Annesi Ölen Yavru Şahinleri Orman İşçisi Sahiplendi - Karabük Haber Postası
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
30 Temmuz, 2023 15:29 tarihinde yayınlandı
0
0

Annesi Ölen Yavru Şahinleri Orman İşçisi Sahiplendi

Ovacık ilçesinde orman işçisi Ömer Tekiner, annesi ölen iki şahin yavrusunu özel olarak aldığı tavuk ciğeri, kanat ve köfte ile besliyor.

İlçedeki Boduroğlu Yaylası ormanlarında çalışan Ömer Tekiner (23), 1 ay önce çam ağacında iki şahin yavrusu fark etti. Tekiner, merdiven yardımıyla çıktığı ağaçtaki yuvada yavruların annelerinin öldüğünü gördü. Tekiner, özel olarak aldığı tavuk ciğeri, kanat ve köfte ile yavruları beslemeye başladı. Büyüyüp uçmaya başlayan yavrular, Tekiner’in yuvaya bıraktığı yiyecek ve su ile beslenmeye devam ediyor.
Orman işçisi Ömer Tekiner, “Anneleri ölmüş, yuvada gördük. Kendimiz beslemeye başladık. Yaklaşık 1 aydır besliyoruz. Yeni uçmaya başladılar. Şu anda yuvada yoklar ama biz her gün düzenli olarak yemeklerini ve sularını bırakıyoruz. Onlar bize, biz onlara alıştık. Yuvada oldukları sürece bizden kaçmıyorlar’’ dedi.(İHA)

Bizi sosyal medyadan takip edin
zonguldakta asayis ve guvenlik toplantisi gerceklestirildi bEGjP6xO
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
20 Nisan, 2026 20:22 tarihinde yayınlandı
0
0

Zonguldak’ta asayiş ve güvenlik toplantısı gerçekleştirildi

Zonguldak’ta Vali Osman Hacıbektaşoğlu başkanlığında, İl Jandarma Komutanı Alb. Barış Cücen ve İl Emniyet Müdürü Sinan Ergen’in katılımıyla “Haftalık Asayiş ve Güvenlik Toplantısı” yapıldı.

Toplantıda, il genelinde yürütülen suçla mücadele operasyonları ele alındı. Güvenlik güçlerinin sahadaki çalışmaları ve operasyonel faaliyetleri değerlendirildi.

Vatandaşların huzur ve güvenliğini artırmaya yönelik planlamaların da masaya yatırıldığı toplantıda, alınacak önlemler ve koordinasyon çalışmaları üzerinde duruldu.

Bizi sosyal medyadan takip edin