Bolu’nun Mudurnu ilçesine aniden bastıran sağanak nedeniyle günlük yaşam olumsuz etkilendi.
Bolu’da yaz yağmurlarını etkisini sürdürüyor. Gün içerisinde şehir merkezinde ve ilçelerde ara ara etkili olan yaz yağmurları nedeniyle birçok vatandaş hazırlıksız yakalanıyor. Mudurnu ilçesinde de yağmur nedeniyle Mudurnu Deresi taştı. Kavallar köyü mevkiinde bulunan derenin de debisi yükseldi.


Aniden bastıran sağanak hayatı olumsuz etkiledi
Kaygan yolda savrulan otobüsün devrilmekten kurtulduğu anlar görüntülendi
Karabük’te sağanak yağış sonrası kayganlaşan yolda kontrolden çıkan yolcu otobüsünün devrilmekten son anda kurtulduğu anlar başka bir aracın kamerasınca kaydedildi.
Olay, Karabük-Eskipazar kara yolu Karabük Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü mevkiinde meydana geldi. Karabük istikametine seyir halinde bulunan Pamukkale firmasına ait yolcu otobüsü, yağış nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolden çıktı. Sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu savrulan otobüs, yapılan manevrayla devrilmeden yolda tutuldu. Otobüste bulunan yolcuların kısa süreli panik yaşadığı ve olayda yaralananın olmadığı öğrenildi.
Başka bir araç kamerasına yansıyan görüntülerde otobüsün savrulduğu anlar yer aldı.

