatandaşların can ve mal güvenliğinin sağlanması, trafik düzeninin korunması ve trafik bilincinin artırılması amacıyla üstün gayret ve özveriyle görev yapan emniyet ve jandarma trafik personeli, Vali Osman Hacıbektaşoğlu tarafından başarı belgesi ile taltif edildi.
Vali Hacıbektaşoğlu, trafik güvenliğinin toplum huzuru açısından büyük önem taşıdığına dikkat çekerek, gece gündüz demeden fedakârca görev yapan trafik personelinin çalışmalarının takdire şayan olduğunu ifade etti.
Trafik kazalarının önlenmesi, sürücülerde trafik bilincinin geliştirilmesi ve güvenli ulaşımın sağlanması adına yürütülen denetim ve eğitim faaliyetlerinin kararlılıkla sürdürüldüğünü belirten Vali Hacıbektaşoğlu, görevlerinde üstün başarı gösteren personele teşekkür etti.
Zonguldak Valiliği makamında gerçekleşen programa, Zonguldak Vali Yardımcısı Şenol Levent Elmacıoğlu, İl Emniyet Müdürü Sinan Ergen, İl Jandarma Komutan Yardımcısı Orhan Kaş ile emniyet ve jandarma ekipleri katıldı.

