ANNESİNİN OTURDUĞU EVİ ATEŞE VERİP CANLI YAYIN YAPTI - Karabük Haber Postası
Reklam Alanı — Gövde Üst Bu alana reklam ver
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
28 Ekim, 2023 10:17 tarihinde yayınlandı
0
0

ANNESİNİN OTURDUĞU EVİ ATEŞE VERİP CANLI YAYIN YAPTI

Karabük‘te bir kişi annesinin oturduğu evi ateşe verip o anları önce sosyal medya hesabından canlı yayınla paylaştı, sonra ise annesini arayıp evi yaktığı söyledi.

Olay, gece saatlerinde Karabük merkeze bağlı Bayır Mahallesi Gazipaşa Caddesi Özkan apartmanın 4. katında meydana geldi. Daireden yükselen alevleri gören vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile yangın kısa sürede kontrol altına alınarak söndürüldü.

Polis ekiplerinin evde kimse olmadığını tespitinin ardından olay yerine gelen Nigar Akın polislere, “Benim oğlum yakmış. Canlı yayında yaktı, şikayetçiyim” diyerek dakikalarca ağladı.

Eşinden ayrı olduğu ve çocukları ile yaşayan Akın’ın oğlu
Muratcan Gezginci, yanında bir arkadaşı ile annesinin yaşadığı eve giderek ateşe verdiği ve o anları sosyal medya hesabından canlı yayınladıktan sonra annesini arayarak ‘Evi yaktım gidin söndürün’ dedikten sonra olay yerinden kaçtığı tespit edildi.
Polis olayla ilgi soruşturma başlatırken, evi yakan gencin yakalanması için çalışma başlattı.

VİDEO İZLEMEK İÇİN >>>TIKLAYINIZ<<<

Bizi sosyal medyadan takip edin
alaplidaki imam hatip ortaokulu insaatinda denetim gerceklestirdiler iDWnRTQF
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
26 Nisan, 2026 00:37 tarihinde yayınlandı
0
0

Alaplı’daki İmam Hatip Ortaokulu İnşaatında Denetim Gerçekleştirdiler

Zonguldak’ın Alaplı ilçesinde yapımı İmam Hatip Ortaokulu inşaatı sürüyor.

AK Parti Zonguldak Milletvekili Saffet Bozkurt ve ilçe protokol üyeleri, Alaplı’da yapım süreci hızla ilerleyen İmam Hatip Ortaokulu inşaat sahasını ziyaret ederek yürütülen çalışmalar hakkında yerinde incelemelerde bulundu.

Ziyaret programına Milletvekili Saffet Bozkurt’un yanı sıra Alaplı Kaymakamı Selçuk Köksal, İlçe Milli Eğitim Müdürü Cevat Çevik, AK Parti İlçe Başkanı Altan Güngör ve teşkilat mensupları katılım sağladı. Kaba inşaatı büyük oranda tamamlanan okul binasını gezen heyet, yüklenici firma yetkililerinden teknik detaylar ve projenin teslim süreciyle ilgili kapsamlı bir brifing aldı.

İncelemelerin ardından açıklamalarda bulunan Milletvekili Saffet Bozkurt, Alaplı’nın eğitim altyapısını güçlendirmek amacıyla yatırımların takipçisi olduklarını vurguladı. Bozkurt, çocukların modern ve güvenli alanlarda eğitim görmesinin öncelikli hedefleri olduğunu belirterek, okulun donanımı ve mimarisiyle ilçeye değer katacağını ve planlanan takvimde tamamlanarak hizmete açılacağını ifade etti.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Cevat Çevik ise okulun tamamlanmasıyla bölgedeki derslik ihtiyacının önemli ölçüde giderileceğini kaydetti. Modern laboratuvarlar, kütüphane ve sosyal donatı alanlarıyla projelendirilen okulun, ilçenin eğitim kalitesine yeni bir soluk getirmesi hedefleniyor. Protokol üyeleri, incelemelerin ardından şantiye çalışanlarına kolaylıklar dileyerek alandan ayrıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin