Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
24 Ekim, 2023 23:14 tarihinde yayınlandı
0

Anne ayı ve yavrusu Safranbolu’yu mesken tuttu

Son günlerde ormanlık alanda yiyecek bulamayan ayılar Karabük’ten sonra Safranbolu’yu mesken tuttu.
İki gündür Safranbolu ilçesinde görünen anne ve yavru ayı bu kez Safranbolu sanayi sitesinde adeta cirit attı. Güvenlik kameralarına yansıyan o anlarda yavru ayı ve annesi koşarak sanayi içerisinden gezdikten sonra gecenin karanlığında kayboldu. (İHA)

VİDEO İZLEMEK İÇİN >>>TIKLAYINIZ<<<

Bizi sosyal medyadan takip edin
saganak saglik ocagini vurdu hastalar ve personel mahsur kaldi 2XZD6iWY
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
22 Mayıs, 2026 04:30 tarihinde yayınlandı
0 0

Sağanak sağlık ocağını vurdu: Hastalar ve personel mahsur kaldı

BARTIN (İHA) – Bartın’da etkili olan sağanak yağış hayatı olumsuz etkilemeye devam ediyor. Kozcağız beldesindeki sağlık ocağının önünde oluşan su birikintisi nedeniyle hastalar binaya ulaşamazken, sağlık personeli içeride mahsur kaldı.

Bartın merkeze bağlı Kozcağız beldesinde etkili olan yoğun yağış sonrası sağlık ocağının giriş kısmında büyük su birikintisi oluştu. Su nedeniyle sağlık ocağına gitmek isteyen vatandaşlar binaya giriş yapamadı.

Sağlık ocağında görevli personelin de bina içerisinde mahsur kaldığı öğrenildi. İçeride yaklaşık 30 sağlık çalışanının bulunduğu belirtildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin