Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
30 Temmuz, 2023 15:29 tarihinde yayınlandı
0

Annesi Ölen Yavru Şahinleri Orman İşçisi Sahiplendi

Ovacık ilçesinde orman işçisi Ömer Tekiner, annesi ölen iki şahin yavrusunu özel olarak aldığı tavuk ciğeri, kanat ve köfte ile besliyor.

İlçedeki Boduroğlu Yaylası ormanlarında çalışan Ömer Tekiner (23), 1 ay önce çam ağacında iki şahin yavrusu fark etti. Tekiner, merdiven yardımıyla çıktığı ağaçtaki yuvada yavruların annelerinin öldüğünü gördü. Tekiner, özel olarak aldığı tavuk ciğeri, kanat ve köfte ile yavruları beslemeye başladı. Büyüyüp uçmaya başlayan yavrular, Tekiner’in yuvaya bıraktığı yiyecek ve su ile beslenmeye devam ediyor.
Orman işçisi Ömer Tekiner, “Anneleri ölmüş, yuvada gördük. Kendimiz beslemeye başladık. Yaklaşık 1 aydır besliyoruz. Yeni uçmaya başladılar. Şu anda yuvada yoklar ama biz her gün düzenli olarak yemeklerini ve sularını bırakıyoruz. Onlar bize, biz onlara alıştık. Yuvada oldukları sürece bizden kaçmıyorlar’’ dedi.(İHA)

Bizi sosyal medyadan takip edin
doktorlar mangal senliginde bulustu viW5mSJL
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
08 Haziran, 2026 00:07 tarihinde yayınlandı
0 0

Doktorlar mangal şenliğinde buluştu

Karadeniz Ereğli’de faaliyet gösteren Anadolu Hastanesi’nin geleneksel hale getirdiği mangal şenliği, Köseağzı mevkisinde gerçekleştirildi. Hastane yönetimi ve doktorların katıldığı etkinlikte katılımcılar yoğun çalışma temposuna kısa bir ara vererek moral depoladı.

Samimi bir atmosferde gerçekleşen organizasyonda doktorlar ve yönetim kadrosu bir araya gelerek sohbet etme ve kaynaşma fırsatı buldu. Birlik ve beraberlik mesajlarının verildiği etkinlikte katılımcılar keyifli anlar yaşadı.

Genel Müdür Dr. Evrim Balbaloğlu, etkinliğin önemine değinerek, “Sağlık hizmetlerinde başarının temelinde güçlü bir ekip ruhu yatıyor. Doktorlarımız ve yönetim kadromuzla bir araya geldiğimiz bu tür organizasyonlar, hem moral ve motivasyonumuzu artırıyor hem de çalışma arkadaşlarımız arasındaki iletişimi ve dayanışmayı güçlendiriyor. Yoğun çalışma temposu içerisinde bir araya gelerek güzel vakit geçirmek, kurumsal bağlarımızı daha da kuvvetlendiriyor. Bu tür etkinlikleri yalnızca geleneksel bir buluşma olarak değil, ekip ruhunu canlı tutan önemli organizasyonlar olarak görüyoruz. Bundan sonraki süreçte de bu tür etkinlikleri sık sık düzenleyerek bir araya gelmeye devam edeceğiz” dedi.

Etkinlik gün boyunca devam ederken, katılımcılar hem güzel havanın hem de birlikte vakit geçirmenin keyfini yaşadı.

Bizi sosyal medyadan takip edin