Reklam
Reklam
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
22 Ekim, 2024 04:45 tarihinde yayınlandı
0

Annesini öldürüp intihar eden şahıs toprağa verildi

Kastamonu’nun İhsangazi ilçesinde annesini öldürdükten sonra intihar eden şahıs toprağa verildi.

Olay, dün gece İhsangazi ilçesi Yeni Mahalle Ahmet Yesevi Sokak’ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, sokak üzerinde bulunan apartmanda yaşayan Özkan Gebeşoğlu ve annesi Şaizer Gebeşoğlu’ndan haber alamayan İstanbul’daki yakınları, komşularını arayarak evi kontrol etmelerini istedi. Komşuların ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, itfaiye aracının merdiveni yardımı ile pencereden eve girdi. İçeri giren polis ekipleri, anne ve oğlunu silahla vurulmuş halde ölü buldu. Olay yeri inceleme ekipleri ve cumhuriyet savcısı tarafından yapılan incelemede Özkan Gebeşoğlu’nun annesini vurduktan sonra aynı silahla intihar ettiği tespit edildi. Yapılan incelemelerin ardından anne ve oğlunun cenazeleri morga kaldırıldı. Yapılan incelemelerin ardından Özkan Gebeşoğlu ve annesi Şaizer Gebeşoğlu’nun cenazeleri yakınlarına teslim edildi. Özkan Gebeşoğlu’nun cenazesi, ikindi namazını müteakiben Kapaklı köyünde kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi. Jandarma ekipleri köyde güvenlik önlemleri aldı.

Şaizer Gebeşoğlu’nun cenazesinin ise kardeşleri tarafından teslim alındığı ve defnedilmek üzere Ordu’ya gönderildiği öğrenildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
341
Asuman Doğan Avatarı
Asuman Doğan tarafından
15 Mayıs, 2026 13:25 tarihinde yayınlandı
0

Yenice ADEM’de evlilik öncesi eğitim semineri

Karabük Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından, Yenice Aile Destek Merkezi (ADEM) kursiyerlerine yönelik “Evlilik Öncesi Eğitim Semineri” gerçekleştirildi.

Seminer kapsamında kursiyerlere; aile içi iletişim, evlilikte sağlık ve aile hukuku konularında bilgilendirme yapıldı. Eğitimde sağlıklı iletişimin evlilik üzerindeki etkileri, eşler arası anlayış ve empati, evlilik sürecinde fiziksel ve ruhsal sağlığın korunması ile eşlerin hak ve sorumluluklarına ilişkin önemli bilgiler paylaşıldı.

Sosyal Hizmet Personeli Esra Yavuz tarafından verilen eğitimde, katılımcıların soruları da yanıtlandı. Seminerde, evlilik öncesinde bilinçlenmenin sağlıklı aile yapısının oluşmasındaki önemine dikkat çekildi.

Karabük Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü yetkilileri, aile yapısının güçlendirilmesi ve evlilik öncesi eğitimlerin yaygınlaştırılması amacıyla benzer çalışmaların il genelinde devam edeceğini bildirdi.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin