Reklam
Reklam

ANNESİNİN OTURDUĞU EVİ ATEŞE VERİP CANLI YAYIN YAPTI

Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
28 Ekim, 2023 10:17 tarihinde yayınlandı
0

Karabük‘te bir kişi annesinin oturduğu evi ateşe verip o anları önce sosyal medya hesabından canlı yayınla paylaştı, sonra ise annesini arayıp evi yaktığı söyledi.

Olay, gece saatlerinde Karabük merkeze bağlı Bayır Mahallesi Gazipaşa Caddesi Özkan apartmanın 4. katında meydana geldi. Daireden yükselen alevleri gören vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile yangın kısa sürede kontrol altına alınarak söndürüldü.

Polis ekiplerinin evde kimse olmadığını tespitinin ardından olay yerine gelen Nigar Akın polislere, “Benim oğlum yakmış. Canlı yayında yaktı, şikayetçiyim” diyerek dakikalarca ağladı.

Eşinden ayrı olduğu ve çocukları ile yaşayan Akın’ın oğlu
Muratcan Gezginci, yanında bir arkadaşı ile annesinin yaşadığı eve giderek ateşe verdiği ve o anları sosyal medya hesabından canlı yayınladıktan sonra annesini arayarak ‘Evi yaktım gidin söndürün’ dedikten sonra olay yerinden kaçtığı tespit edildi.
Polis olayla ilgi soruşturma başlatırken, evi yakan gencin yakalanması için çalışma başlattı.

VİDEO İZLEMEK İÇİN >>>TIKLAYINIZ<<<

Bizi sosyal medyadan takip edin

BAŞKAN ÇETİNKAYA BU KEZ OĞLU MUHAMMED ALİ İÇİN SAHAYA İNDİ

WhatsApp Image 2026 06 20 at 09.47.42
Haber Merkezi Avatarı
Haber Merkezi tarafından
20 Haziran, 2026 14:01 tarihinde yayınlandı
0 0

Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, Babalar Günü etkinlikleri kapsamında düzenlenen halı saha maçında oğlu Muhammed Ali ve okul arkadaşlarıyla bir araya geldi. Şehir yönetimindeki yoğun mesaisinin yanında babacan tavrıyla da bilinen Çetinkaya, velilerle birlikte sahaya çıkarak çocukların heyecanına ortak oldu.

Karabük’te hayata geçirdiği projeler ve saha koordinasyonundaki dinamik tarzıyla dikkat çeken Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, bu kez anlamlı bir sosyal etkinlikte babalık yönüyle ön plana çıktı. Oğlu Muhammed Ali’nin okul arkadaşları ve velileri için düzenlenen Babalar Günü halı saha organizasyonuna katılan Başkan Çetinkaya, formayı giyerek sahada yerini aldı.

Çocukların babalarıyla birlikte oynadığı müsabakada renkli ve samimi anlar yaşandı. Maç boyunca çocuklarla yakından ilgilenen ve onlarla aynı coşkuyu paylaşan Başkan Çetinkaya, çocukların hayatındaki en büyük dayanağın babalarının güven veren varlığı olduğunu ifade etti.

Maçın ardından açıklamalarda bulunan Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, şu ifadeleri kullandı:;

“Bizler ne kadar yoğun bir tempo içinde çalışırsak çalışalım, hangi sorumluluğu üstlenirsek üstlenelim; günün sonunda çocuklarımızın gözünde sadece birer babayız. Bu akşam oğlum Muhammed Ali’nin ve onun değerli arkadaşlarının yüzündeki o saf neşeyi, güven hissini sahada görmek benim için her şeyden kıymetliydi. Bir babanın evladına bırakacağı en büyük miras, her şartta onun arkasında olduğunu hissettirmektir. Bu anlamlı akşama vesile olan öğretmenlerimize teşekkür ediyor, sahada omuz omuza oynadığımız tüm velilerimizi selamlıyorum. Başta şehit babalarımız olmak üzere, ömrünü ailesine vakfeden tüm babaların Babalar Günü’nü yürekten kutlarım.”

Büyük bir centilmenlik ve dostluk havasında geçen halı saha maçı, Başkan Çetinkaya’nın çocuklarla ve velilerle günün anısına hatıra fotoğrafı çektirmesinin ardından sona erdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin